SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Aria spotyka się z Jasonem.
Spencer i Toby się całują. Ojciec Spence kłóci się z matką Ali przez telefon i mówi "miałaś nad tym zapanować, Jason miał się tu nie pojawiać" czy coś takiego.
Em przekonuję matkę, żeby się nie wyprowadzać.
Matka Ali spotyka się z dziewczynami na lunchu. Chce, żeby na pokazie nosiły sukienki Ali O.o
Aria pyta swojej mamy, czy to możliwe, że ludzie zapominają wydarzenia z całej nocy (chodzi jej o Jasona)
Hanna tańczy sobie w kuchni (śmieszna scena :D) i przyłapuje ją ojciec. Hanna kłóci się z nim, że tak naprawdę nie jest tu dla niej, tylko dla jej matki bo nadal ją kocha.
Aria kłóci się z Jasonem.
Jak skończy się odcinek, to dopiszę.
Mona się rządzi na pokazie mody.
Matka Ali kłóci się z ojcem Spencer.
Na pokazie mody wszyscy się świetnie bawią, lecz potem wyświetlane są zdjęcia Ali, które potem pokazują się w płomieniach z napisami "dzi wka" itp., co jest wg mnie przerażające O.o
Matka Em pozwala jej zostać z rodziną Hanny.
Ta cała sprawa z Alison w płomieniach była sprawką Noela.
Spencer pyta ojca o jego kłótnię z matką Ali, a ten mówi jej, że ma się tym nie przejmować i, że ma się trzymać z dala od Jasona.
Na końcu odicnka widzimy A kupującą/kupującego buty O.o nie wiem, o co chodzi ale ok.
Odcinek był chyba najnudniejszy w tym sezonie. Pod koniec dopiero się coś działo.
z tymi butami tez nie rozumiem na koncu, ale wiem ze to sa buty tej terapeutki miala je na sobie jak pierwszy raz spotkala sie z dziewczynami ale po co sa one potrzebne A tego nie wiem...
No ciekawe ale gdzies czytalamze ta terapeutka ma miec cos wspolnego z A. A odcinek rzeczywiscie troche nudny, taki przegadany. Wogole to mam takie wrazenie ze ojciec Spencer mial romans z matka Alisson, moze nie karze sie zblizac Spencer do Jasona bo to jej brat? Emily jak zwykle mnie wkurzala wszystkiego sie boi. No i moja ulubiona para Jason i Aria, jak on na nia patrzy mhhh malina:D jak ja bym chciala zeby oni byli razem:D Podziela ktos moja opinie??:)
Oczywiście.! Jason i Aria, ostatnio mam na nich taką fazę ;) Ach. Jak on na nią patrzy ;dd Również bym chciała, aby coś się zaczęło między nimi dziać. ;)
Jednak odcinek oceniam jako słaby poza tym zamieszaniem na pokazie nic szczególnego się nie stało.
A .! i na duży minus brak Caleba, pojawił się tylko w jednej scenie i to na kilka sekund.
izka21gramowa - też od razu wpadła mi do głowy ta myśl o tym, że ojciec Spenc jest ojcem Jasona też :D
I podzielam twoją opinię :D Jason ma takie...spojrzenie, nawet nie da się tego ująć słowami . Coś iskrzy, myślę, że będą razem. Choć bardzo lubiłam Ezrę i kibicowałam mu i Arii teraz myślę ,że to on jest A.
