SPOILERY-od razzu przechodze do tematu
- nie mam też za dużo czasu, nie napiszę za wiele tylko to co teraz mam w głowie- jakby tego było mało ominie mnie ostatni odcinek bo wyjeżdzam-więc WY bedziecie mieli rozwiazanie za sobą
Doszliśmy juz prawie do końca rodziny-niewiele już z tego zostanie- BOBBYEGO obstawiałem w ciemno - miał to być największy ból dla Tony'ego - jeśli dochodzi do tego CHRIS , którego nikt się nie spodziewał ze w takim stylu -plus SIL nie odzyskał chyba przytomności - a PATSI spieprzył w krzaki- wynajęci Włosi przez narkomana nie trafili Phila -Aha jeszcze jedno co wydawało się już pewne pomoc inf od tego z FBI-ale nic to w sumie nie dało
tratatatattat będzie na koniec tak nam sugerują tą dużą giwerą co Tony ma od Bobbyego- A.J na niego nie da sie liczyć - został PAULY -chyba jednak przesłanie serialu będzie CRIME DOESN"T PAYS - o Melfi teższkoda słów AFFANGOR
lolczytam posty wszystkich i oczywiście no mam egzamin jutro - ale sprawa jest oczywista - COME ON TO JEST SOPRANOS przecież, muszę obejżeć lol... Apropo właśnie spoilerowiczów tu jeszcze jest luz na imdb już jest "i know the REAL spoiler" co do spoilerów czytam że juz komentarze wpływają na ten thread średnio co 10-30 minut już wszyscy w pełnym napięciu - a tu byłby zonk jakby jakiś koleś w ostatniej minucie przed serialem puściłby tekst jak się odcinek skończy looool ten thread by krążył po wszystkich forach po wsze czasy... ilezby bylo wyzwisk , tyle czekania lmao
No jak sie pojawi taka kurwa, to oby mnie nie spotkala bo jej rozkwasze facjate chyba! Ja tez nie bede tu wchodzil ani nigdzie gdzie jest cos o Sopranos ale jak juz obejrze i bede pierwszy to zaloze temat ale bez spojlerow w tytule ani na poczatku posta.
PS. Jakby ktos mial Tindersticks wersje instrumentalna i wydluzona "Running Wild" to bylbym wdzieczny na namiary. ja sciagam dyskografie ale nie ma tam nic instrumentalnego.
ja tez mam tylko ta zwykla wersje i nie widzialem nigdize innej. przypuszczam ze zostala tylko zrobiona na potrzeby serialu i bedzie ja ciezko dostac. pewnie dopiero wtedy jak ja sie ukaze jakis nowszy oficjalny soundtrack z sopranosów.
A ja wpisałem w emule 'Tindersticks instrumental' i jest: "11 Tindersticks - Running Wild (Extended Instrumental).mp3" 16.37MB, jest też: "Tindersticks - 02 - Instrumental.mp3" 3.56MB
upload np na www.fileho.com albo www.sendspace.com i wtedy bys zostawil link i inni by sobie tez to latwiutko posciagali.
Nie wiem, najpierw muszę ściągnąć a to trochę potrwa, mam zjebany internet. Nie prościej jak sobie zainstalujesz eMule i ściągniesz?
wszystko by bylo pieknie gdybym nie musial dzielic lacza z bratem przez access pointa. i tym oto sposobem nie uzywam wcale p2p do sciagania bo zamula mi wszystko. takze jakbys dal rade kiedys tam to zrob upload.
Okey tylko powiadz dokładnie jak. Mam wkleić adres? Tylko jaki? Takie coś: ed2k://|file|11%20Tindersticks%20-%20Running%20Wild%20(Extended%20Instrumental). mp3|17169241|DEE09ECDA1035379C9B3370EC0EA18B9|/ ?
Okey tylko powiedz mi dokładnie jak. Mam gdzies wkleić linka? Którego? Takie coś: ed2k://|file|11%20Tindersticks%20-%20Running%20Wild%20(Extended%20Instrumental). mp3|17169241|DEE09ECDA1035379C9B3370EC0EA18B9|/ ?
nie tak :) najpierw musisz miec juz pobrany plik na dysk. wtedy dopiero bedziesz mogl go udostepnic. sprobuj sobie na jakims pliku na Twoim HDD. po prostu wejdz na jeden z tych serwerow i wpisz tam sciezke gdzie masz dany plik na dysku i gotowe :)
Okey spróbuję tylko że jakoś mi nie ściąga narazie, ten plik ma tylko trzy osoby.