PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808109}

Rojst

2018 - 2024
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 88536
6,5 55 krytyków
Rojst
powrót do forum serialu Rojst

SPOILER dobrze rozumiem ze zona zdradza i dziecko nawet nie jest z reporterem ale jej kochankiem od zdjec?

ocenił(a) serial na 7
MakoR

Przeciez na zdjeciach jest kobieta.

ocenił(a) serial na 5
kalambury1008

Kobieta a dokładniej to nasza puszczalska, kłamliwa Tereska jest na zdjęciach. Kochankiem jak możemy zakładać jest jakiś krakowski fotograf.

ocenił(a) serial na 8
kacpers191

przecież zdjęcia przedstawiają kompletnie inną kobietę, brunetkę. Przyjrzyjcie się uważnie :) Czyli Teresa prawdopodobnie okaże się osobą biseksualną, która wyszła za mąż z rozsądku

ocenił(a) serial na 6
kuralbn

Może być homoseksualna zważając na to że raczej nie jest zainteresowana Piotrem

ocenił(a) serial na 8
kurap11

tak też może być :)

kalambury1008

@Kalambury, podbijam, że na zdjęciach jest Teresa. Nawet, jeśli uważasz, że to nie ona to argument o włosach brzmi absurdalnie. Farby do włosów, fryzjer, mijający czas, zmieniająca się moda, także ta na fryzury - mówi ci to coś?

ocenił(a) serial na 3
Mrrrau1

To nie jest Teresa. Pomijając włosy to kształt twarzy i brwi są zupełnie inne, tutaj zrobiłam skriny https://imgur.com/a/EdeVE3M

ocenił(a) serial na 8
marysia_gajewska14

Mi tam wyglada jak Tereska.... Brwi ma jak na zjdjeciach z innych produckji. Zwlaszcza na ostatnim skrinie jest bardzo podobna

ocenił(a) serial na 3
MakoR

https://i.imgur.com/0CvfdFF.jpg - trzymam się dalej swojej wersji : D

ocenił(a) serial na 8
Mrrrau1

Trzeba być naprawdę ślepym żeby widzieć w dziewczynie ze zdjęć Teresę

ocenił(a) serial na 8
MakoR

Mi się od razu wydawało, że na zdjęciach jest zamordowana prostytutka..

Kitaq

Myślałam że to była Teresa, ale faktycznie to była inna kobieta. Końcowy odcinek i tak tego nie wyjaśnił, wiec możemy tylko spekulować o co chodziło z tymi zdjęciami...

ocenił(a) serial na 8
Atusia13

Przyjrzałam się dokładniej. Na 99% to jest ta prostytutka. Najpierw dziwilam się czemu Teresa nieustannie wspiera męża w śledztwie, nawet po akcji z Kuligiem i żoną Grochowiaka. Teraz rozumiem, że zależało jej na poznaniu prawdy.

ocenił(a) serial na 3
Kitaq

to nie ona, prostytutka (Magdalena Koleśnik) ma o wiele węższy nosek

ocenił(a) serial na 8
marysia_gajewska14

Prostytutkę gra Marta Goc?

ocenił(a) serial na 3
Kitaq

O ciekawe, chciałam się upewnić że dobrze mówię i wychodzi na to że Magdalena Koleśnik gra Lidię w prequelu, a Marta Goc w odcinku 1 już Lidię-trupa :D Ale i tak sądzę że pani ze zdjęć nie jest podobna do żadnej z nich