SPOILER dobrze rozumiem ze zona zdradza i dziecko nawet nie jest z reporterem ale jej kochankiem od zdjec?
Kobieta a dokładniej to nasza puszczalska, kłamliwa Tereska jest na zdjęciach. Kochankiem jak możemy zakładać jest jakiś krakowski fotograf.
przecież zdjęcia przedstawiają kompletnie inną kobietę, brunetkę. Przyjrzyjcie się uważnie :) Czyli Teresa prawdopodobnie okaże się osobą biseksualną, która wyszła za mąż z rozsądku
Może być homoseksualna zważając na to że raczej nie jest zainteresowana Piotrem
@Kalambury, podbijam, że na zdjęciach jest Teresa. Nawet, jeśli uważasz, że to nie ona to argument o włosach brzmi absurdalnie. Farby do włosów, fryzjer, mijający czas, zmieniająca się moda, także ta na fryzury - mówi ci to coś?
To nie jest Teresa. Pomijając włosy to kształt twarzy i brwi są zupełnie inne, tutaj zrobiłam skriny https://imgur.com/a/EdeVE3M
Mi tam wyglada jak Tereska.... Brwi ma jak na zjdjeciach z innych produckji. Zwlaszcza na ostatnim skrinie jest bardzo podobna
Myślałam że to była Teresa, ale faktycznie to była inna kobieta. Końcowy odcinek i tak tego nie wyjaśnił, wiec możemy tylko spekulować o co chodziło z tymi zdjęciami...
Przyjrzałam się dokładniej. Na 99% to jest ta prostytutka. Najpierw dziwilam się czemu Teresa nieustannie wspiera męża w śledztwie, nawet po akcji z Kuligiem i żoną Grochowiaka. Teraz rozumiem, że zależało jej na poznaniu prawdy.