Behind The Scenes\On Set Photos http://www.youtube.com/watch?v=Xc_Io-G1X7c
Tak się zastanawiam (przerwy mnie denerwują!) - co jeśli A. korzysta w pełni z wiadomości, które zdobył Klub N.A.T.? I dlatego zna wszystkie sekrety dziewczyn?
Matko boska... Chyba bym umarła na miejscu Em. Ten odcinek jest naprawdę MEGA, aż nie wiem jak to inaczej określić. ;O
jezu, jest wpaniały, jezu, jak wpółczuje Em,
no i teraz wiemy o jakich plotkach będzie rozmawiać Ella z Arią ;)
Tak. I to jest póki co chyba najlepszy odcinek!
Ella pewnie będzie rozmawiała z Arią na temat romansu Ezry z jedną uczennic (mając na myśli Spencer) i Aria wtedy pewnie się jej do wszystkiego przyzna!
Jenna - Spencer!!!
Jason - Aria - Ezra!!!
O.M.G.
Nie wierzę w to, co się tutaj dzisiaj wyprawia!
GEEEZ!
Biedny Jason :( Ale z Ezry idiota, ona go rak jakby zdardziła a ten nic. Chce być ciągle blisko niej ten cały ezraAAAAA xD
Dokładnie, wreszcie ktoś się ze mną zgadza! Jason nie może być psycholem, Aria ma z nim być! Ale youhaveamessage napisała w jakimś temacie spoiler, że odcinek 12 ma się skończyć dobrze dla fanów Arii i Ezry. ;x
Ja tez sie zgadzam!;P Tez chce zeby Aria byla z Jasonem:D No dokladnie oni tak juz nachalnie nam wala tym ze on niby zly jest ze taki byc poprostu nie moze nawet tak w wywiadzie mowil przeciez a co do tego spojlera to moze przed przerwa ona dalej bedzie z Ezra ale mysle ze w styczniu sie cos napewno wydarzy, mam nadzieje ze Ezra to "A":P
A ja do siebie gadam! Pocałunek Arii i Ezry - "o matko! Pewnie Jason ich zobaczy", "niee!" itd. Haha. A brat dziwnie na mnie patrzy bo oglądam w słuchawkach! :p
Mnie początek 2 sezonu nudził. Uważałam, że wszystko jest ciągnięte na siłę.
Ale teraz mnie scenarzyści naprawdę zaskoczyli. :)
Promo mi się podoba, ale się nie napalam, nie chcę takiego zawodu jak po 9 odcinku...
Zacięło mi się na rozmowie Jasona i Garetta. Napisze mi Ktoś o czym rozmawiali. :)
mi sie zacieło pod koniec i promo nie widziałam i mojej ulubionej sceny jak zawsze na końcu z "A" :c
Terapeutka weszła do gabinetu i było tam A. Terapeutka siada i mówi, że mogą zacząć sesję.
Na promo:
poczekaj, aż będzie na yt, bo nie umiem tego opisać słowami.