PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37403
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

SANCHA

użytkownik usunięty

Ja po przeczytaniu książki o Sanchii, żonie Jofrego "Zaślubiona Borgii" jestem zniesmaczona jej przedstawieniem. Sprawdziłam to jeszcze w innych źródłach i w chwili poślubienia Jofrego była od niego zaledwie 3 lata starsza, a więc miała 15-16 lat, a tu gra ją aktorka, która ma 35 lat, więc pewnie w chwili krecenia miała ze 33. Sancha poza tym była bardzo ciekawą osobą, a przedstawiono ją jak pustą lalkę.

możesz podać tytuł książki?

użytkownik usunięty
meneris

"Poślubiona Borgii"

ocenił(a) serial na 6

Mnie dziwi tylko, że ten wątek zginął jakoś w serialu, a szkoda. Poza tym z tego co pamiętam, to Juan się wdał w nią w dość namiętny romans, a teraz szuka żony jak gdyby nigdy nic : P

ocenił(a) serial na 9

Noo właśnie nie ma Sanchi już w serialu ani Joffriego dziwnee...;d

użytkownik usunięty
izabella412

Przyznam, ze to mnie zraziło do serialu-Sanchia była kochanką Cezarego i Jofrego, Lukrecja była żoną jej brata, którego zamordowano - no to bardzo ważne fakty! A tu jej poświęcono tyle uwagi co dwórce królewskiej.

ocenił(a) serial na 9

Noo głupio .....tak jak było w historii też by było lepiej.....;>

użytkownik usunięty

Przekręciłam, kochanką Juana, Jofrego była żoną :). W filmie "Los Borgios" nie ma jej dużo, ale przynajmniej pokazano namietność romansu z Cezarem, zaznaczono rywalizację braci i jej rozpacz po śmierci brata- w 2,5 godzinnym filmie! W serialu, nie starczyło czasu? :/