PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37403
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

odcinek 3

ocenił(a) serial na 8

Hej czy ktoś wie kiedy pojawią się napisy do odcinka 3 ?

delenae

grupahatak .p l /w_tlumaczeniu/

bhk

Gdyby napisy robił Iglak czekalibyśmy max 3 dni, a tak że robi józek to czekamy już półtora tygodnia. Miały być na wtorek mamy teraz czwartek kilka minut po północy i znowu lipa :(

bandofbrothers

nie ma co, za niedługo będzie 4 odcinek, a napisów jak nie było tak nie ma :c

ocenił(a) serial na 8
bandofbrothers

Dla Twojej wiadomości band.. napisy do The Borgias tworzy józek we wspólpracy z Iglakiem - ten pierwszy stworzył literki, które są już gotowe i czekają jedynie na korektę tego drugiego, któremu akurat niestety wypadło sporo roboty. Dlatego napisy pojawią się nie wcześniej niż w piątek. Chwała n24, że robią napisy, ale akurat do s02e03 można było je zrobić już dawno, bo 14.04 razem ze s02e02. Wiadomo - pewnie ze słuchu nie chciało się józkowi tłumaczyć, bo chyba jak każdy wolał wyjść z domu, bo pogoda kusi dlatego staram się go zrozumieć.

FU3G0

Czy ja narzekam? Korektę miał zrobić sam józek, ale później jakaś awaria i Iglak mu pomógł. Napisy już są. Chwała im, że robią napisy. Ja się przyzwyczaiłem do takich opóźnień ze strony józka. Igloo666 jest najlepszy bo robi szybko i profesjonalnie.

ocenił(a) serial na 10
bandofbrothers

są już napisy, pobierajcie i oglądajcie ! Wg mnie 3 odcinek drugiej serii jest nie tylko najlepszym odcinkiem obydwu serii ale jednym z najlepszych odcinkow wszystkich seriali jakie przyszlo mi ogladac:) miłego oglądania!

bonawentura12

Trochę przesadzasz z tym "najlepszym odcinkiem wszystkich seriali" ;) ale faktycznie odcinek bardzo dobry.
Ktoś się orientujee, czy numer z fałszywymi armatami to fakt historyczny, czy też to tylko fantazja twórców?

ocenił(a) serial na 8
bonawentura12

Najlepszy odcinek buhauahauhahuhau Motyw z gipsowymi armatami trochę naciągany. Może byś potrafił wytłumaczyć co cię tak urzekło w tym odcinku. Bo mnie tylko spoiler spadający żyrandol.

ocenił(a) serial na 7
jukatos

Ja akurat zgadzam się w kwestii, że był to najlepszy odcinek z dotychczasowych. Trudno mi jednak wytłumaczyć dlaczego. Przede wszystkim - klimat.

SPOILERY (!)
"Motyw z gipsowymi armatami trochę naciągany."
W tym serialu pojawiało się już kilka naciąganych scen, ale to nie zmienia faktu, że mina króla Francji po zdjęciu proporców i ukazaniu się armat była po prostu bezcenna. W tym odcinku mieliśmy również transformację Lukrecji. Od tej pory nie będzie już grzeczną, niewinną panienką.

ocenił(a) serial na 9
bandofbrothers

To tez ludzie. Mają swoje sprawy. Pracę, szkołę, studia, rodzinę, kto wie co jeszcze. Parę razy już na takie słowa reagowali, pisząc: "Zrób sobie napisy sam" albo "Naucz się angielskiego". I ja ich rozumiem. Odwalają kawał dobrej roboty, a polski internet i tak marudzi.
Ja zawsze staram się czytać komunikaty, które zostawiają w dziale "tłumaczenia" i cierpliwie czekać. Napisy prędzej czy później się pojawią, a wyostrzony czekaniem apetyt przyniesie więcej przyjemności z odcinka.
Chwała im za to, że w ogóle robią napisy! :)

Canis_Luna

Ja nie narzekam tylko tyle, że przez ponad tydzień nie było żadnego komunikatu ze strony józka tak jakby zapadł się pod ziemię i nie wiadomo było czy sobie nie odpuścił. Tak jak napisałem ja już się przyzwyczaiłem do tych opóźnień ze strony józka i tak, że chce mu się tłumaczyć dobrze o nim świadczy.