Ja też od samego początku byłam za Arią i Ezrą. Ale teraz to nawet nie ma o czym pisać. Jest tak nudno, nic się nie dzieje. Dlatego uważam, że Aria i Jason to mieszanka wybuchowa i to mi się w nich podoba. No i oczywiście to spojrzenie Jasona. Mmm . ;)
Cieszy mnie to ze nie tylko ja jestem fanka pary J&A;D A Number_Fourteen co do pary Aria&Ezra to wogole swietny pomysl jako romans z nauczycielem a tu taka nuda no najnudniejsza para z wszystkich no nawet przebija Emily i jej zycie uczuciowe choc to dla mnie najnudniejsza postac podobala mi sie tylko wtedy jak w 5 odc sama do wszystkiego doszla, jak to mowi moja kolezanka jej brakuje jaj:P
A i co do tej fazy na nich to ja tez totalnie i maksymalnie;D To spojrzenie Jasona widze nie tylo mnie rozmiekcza:P A wogole to musze Was wszystkich pochwalic bo wczesniej jak patrzylam na rozne fora z filmwebu to takie chamstwo lecialo ze szok a tu pelna kultura i przyjazna atmosfera oby tak dalej:) aha i jeszcze do co QBee_fw to takie "zboczenie" po latach ogladania roznych seriali kryminalnych ze takie rzeczy podejrzewam:P
Ja mam taką nadzieję,że Aria już nie będzie z tym nauczycielem;/ bo aż zawiewa nudą od nich. Dobrze by było gdyby coś zaistniało między Aria i Jasonem:)
jeszcze nie obejrzałam do końca, ale odcinek rzeczywiście dość nudny. fajna scena z Hanną tańczącą:D i dużo Toby'ego i Spencer również na plus. nie ma co się jednak burzyć, bo w każdym serialu muszą być takie odcinki, które są bardziej przegadane. pozwala to na wprowadzenie akcji w dalszych epizodach. także miejmy nadzieję, że następny będzie już super ciekawy :)
aaaa i też mam nadzieję na coś między Arią i Jasonem. on jest chociaż ciekawy, a nie ten przymulony Ezra...
izka21gramowa haha niezła rozmkina z tym, że Jason i Spencer są rodzeństwem:d trochę moda na sukces, ale to byłoby zabawne. myślę, że bardzo możliwe, że matka Alison i oj ciec Spencer mieli romans, bo matka Spencer jest trochę oschłą kobietą, że tak bym to ujęła.
i tak sobie pomyślałam, że to Melissa mogła zabić Alison. nie mówię że jest A, ale mogła ją zabić. była może zazdrosna o Iana. a jak on zrzucał Spencer z wieży to powiedział, ze robi to bo kocha Melissę. i w ogóle ten ich szybki ślub itp. na pewno Melissa ma coś z tym wspólnego.
haha nom moda na sukces dobre:) mi ten odcinek wydawal sie starsznie nudy pod koniec troche sie zaczynalo dziac ale to i tak nie za wiele ale wyglada, ze w nastepnym odcinku ma byc ciekawiej...
parę rzeczy, które zauważyłam z końca odcinka:
-gazeta leżąca obok laptopa A, to chyba ta sama, którą w jednym z odcinków przeglądały Emily i Ari. Aria wtedy spytała Emily "Chcemy je?" a ona odpowiedziała "Potrzebujemy ich". Były na takim samym czerwonym tle. chociaż nie wiem co to ma do rzeczy.
-A wpisał numer 5214
214!
to numer pokoju i ten, który Jenna wydrukowała wtedy wiecie;p
nie mam pojęcia o co chodzi z tymi butami i czy to w ogóle ma jakiekolwiek znaczenie co napisałam.
Postaram się zrobić napisy szybko, ale niedawno zaczęłam, więc to może potrwać. Ale biorę się do pracy, wyłączam już internet :D
Obejrzałam odcinek, faktycznie był najnudniejszy, robią co mogą byle tylko wszystko przedłużać...
Mi w tym odcinku najbardziej podobały się akcje Aria&Jason (:P) i ,,diabelska Alison'' Hehehe rozwaliło mnie to.
jakoś zawsze jak dziewczyny maja spokój z smsami od A. Ezra jest na wyjedzcie. tylko kto te świeczki w kształcie A ustawił, chociaż to może być w sumie dla Alison, niekoniecznie od A. też nie rozumiem po co A. buty. faktycznie odcinek trochę nudny, ale w następnym będzie się działo. mi się nie podoba ze koło Arii coraz częściej kręci się Jason. no i w końcu trochę SpencerToby:).
