PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Behind The Scenes\On Set Photos http://www.youtube.com/watch?v=Xc_Io-G1X7c

Iluvia

Teraz mnie tak będziesz nazywać? :D

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Raczej tak - o ile mi pozwolisz. ;P
Ty wiesz wszystko o PPL!

Iluvia

Czemu miałabym ci nie pozwolić? :D
Jasne, nawet mi się ta nazwa podoba :D

ej, co tak temat ucichł?
umarliście z wrażenia? :D

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Wszystkich po prostu wykończyły emocje. ;)

Iluvia

Haha właśnie widać :D
Albo zbierają szczęki z podłogi :D

Ja też już chyba pójdę spać :D
Jutro znowu to obejrzę, już na spokojnie i przy świetle dziennym.:D

youhaveamessage

aaa a ja nie poogladalam w nocy bo nie mam tak silnej woli i teraz musze czekac az na iitv dadza ;(;( kurcze dobija mnie to czekanie :P

edieee

Nie tylko Ciebie, ja nie ogladalalm bo sie zle czulam i po przeczytaniu tych wszystkich postow normalnie mnie rozwala:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

@youhaveamessage : do tego odcinka też mam nadzieję, że przetłumaczysz napisy? :) Wiesz może na którą godzinę mniej więcej? :D

roksia9

Przecież zawsze tłumaczę i nie, nie wiem.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

youhaveamessage jesteś wielka zawsze czekam na twoje tłumaczenie by niczego nie pominąć :)

lena45

Dziękuję :)

Orchidea_wroc

Jeny tak piszecie o tym odcinku, że normalnie od razu wzięłam się za ściąganie odcinka ....

fankapretty12343

NAT Club = We See All
We See All czy We See All-ison?

Jak myślicie?

Claudette_2

All, bo Alison się pisze przez jedno L.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

jupii już jest na iitv :D można oglądać :D mam nadzieję że opadnie mi szczena jak pisałyście :D

youhaveamessage

Jak myślicie... ALL znaczy, że Ian, Jason, Garrett Team filmowali WSZYSTKIE dziewczęta w mieście czy tylko Alison i spółkę?

I jeśli rzeczywiście NAT CLUB odnosi się do podglądania dziewczyn to co Jenna ma do tego???

Claudette_2

Przecież były tam na tym pendrive też filmiki Jenny, więc wszystkie.

ocenił(a) serial na 9
fankapretty12343

Ja czekam teraz jeszcze na wersję z napisami i oglądać będę jeszcze raz! ;)

ocenił(a) serial na 8
Iluvia

odcinek super, bez dwóch zdań. nie będę omawiać wszystkiego, tylko od razu chciałabym nawiązać do ostatniej sceny. dr sulivan bierze swój płaszcz, a obok wisi jakaś inna kurtka/bluza. jak dla mnie wyglądała na męską.

ocenił(a) serial na 8
zilustrowana

a no i wiemy na pewno, że nie jest to Garett ani Jason, bo w tej chwili byli pod domem Jasona.

Iluvia

właśnie ściągnęłam odcinek i mam pytanie - jaka jest ostatnia scena? bo w mojej wersji jest to rozmowa Jasona z Garettem przy piwie, nie ma żadnej końcowej sceny z A. i nie wiem, czy to dobra wersja ;d

przeczytałam wasze opisy, przejrzałam odcinek i - wow, nie mogę się doczekać na napisy i następny odcinek ;D

yootsuu

Nie masz sceny z terapeutką?

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

@yootsuu końcowa scena to A jako pacjent u terapeutki dziewczyn ;)

Nava15

Podsumowujac odc byl obledny;D
Emily jak nie moge tak nie moglam, ale to prawda "A" wie ze ona jest najslabszym ogniwem i chce ja psychicznie wykonczyc tylko nie wiem po co zeby zwiariowala albo chciala sie zabic??
Jenna mnie przerazila jak siedziala na tej kanapie, i wlasnie jak jest niewidoma to jest przerazajaca co dopiero jak odzyska wzrok jak mowila Hanna. No i choc nie lubie Ezry i go nie polubie to nie pododbalo mi sie jak Jackie sie odezwala do Arii juz sie nie moge doczekac jak sie pokloca;D
do @youhaveamessage co dokoladnie powiedziala "siostrzyczka" Hannie przez tel?? grozila ze co jej zrobi??Bo jakos wydaje mi sie to nie bez znaczenia dla serialu ( a swoja droga bym ja golymi rekami udusila;);P Mam nadziejje ze dziewczyny sobie z nia poradza az mi sie przypomnialo jak Hanna uderzyla Jenne ;P
No i mysle ze to pudelko ktore dal jej Jason ma tez ukryte znaczenie moze drugie dno?? albo jest cos w tej lalce?? Chyba nie bez powodu Ali go chowala bo nie wierze w wytlumaczenie Jasona ze juz miala taki nawyk.

izka21gramowa

youhaveamessage kochana kiedy będą napisy? ;) robią się czy nie? ;) jeśli to pytanie już padło to przepraszam, że pytam kolejny raz.

