PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37401
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

MISTRZOSTWO! :)

ocenił(a) serial na 10

ten serial to arcydzieło i prefekcja!!! - pocisnelem cały sezon w 2 wieczory, na tyle genialny jest ten serial, skończyłem 1 sezon i już czekam na kolejny! xD Niesamowita rodzina mimo wszelkich przeciwności, prą do przodu, zdol;ni osiągnąć szystko. Zdecydowanie Lucrecia i Cezar się wyróżniają, genilani są :)

londontown

Tak wyrózniają się. Polecam obejrzeć Dynastię Tudorów (Anglia,XVI wiek, Reformacja - Henryk VIII i jego 6 żon). Muzykę skomponował ten sam Trevor Morris, co komponował to Rodziny borgiów i produkcja jest również ta sama a więc - Showtime ;)

ocenił(a) serial na 10
marita_09

Tudorów już dawno widziałem, staram się być na bieżąco... tą produkcje skończylem jakiś rok temu, ale dzięki ;) zgadzam się serial równie dobry, jak nie lepszy o ile pamiętam Anna Boleyn Katarzyna Jane Seymour Katarzyna Parr no i oczywiście sam Henryk vII to tylko kilka postaci (i aktów je grających) które były genialne w tej produkcji :)

londontown

Ja ciągle powracam do Tudorów, dzięki temu serialowi zaczęłam interesować się tą historia ;) Zdecydowanie rządzą tam Natalie Domer ( Anna Boleyn) i JRM ( Henryk VIII) ;)
Rodzina Borgiów jest ciekawe i to bardzo, totalnie inne klimaty niż Tudorowie. Obejrzałam kilka odcinków i jestem pod sporym wrażeniem ;) ciekawa jaka następna produkcja będzie, o ile będzie ;)