Dodo140 - prawda? Nie ma Ezry, nie ma smsów ! Dla mnie to kolejny argument za tym ,że Ezra jest A.
Według mnie będzie podobnie jak w książce, tyle że to matka Ali urodziła Spencer i Melissę. Alison się o tym dowiedziała i chciała pobawić się przez to kosztem dziewczyn, do czego nie chciał dopuścić ich ojciec. ; D
W książce ojciec Spencer miał romans z matką Alison i był ojcem Alison i Courtney (Jasona już nie), więc Ali i Spencer były siostrami. Ale matki miały inne.
Ta oby nie poszli w strone mody na sukces;P no tak w ksiazce bylo ze mieli romans ale zobaczymy co zrobia w serialu:)
ogladałam odcinek 1 i takim czarnym samochodem jak byo na koncu odcinka przyjechała Aria z bratem do szkoły ....
NAPISY PL DO ODCINKA 6 - NEVER LETTING GO!
http://www.sendspace.com/file/bz29ia
:)
Zaraz postaram się też wrzucić na napisy24.
mógłby, ktoś podać linka do odcinka, bo nie mogę znaleźć . ;) Byłabym wdzięczna .
To kiedy pojawią się napisy na iitv?
Co do odcinka - widzę, że wam się nie podobał, ale mi bardzo. Chyba najbardziej z tego sezonu. Na + był brak Ezry oraz Aria&Jason. Oczywiście "diabelna Alison" też, ta scena wbiła mnie w fotel o.O A buty A? Pierwsze co mi przyszło na myśl to to, że Aria nosiła chyba identyczne, w jej stylu są. Ale ogólnie nie mam pojęcia na co A te buty...
Mi odcinek się podobał.Brak Ezry też bardzo mnie ucieszył :P. Co do pokazu nie mogłam napatrzeć się na Hanne wyglądała tak ślicznie i nawet Emili podobała mi się ;].Diabelska Alison..ym zonk :D.Aria i Jason widać chemię i to mi się bardzo podoba :D.A końcówki to ja w ogóle nie rozumiem ;P.
Ok, moje napisy są już na n24 :)
_
Odcinek był w sumie nudny... Jakoś nie przepadam za parą Jason i Aria (mają już nawet własną nazwę: Jaria :D)
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Może w 2x08 ojciec Hanny będzie brał ślub nie z Isabel, tylko z matką Hanny?
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Właśnie czekałam na twoje napisy ;).Jak oglądać PLL z napisami to tylko twoimi :D.
Dziękuję :D <3
aż sobie zrobię screena twojej wypowiedzi i będzie mnie ona pocieszać w smutnych chwilach, haha :D
Denerwują mnie te wszystkie "ja tłumacze; nie, ja tłumaczę; o Boże, kocham twoje tłumaczenia", ale rzeczywiście... PLL bez tekstu "tłumaczenie: youhaveamessage" to nie PLL, haha. :D
A jeśli można spytać (bo nie rozglądam się po tym wątku bardziej, nie chcę się niczego dowiedzieć xD), to dodałaś już to youhaveamessagowe tłumaczenie? :D
Ja nie dodaję odcinków z napisami na strony, nie wiem kto to robi :D
Napisy dodałam już kilka godzin temu na n24, ale na iitv pewnie pojawią się te nie-youhaveamessagowe, bo wcześniej pojawiły się jakieś inne - zasada kto pierwszy tego napisy będą wklejone do odcinka ;D
Możesz zawsze ściągnąć sobie odcinek z peb, czy skądś tam i obejrzeć z moimi napisami, albo poczekać na iitv i zobaczyć czyje będą ;)