PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808109}

Rojst

2018 - 2024
7,4 90 tys. ocen
7,4 10 1 90483
6,5 59 krytyków
Rojst
powrót do forum serialu Rojst

Ludzie, czy aby nie przesadzacie? Jak można oceniac serial po 1 odcinku? Kilka rat pracy twórców w 5 minut? Może byście tak poczekali z obejrzeniem całości, nim to zrobicie? Nikt wam nie mówił, że tak sie po prostu nie robi i nie macie poczucia, że to nie jest okay? No to wielka szkoda. :-(

ocenił(a) serial na 7
justykob

lat pracy*

justykob

Większość seriali dostaje od razu ocenę po 1 odcinku..
Mnie najbardziej wkurza,jak film w dniu premiery ma ocenę 4,5.

ocenił(a) serial na 7
karenina101

Alez to kompletna głupota. Mnóstwo znakomitych seriali rozkręca się na dobre w kolejnych odcinkach. Albo przeciwnie - zapowiada sie po świetnie po 1 odcinku, a potem kolejne to wielka nudaaaaa...Szkoda gadać..-(

justykob

Zawsze oceniam serial po pierwszym odcinku, chyba, że nie mam pomysłu na ocenę. Równocześnie co odcinek, lub kilka odcinków modyfikuję ją, jeśli zachodzi taka potrzeba. Zawsze na koniec sezonu sprawdzam i analizuję, czy jest obiektywna. Dlaczego uważasz, że inny sposób oceniania jest zły? Mam może czekać aż powstanie pięć sezonów i dopiero wystawiać ocenę?

ocenił(a) serial na 7
perun_6

Napisałam wyżej dlaczego, to oczywiste. Nie recenzuję filmu fabularnego po obejrzeniu 1/5 czy połowy, tylko całości. Kolejne sezony to juz inna sprawa.

ocenił(a) serial na 6
justykob

Ja ocenie po piątym odcinku.