PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73171
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Aria spotyka się z Jasonem.
Spencer i Toby się całują. Ojciec Spence kłóci się z matką Ali przez telefon i mówi "miałaś nad tym zapanować, Jason miał się tu nie pojawiać" czy coś takiego.
Em przekonuję matkę, żeby się nie wyprowadzać.
Matka Ali spotyka się z dziewczynami na lunchu. Chce, żeby na pokazie nosiły sukienki Ali O.o
Aria pyta swojej mamy, czy to możliwe, że ludzie zapominają wydarzenia z całej nocy (chodzi jej o Jasona)
Hanna tańczy sobie w kuchni (śmieszna scena :D) i przyłapuje ją ojciec. Hanna kłóci się z nim, że tak naprawdę nie jest tu dla niej, tylko dla jej matki bo nadal ją kocha.
Aria kłóci się z Jasonem.

Jak skończy się odcinek, to dopiszę.

okruszyn

No właśnie,kto normalny miałby takie laboratorium i zdjęcia dziewczyn?
Zresztą większość zapomina że ''A'' podaje się czasem za Ali...Jak dla mnie możliwe że Ali żyje...

użytkownik usunięty
Oleandria

to ciała nie zidentyfikowali? i komuś innemu pogrzeb zrobili?

Przecież ciało znaleźli po pół roku,wtedy już jest rozłożone.Możliwe że to było ciało kogoś innego.

użytkownik usunięty
Oleandria

Ciało znaleziono po roku.

Mimo wszystko chyba lekarz, ktory przeprowadza sekcje zwlok jest w stanie rozpoznac DNA, chociazby po kosciach czy czyms tam. Nie wiem jak oni to robia. W kazdym razie w dobie dzisiejszych technologii to jest mozliwe i zapewne tak zrobili, wiec watpie, zeby pochowali kogos innego. Wtedy byloby to straszne niedopatrzenie ze strony scenarzystow :/

sandra_crashdown

A skąd wiesz czy ''A'' nie podmienił/a wyników DNA?W PLL wszystko możliwe.

użytkownik usunięty
sandra_crashdown

dokładnie, nie żyjemy w średniowieczu... swoją drogą, wkurza mnie już "A", w końcu to tylko ludzie, więc to, że wszędzie się dostają, pokonując zabezpieczenia itp. wydaje się trochę naciągane...

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Wie ktoś może jak się nazywała piosenka kiedy dziewczyny chodziły po wybiegu ?:D

Oluutek

Twirl - The Things We Do For Fashion

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

dziękuje !