Rojst
powrót do forum 2 sezonu

sezon 2 bardzo fajnie zagrany z całkiem dobrą akcją i pomysłem na suspens ( choć mi bardziej podobał się 1 sezon) - jednak netflix coraz bardziej odjeżdża w kierunku nachalnej homopropagandy, nie rozumiem co ten wątek ma wnosić do akcji filmu, poza na kierunkowaniem ideologicznym. Mimo wszystko polecam

ocenił(a) serial na 7
Slonicaqu_Slonicaqu

Ten wątek był już w pierwszym sezonie i jest kluczowy dla relacji Zarzyckiego z żoną

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
minek93

Nie oglądaj i nie narzekaj

ocenił(a) serial na 7
Agatonik

to świetny sposób na to żeby nic w życiu nie robić

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
minek93

Ile razy jeszcze można powtarzać?! LGBT+ to nie ideologia, to ludzie. Przestań słuchać Dudy. Co ma pedofilia do tematu? Kto, kiedykolwiek promował pedofilię. Chyba jedynie kościół.

ocenił(a) serial na 6
minek93

porównanie pedofilii do sytuacji,w której dwie dorosłe,świadome kobiety nawiązują głębszą relację xD jak bardzo trzeba być głupim i odklejonym,żeby takie coś pisać,aż mi za ciebie wstyd

minek93

Jakie zboczenia? Te co Kościół ukrywa?

Radek_Traczyk

Nie, takie co ukrywali twoi tęczowi ulubieńcy. Jak kryli tęczowego Jimmy'ego Saville'a albo Krzysia Falińskiego, też tęczowy. Albo jak kryją Krzysia Sadowskiego.

użytkownik usunięty
Slonicaqu_Slonicaqu

Jakie wplatanie wątków? To są ludzie wokół nas, przestańcie robić z tego halo. Jak się para całuje na ulicy to też uważacie że to heteropropaganda? Kiedyś prawa kobiet wydawały się być czymś nadzwyczajnym. To jest wątek, tu akurat kluczowy.