PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37401
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

Petycja

ocenił(a) serial na 8

Hej, natknąłem się na petycję dot. 4 sezonu. Poświęćcie pół minuty, a nóż się uda :P
http://www.thepetitionsite.com/496/753/349/we-need-4th-season-of-the-borgias-on- showtime/

sz_szostak

Uwielbiam ten serial, ale nie widzę sensu w przeciąganiu :)
Ma być chyba film , to wystarczy.

ocenił(a) serial na 8
shanti1993

No właśnie film póki co nie jest w planach. Stacja robiąca RB nie zgodziła się ani na 4 sezon ani na film, więc przykro mi, ale póki co jeśli myślisz, że ta historia się zakończy to się mylisz. Autor scenariusza powiedział, że będzie próbował zebrać fundusze na film, ale to są tylko przypuszczenia.

sz_szostak

I tak nie jestem za przeciąganiem serialu. :)
3 sezony wystarczą. Zresztą zobaczymy jak będzie.
Pozdrawiam :)

shanti1993

Czy ja wiem, czy przeciąganie. Serial zaplanowano na 4 sezony, miał się zakończyć śmiercią Aleksandra. W takim układzie jednak żal 4 sezonu. I nie chodzi tu o rozwkit romansu Lukrecji i Cezara ;) Bardziej o działania Księcia, jego współpracę z Leonardem, kolejne po Forli podboje, relację z Rufio ;) Oczywiście, zrobienie 4 sezonu dałoby pretekst do kolejnego, bo fani chcieliby potem zobaczyć upadek Cezara ;)) Myślę jednak, że twórcy rzeczywiście planowali 4 sezony, przyjmując za punkt wyjścia osobę Aleksandra VI (analogicznie, jak w Tudorach - Henryka). Chcieli opowiedzieć historię do końca. A śmierć papy to dobre zakończenie, bo ona zakończyła wpływy Borgiów.

Melting

To i tak jeszcze się okaże, mogą zmienić zdanie. Jakieś zakończenie musi być. :)

ocenił(a) serial na 10
shanti1993

http://www.savetheborgiasfc.com/1/post/2013/07/vote-daily-to-save-the-borgias.ht ml

A tu jest jakieś głosowanie nad tym żeby zachować serial, można zaglosować raz na 24 godziny. Spróbujmy może coś da? :) Trzeci sezon nie może się tak skończyć muszą podymykac wątki!