PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808109}

Rojst

2018 - 2024
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 89214
6,5 57 krytyków
Rojst
powrót do forum serialu Rojst

Czy mi się zdaje czy tajemnica Masowego"grobu" wypłukanego z powodzią Nie została wyjaśniona w tym sezonie ???
Czy też oglądałem nie uważnie albo co gorsza przypadkowo ominąłem jakiś odcinek ??? Bo skończyłem ostatni - fajnie się wyjaśniło z tym chłopakiem lecz na najważniejszą moim zdaniem zagadkę tego sezonu odpowiedzi nie dostałem......
jest to dla mnie dziwne więc wolę się upewnić czy przypadkiem wina nie leży po mojej stronie ....

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Została wyjaśniona. To rozstrzelana, zabita ludność niemiecka z tego miasteczka.

ocenił(a) serial na 6
Agatonik

Kiedy jest Retros z tym pokazany ? W którym odcinku ?

ocenił(a) serial na 6
mordarg

To Był ten moment Kiedy młody Seweryn odszedł od tamtej dziewczyny którą ciężarówa zabrała - i widz miał się domyślic co się stało dalej tak ?

ocenił(a) serial na 6
mordarg

w sensie młodsza wersja postaci którą gra Seweryn

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Tak

ocenił(a) serial na 6
Agatonik

Oko - dzięki !

ocenił(a) serial na 9
Agatonik

No chyba nie do końca... bo jednak młoda Elsa przeżyła, gdyż publikowano jej prace w albumie o malarstwie...

ocenił(a) serial na 7
cza_arna

Ona przeżyła, ale spora część nie

cza_arna

Męska ludność i starsze kobiety zgineły. Młode kobiety w większości przeżyły. Ciotka mówiła Sewerynowi, że jego dziewczyna przeżyje bo jest młoda. Miała na myśli, to że dzięki jej młodemu ciału przeżyje. I tak się stało. Młode dziewczyny poszły z ruskimi na zachód, a resztę rozstrzelano w tym lesie.