PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37403
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

szkoda że nałęcz ocenił ten film,przestałem go oglądać,szkoda czasu na film który zachwala jeden z tych czerwonych,którzy niewolili własny Naród.

ocenił(a) serial na 7
klcw57

Równie dobrze mógłbyś oskarżyć Einsteina, albo Skłodowską o Hiroszimę i Czarnobyl. A najlepiej ich rodziców... Aleś Ty biedny / na...

ocenił(a) serial na 1
Yarada

Biedaczyno! nie zrozumiałaś/eś/.odkryć coś a niewolić to różnica.

ocenił(a) serial na 6
klcw57

Nałęczowi też podobają się kobiety i zachwala ich walory, także klcw57 musisz przerzucić się na facetów...przecież wszystko co zachwala ten czerwony musi być złe!!!
No chyba,że już należysz do sekty czcicieli oka demona to nie było tematu....

ocenił(a) serial na 7
klcw57

"szkoda że nałęcz ocenił ten film,przestałem go oglądać"

Serial arcydziełem nie jest, ale nigdy - powtarzam NIGDY - nie rezygnowałem z ogladania, lub czytania czegoś tylko dlatego że ktoś inny wyraził swoje o tym zdanie... Sam wolałem sie przekonać. Aleś Ty żałosny - nawet teraz, nawet tutaj - wychodzi z ciebie wszystko co najgorsze w narodzie polskim. Zapiekłość, szlachciurskie Liberum veto dla zasady a nie potrzeby , inny ma - to mu to obrzydzę... Przez takich jak Ty nasz kraj lepiej rządzony jest pod obcym butem. To przez takich jak Ty wojenka polsko - polska ma sie dobrze. Wszedzie potraficie wpierd..lić tą brudną politykę. Co ma Nałęcz do serialu Borgia??? Wytłumacz mi jak 5 - latkowi bucu?

ocenił(a) serial na 6
Yarada

To na bank wyznawca Piss-u...Nie ma o czym rozmawiać,niebawem wyginą jak dinozauryt,olać to.

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

Ja jestem wyznawcą PISu i nie zgadzam się ani z Tobą, ani z autorem tematu.

ocenił(a) serial na 6
kawaipapierosy

Ale na wojne Polsko- Rosyjską, Polsko- Niemiecką i na koniec Polsko- Polską to się zgadzasz??
A ze mną to niby z czym się nie zgadzasz? Z tym,że facetom podobają się kobiety się nie zgadzasz? Nie kompromituj się ;)

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

Pewnie nie zgadza sie z Twoim niemadrym komentarzem o wyznawcach

ocenił(a) serial na 6
HRA

Nie ma w tym komentarzu nic niemądrego moherowa beretko - niebawem wyginiecie jak wielkie gadziny taka prawda, ludzie nie chcą,by rządził w tym kraju mały oszołom nienawidzący wszystkich sąsiadów,wespół z rasistą i ksenofobem z lepkimi rączkami-ojcem Rydzykiem,to nie przejdzie ;p

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

Zarzyj leki, odetchnij gleboko, rozluznij sie i napisz o co Ci chodzi

HRA

Detoksynator - święte słowa panie, święte słowa. :)

Detoksynator

Jakbyś miał chociaż za ciut inteligencji oraz wiedzy co się teraz dzieje w Polsce to inaczej byś pisał, a tak to nie ma co z Tobą dyskutować. Zarzucasz nienawiść do wszystkich a sam co reprezentujesz swoimi komentarzami? tak właśnie z Wami jest, wyznawcami TVN'u, haha:)

ocenił(a) serial na 6
robbie_b

Może mnie oświecisz co to takiego teraz dzieje się Polsce krynico mądrości?
ps.Jeżeli w ogóle jakaś telewizja może mieć wyznawców to jest nią chyba jedynie Twoja ukochana TvTrwam,ja się nie modlę z telewizorem xD

ocenił(a) serial na 1
robbie_b

detoksynator jest chamem,on nazwał Ciebie Krynicą Mądrości a tak od wieków nazywają Matkę Zbawiciela,masz rację z takim się nie dyskutuje

ocenił(a) serial na 8
kawaipapierosy

Dzizas... WIEDZIALEM, że PiS to religia- ma juz "wyznawców" :D

ocenił(a) serial na 1
Yarada

musiałeś nie oglądać Panie Sędzio rannej dyskusji z Nałęczem i innymi w studio TVP,jego podsumowanie serialu obrzydziło mi oglądanie,ciemne wieki Kościoła znam z historii,to wszysko

ocenił(a) serial na 7
klcw57

oczywiście że nie oglądałem.. staram sie unikać takich programów - zwłaszcza rano.. ale Ty jak widzę lubisz z rana posłuchać brudnych i sprzedajnych polityków wszelkiej maści.. Dziwie się że nie zmieniłeś programu, albo nie wyłączyłeś TV.. Widzisz biedaku - Nałęcz zniechęcił cie do oglądania Borgiów... ale żałość. Wiesz o czym to świadczy? - że ma on wielki wpływ na Ciebie, że jego zdanie wpływa na podejmowane przez ciebie decyzje... , nawet nie jesteś tego świadom - to sie nazywa "zzewnątrzsterowność". Mnie pika i strzyka zdanie jakiegokolwiek polityka na temat filmów.. ale co ja bedę sie tu produkował.. masz prawo nie ogladać.. tylko po co sie wypowiadasz na forum o filmie którego nie oglądałeś?... Naprawde... żal.

klcw57

a jak Nałęcz powie, że robienie kupy jest fajne to przestaniesz srać ???
a tak w ogóle to kto to jest ten Nałącz???

ocenił(a) serial na 8
klcw57

Przestań oddychać, Nałecz też to robi. Debil.

klcw57

Kó...wa , a może coś o filmie napiszecie . Co to jakiś wiec wyborczy . Wszyscy jesteście zje...ni !!!!