Według mnie 7.03.2025 nie było odcinka Severance.
W zamian pojawiła się jakaś nudnawą historie o Cobel, którą można skrócić do 1 zdania czy do jednego wyjaśnienia. Dziwi mnie że twórcy mając takie ciekawe uniwersum nie potrafią tworzyć napięcia właśnie w tym świecie. Tam jest wszystko. Tylko czerpać. A oni pokazują jakiś bezsensowny powrót do przeszłości postaci drugoplanowej. Wszystko to co się tam wydarzyło można było zawrzeć w 10 minutach z czołówką a i tak by się ziewało. Słabo. Bardzo słabo. Moja ocena odcinka 0/10. Szkoda że na Filmwebie nie można dać zera. No to 1/10.
Zgadzam się z tym zasnąłem na tym odcinku potem na drugi dzień obejrzałem go jeszcze raz tym razem nie zasnąłem, ale się nudziłem.
Komentarz nieporozumienie. Odcinek może i rozwleczony ale bardzo ważny bo pokazuje nam, że to COBEL BYŁA AUTORKĄ PROJEKTU CZIPA służącego do rozdzielenia.
I teraz z tą wiedzą można się cofnąć do pierwszego sezonu i przypomnieć sobie jej zachowania i fascynację jak wspaniałe dzieło stworzyła. Np. sesja Marka z Panią Casey przy świecy wyniesionej domu Marka.