PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

TV4 jest...

ocenił(a) serial na 10

TV4 jest niepoważna..... Zamiast zakupić prawa do jednego z naprawdę nielicznych godnych uwagi seriali, lepiej puszczać po raz pięćdziesiąty dziewiąty "Słoneczny patrol" i "Zbuntowanych", czy takie cuda jak "Morze miłości", "Osaczona" czy "Nie igraj z aniołem". Widzieliście, po ile odcinków mają te telenowele? :O Będą królowały jeszcze przez dłuugi czas... Nie wierzę, że mają lepszą oglądalność od Los Serrano (tylko "Zbuntowani" jeśli już...). Do tego przenoszą drugi dobry serial "Genezę" na coraz późniejsze godziny... Nie rozumiem polityki tej stacji, ręce mi opadły, gdy przerwali RS na kilka odcinków przed końcem sezonu :| Już nawet petycje ich nie obchodzą....Tracą widza, oj tracą.... :<

użytkownik usunięty
guodzilla

tak naprawdę to aż tylu fanów nie ma ten serial jest nas za mało by co kolwiek petycją czy czymś innym zdziałać.

ocenił(a) serial na 9
guodzilla

na stronie tv4 w zapowiedziach jest cos o tym że bedzie emitowany w poniedziałek o godz. 00.00, ale którego roku to nie podali. w programie też nic nie ma.

co do tego że tv4 jest niepoważna- paluchy macza tam polsat więc wszystko jasne. tak jak z meczem polska-brazylia na mś w siatkówce. uznali że jakieś szpilki są hitem tv i dlatego mecz był tylko na kodowanym. polsat złamał prawo i nawet konsekwencji nie poniósł.

pasior87

WREDNI SĄ !! nawet mój tata uwielbia ten serial, rodzinnie go oglądaliśmy:)

ocenił(a) serial na 10
opal25

Wiadomo, że nie miał milionowej widowni, ale na pewno nie mniejszą niż te obecne szmiry.. A co do emisji o 0.00 - nie, nie ma, sprawdzałam;] Liczę po cichu na to, że po skończeniu jednej z telenowel w końcu wrócą po rozum do głowy.... A na czwórce oglądam tylko Różową Panterę, bo nie mogę się powstrzymać :P

użytkownik usunięty
guodzilla

też mam taką nadzieję bardzo chciałbym zobaczyć jak się potoczy wątek Marcos'a i Evy jak też i inne.

użytkownik usunięty
pasior87

też na to natrafiłem to może jeśli jest w zapowiedziach to przymierzają się do emisji kolejnych odcinków , tylko nie wiadomo kiedy.
kurcze kocham ten serial jak nic innego na świecie...
mogą go puścić nawet i o 2 w nocy i tak bym oglądał

ocenił(a) serial na 10
guodzilla

a moze jakas petycyjka byc cos zdziałała. pamietam czasy kiedy fani napisali petycje do polsatu o to zeby puszczono serial Nikita ..no i puscili :)

ocenił(a) serial na 10
maly_koalik

Już to przerabialiśmy, nic nie dało.