SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY Jeśli ktoś oglądał już, to wpisujcie wrazenia ;-) A więc dziewczyny jednak zdecydowały się póść na policję, nie sądziłam, że będa chciały to zrobić, inna sprawa, że video zniknęło. Szkoda mi Lucasa mimo, że zbytnio za nim nie przepadam i szkoda mi Hanny. Tańczenie, żeby odzyskać pieniądzę... Dziwne, ale ciesze się, że pojawił się ktoś - Simone, kto trochę nastarszył związek Arii ; p Z Ianem coraz więcej powiązań, ale jestem prawie pewna, że to nie on jest A. i to nie on ją zabił. To by było zbyt proste. Sama końcóweczka świetna.
Jak już ostatnio wspomniałam, oglądam sezon od początku jeszcze raz i natknęłam się w ósmym odcinku, kiedy brat Alison opowiada Spencer, że wie od Ali, że to ona wrzuciła petardę.
Cała wina poszła na Spence i dodał, że w niektórych kwestiach jest gorszy niż Alison. I w związku z tym, podejrzewam, że może on mieć duży udział w tym, co się dzieje.
Już biorąc pod uwagę to, że Ali żyje... Może działają razem + 'wykonawca zadań'. A może znalazł jakiś tam pamiętnik i chce się zemścić na dziewczynach (za co? jeszcze nie wiem). Jenna też mówiła, że Alison bała się Spencer... Gdzie Bogu ducha winna, staje się celem intryg 'przyjaciółki' i podejrzaną według niektóre z Was.
Może po dzisiejszym odcinku będziemy mogły dowiedzieć się więcej (mam nadzieję)! ;)
Moja droga, wiem :) Ale jakbym napisała "po jutrzejszym", to ktoś inny chciałby mnie poprawić, pisząc, że dzisiejszym, bo jest premiera w USA ;) Więc nie doszukujmy się szczegółów tam, gdzie nie są potrzebne ;]
Tak, czy inaczej - nie umiem się już doczekać ;P
Hah ja też sie doczekać nie umiem :) Tyle nauki, prezentacje musze jutro robić, ale muszę znaleźć 45 minut na nowy odcinek ;P
Nie wiem czy ktos to zauwazyl wczesniej ale po 20 min , jak Aria wpisuje piosenke na liste Dj to bardzo czytelny jest numer 14( numer odcinka) Ciara - Like "A" Boy :D ( oczywiscie kto napisal prosbe nie widac) ale zawsze to moze byc jakas aluzja skoro kazdy szczegół jest istotny, Na temat tego kto jest A to juz mialem 10 teorii:D Ale z kazdym odcinkiem coraz bardziej mysle ze za bardzo skupiamy sie na A kim jest. Ktos nowy sie pojawi to napewno A ktos wyjedzie to napewno A. Tymczasem scecnarzysci moga nas karmić watkami bocznymi, ktore sie pojawiaja rozwiazuja, badz sklaniaja nas do kolejnej zmiany teorii kim tak naprawde jest A. Nie przypomina wam to troche filmu Zyc szybko umierac mlodo?