Rojst (2018-2024)
Rojst: Sezon 3 Rojst sezon 3, odcinek 6
odcinek Rojst (2018-2024)

Rojst | odcinek 6

58m
7,9 656  ocen
7,9 10 1 656
Rojst
powrót do forum s3e6

Wkurzł mnie

ocenił(a) serial na 10

brak jakiegoś podsumowania co ze wszystkimi było dalej, taki jakiś nie wiem 5 min. epilogu. Że Wanycz i Zarzycki pili razem wódkę, Zarzyczki wrócił do redakcji, Mika łapał groźnych gangusów, gruby wrócił za biurko itp itd. Takie miałkie to trochę było.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Oni w tym sezonie prawie wyautowali Zarzyckiego i Wanycza. Na ekranie ich tyle co nic a Zarzycki przy minimalnym czasie antenowym w pojedynkę wykiwał cały gang.

ocenił(a) serial na 10
reese

I tym razem nie musiał wyskakiwać przez okno. Ale chowanie z tyłu naczep jednak przez lata opanowane do perfekcji :D

Robert831231

Wanycz pojechał do Niemiec, dowiedział się, że Elsa nie żyje, za to poznał swoją córkę. O Zarzyckim nic nie wiadomo, Jass wróciła do Warszawy, Mika poszedł na emeryturę, Gruby po śmierci Dzidzi i przejściu Miki na emeryturę został głównym śledczym na komendzie.

ocenił(a) serial na 10
xavi91

A kierownik 2.0 stał się lepszym kierownikiem od kierownika 1.0 :D

ocenił(a) serial na 10
xavi91

Bardziej mnie zastanawiają Ci drudzy gangusi, którzy ponoć byli gorsi od Hanysa i jego ekipy. I wg mnie śmiało gdyby chcieli wrócić, to np coś jeszcze w tym świecie może powstać.

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Wątek gangusa ze słomką w nosie też przemilczany, a w teorii Zarzycki mógł mieć przez to problem, bo to on go porwał i związał (ale jak? Chyba nie było pokazane). Ze nikt się Hanysem nie zainteresował to druga sprawa.

ocenił(a) serial na 9
macdre

Porwanie Hanysa było pokazane, obserwowała to fryzjerka z samochodu, tylko nie było wtedy widać, że to Zarzycki, bo miał kaptur na głowie.

xavi91

Mika nie poszedł na emeryturę, przecież po śmierci siostrzeńca postanowił nadal pracować w policji.

ocenił(a) serial na 9
xavi91

Przecież jest scena gdzie Mika mówi że kto będzie bandziorów łapał więc postanowił zostać w policji.

xavi91

Zastanawiam się skąd ELSA wiedziała, że to córka Wanycza... Skoro wielokrotnie została zgwałcona w obozie. Chyba, że już wcześniej wiedziała że jest w ciąży.

ocenił(a) serial na 10
Zlotowlosa15

Też mnie to zastanawia, może chciała mu powiedzieć jakby razem odjechali.

Zlotowlosa15

Bo urodziła Marię Seweryn xD Czyli Wanycz mógł mieć wątpliwości, ale my jako widzowie wiemy, ze to jego córka ;)

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

to będzie w czwartym sezonie / albo jakimś spinoffie.

ocenił(a) serial na 10
rafalhirsch

Mam nadzieje że jakiś dobry kryminał jeszcze w tym świecie i z bohaterami powstanie. Żal się z nimi było rozstawać.

ocenił(a) serial na 7
Robert831231

Mogli by pociągnąć w stronę nowego kierownika i rozbudować ten wątek.