SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Aria spotyka się z Jasonem.
Spencer i Toby się całują. Ojciec Spence kłóci się z matką Ali przez telefon i mówi "miałaś nad tym zapanować, Jason miał się tu nie pojawiać" czy coś takiego.
Em przekonuję matkę, żeby się nie wyprowadzać.
Matka Ali spotyka się z dziewczynami na lunchu. Chce, żeby na pokazie nosiły sukienki Ali O.o
Aria pyta swojej mamy, czy to możliwe, że ludzie zapominają wydarzenia z całej nocy (chodzi jej o Jasona)
Hanna tańczy sobie w kuchni (śmieszna scena :D) i przyłapuje ją ojciec. Hanna kłóci się z nim, że tak naprawdę nie jest tu dla niej, tylko dla jej matki bo nadal ją kocha.
Aria kłóci się z Jasonem.
Jak skończy się odcinek, to dopiszę.
No właśnie,kto normalny miałby takie laboratorium i zdjęcia dziewczyn?
Zresztą większość zapomina że ''A'' podaje się czasem za Ali...Jak dla mnie możliwe że Ali żyje...
Mimo wszystko chyba lekarz, ktory przeprowadza sekcje zwlok jest w stanie rozpoznac DNA, chociazby po kosciach czy czyms tam. Nie wiem jak oni to robia. W kazdym razie w dobie dzisiejszych technologii to jest mozliwe i zapewne tak zrobili, wiec watpie, zeby pochowali kogos innego. Wtedy byloby to straszne niedopatrzenie ze strony scenarzystow :/
dokładnie, nie żyjemy w średniowieczu... swoją drogą, wkurza mnie już "A", w końcu to tylko ludzie, więc to, że wszędzie się dostają, pokonując zabezpieczenia itp. wydaje się trochę naciągane...
Wie ktoś może jak się nazywała piosenka kiedy dziewczyny chodziły po wybiegu ?:D