PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808109}

Rojst

2018 - 2024
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 89369
6,5 57 krytyków
Rojst
powrót do forum serialu Rojst
LynchPolanskiAltman

Na plus: Wojciech Machnicki, dotad kojarzony glownie z dubbingiem (swietny Cyfron w ''Kaczych Opowiesciach'') w koncu dostal role na miare talentu. Chemia miedzy nim a reszta obsady jest swietna. Postac starego Zarzyckiego jest wyrazista,wplywowa, grozna i ma w sobie taki psychopatyczny rys, potrafi ze spokojem zagrozic i z usmiechem sie pozegnac. Przycmil reszte obsady w scenach ze swoim udzialem, znakomity warsztat i charyzma. Pomyslec, ze nie tak dawno byl u Vegi. Licze na to, ze dostanie sporo propozycji po serialu.
Troche ten romans mlodego Zarzyckiego mi nie zagral, bylo to tanie zagranie ze strony tworcow. Ciekawi mnie dalsza rola Zosi Wichlacz. Czy zostanie zwerbowana przez sluzby lub przez nie zabita. Bardziej pierwsza opcja wchodzi w gre, dostanie fotki mlodego Zarzyckiego, powiedza, ze romans. Obiecaja paszport i zgodzi sie ale czy do konca? Wanycz w klinczu, musi mlodego sie pozbyc. Tajemnica mlodych samobojcow dawkowana.Duzo pytan bez odpowiedzi, mylne tropy zaczynaja sie pojawiac.

ocenił(a) serial na 8
JohnTheBrave

Mnie ciekawi czy serial zakończy się jako zamknięta całość czy że będzie ciąg dalszy.

ocenił(a) serial na 10
LynchPolanskiAltman

Bardzo duży plus za Helenę :) ( ukłony: panią Walach) Romans P.Zarzycki - Helena wisienka na torcie.
Helena intryguje. Ciekawe w jakim kierunku pójdzie postać żony Grochowiaka?