PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37403
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

Jeremy Irons rewelacyjny jak zwykle. Czapki z glow

ocenił(a) serial na 10
gag24

Arnaud także talentem grzeszy :D

ocenił(a) serial na 10
gag24

Tak jak koleżanka wyżej - Arnaud! :D

ocenił(a) serial na 10
LaayneStaley

graingers .tumblr. com /post/48477009441

ocenił(a) serial na 10
EvaIrina

'Lubię to' ;D

ocenił(a) serial na 10
LaayneStaley

//25.media.tumblr.com/3dbd06b56a970c41c33747a83ed94a11/tumblr_mldeqcQ7bS1qguakjo 1_500.gif hah :D

ocenił(a) serial na 10
EvaIrina

25.media.tumblr.com/e1a96ecdf55fa08a175741469a8c7088/tumbl r_mltsb4yksv1r2igv7o3_250.gif :D

ocenił(a) serial na 10
LaayneStaley

Mrrr...Cudnee :D

gag24

a ja dla odmiany powiem, że po obejrzeniu pierwszego odcinka serialu miałam mieszane uczucia względem Ironsa. już dawno nie oglądałam żadnego filmu z jego udziałem i widocznie odzwyczaiłam się od jego aktorstwa. w jego interpretacji Rodrigo początkowo raziła mnie specyficzna artykulacja. miałam wrażenie, że zachowuje się bardzo teatralnie, ale na szczęście uczucie minęło już w kolejnych odcinkach i teraz nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli. poza tym według mnie cała obsada jest przednia. naprawdę nie ma osoby, do której miałam jakieś uwagi i chociaż, podobnie jak koleżanki nade mną, najbardziej uwagę moją przykuwa François ;), to po obejrzeniu bloopersów z obydwu sezonów szczególny szacunek mam do Davida Oakesa, który w ciągu sekundy potrafi przejść z uśmiechniętego od ucha do ucha siebie w złego/wkurzonego Juana. :)

ocenił(a) serial na 10
Darth_Paula

'podobnie jak koleżanka i KOLEGA..', no ale nie obrażę się :D

LaayneStaley

haha, o pardon :D. chyba większość widzów jest płci żeńskiej, stąd pomyłka.

ocenił(a) serial na 9
gag24

Jak juz w innym temacie mowilam: Na poczatku Irons mnie odpychal. Po 1. serii mialam mieszane uczucia i gdyby nie Arnaud chyba nie zaczelabym ogladac 2. serii. Ale potem obejrzalam jeszcze raz i sie przekonalam. Problem z Ironsem mialam po Lolicie;/ Oczywiscie zgadzam sie z wami, Arnaud jest genialny jako Cesare, jakby ta rola byla napisana dokladnie pod niego. Uwielbiam tez Vanozze i Petera Sullivana jako kardynala Sforze. Facet ma w sobie cos przyjemnego i inteligenty wyraz twarzy :)