Leo_Wyatt

Nie wiem kiedy będą, ale robimy je już :)

izka21gramowa

dokładnie, tam musi być coś jeszcze, na miejscu dziewczyn dokładnie przetrząsnęłabym całe pudełko i wszystkie te rzeczy. ubranko lalki itp. :P

ocenił(a) serial na 9
butterpecan

Ja jestem zdziwiona faktem, że Aria nie pokazała od razu tego pudełka dziewczynom.

ocenił(a) serial na 10
Iluvia

Macie jakiś link do tej wersji z ostatnią sceną z terapeutką? Bo moja też się urywa na Jasonie i Garrecie...

agrestt

na iitv jest na megavideo caly, nieobciety odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
butterpecan

Dzięki :) W pierwszej chwili pomyślałam, że to Mike, ale ona do kogoś innego miała go wysłać...

izka21gramowa

Przepraszam, dopiero teraz to przeczytałam.
Powiedziała jej, że przykro jej, że coś się stało z koniem Hanny, i coś w stylu, że ją zniszczy(nie za tego konia, tylko przez to, co Hanna powiedziała przez to coś w stadninie)

youhaveamessage

nie, nie mam. nawet ściągnęłam z innego źródła i też... trudno, ten jeden raz przemęczę się i obejrzę na iitv, skoro tam jest cały. ;D

yootsuu

Ściągnij z peb. Ja mam stamtąd i mam tę scenę.

youhaveamessage

Co to peb?

karmiz

Strona?
Wystarczy wpisać w googlach "peb".
Albo, jak chcesz ściągnąć PLL:
google -> peb pretty little liars sezon 2 -> włączamy pierwszy link -> przechodzimy na ostatnią stronę -> szukamy odpowiedniego odcinka -> kopiujemy, wklejamy do paska przeglądarki -> ściągamy.

karmiz

Czyli to dziala w ten sposob. myslam ze to moze cos w stylu iso czy piratow

Orchidea_wroc

Napisy zostały dodane! :)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

gdzie są dodane te napisy ?

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

Ja przed chwilą pobrałam z napisy24 ;)

rockowa_a

Na napisy24 zawsze dodaję :)

Orchidea_wroc

Nie wydaje mi się żeby N.A.T. club zajmował się nagrywaniem tych filmików. Jakoś nie widzę związku.
Całe to prześladowanie Emily jest dla mnie zbyt naciągne. 'A' produkuje już własne płatki śniadaniowe i skoro Emily dostała akurat to opakowanie (w sklepie czy w stołówce) A musi znać osobę, która je jej wydała. Tak jak wejść i wykonać masaż w prywatnym gabinecie i pozostać niezauważonym? Poważnie?
Ezra zachował się jak ciota, powinien walnąć Jasona i szczerze na to liczyłam, kiedy wysiadł z samochodu taki wkurzony. Przynajmniej trochę by się rozkręcił. Albo chociaż mógł na niego nawrzeszczeć , tekścik w stylu "łapy precz od mojej dziewczyny, bo będziesz miał ze mną do czynienia". To byłoby korzystniejsze: a) Ezra zyskałby troszeczkę w moich oczach b) Ezra zyskałby w oczach Arii c) Jason by nie ucierpiał :)
Szykuje się ciężki okres dla Hanny, Caleb odszedł, a teraz sprawa z Kate.
Poza tym ogromnie przykro jest patrzeć na Jasona. To tak jakby nie miał już nikogo na świecie, jest taki samotny, a jedyna osoba, na którą liczy, odrzuca go. Serce mi się kraja, kiedy widzę, jak tak siedzi sam na tych schodach zupełnie jakby na końcu świata.
Muszę jeszcze dodać, że dziewczyny kompletnie dziś nie trafiły w mój gust, Spencer miała okropne włosy, w jednej scenie wydawało się, że z tyłu głowy nie ma ich w ogóle, a fryzura Arii jakoś tak zaokrąglała jej głowę, co wcale nie wyglądało dobrze. No i obydwie nie zachwyciły mnie strojem.

ocenił(a) serial na 10
sund1ay

co do stroju to zakochałam się w bluzce Arii w myszki xD jest świetna ;))

ocenił(a) serial na 9
sund1ay

Czy ktoś zwrócił jeszcze uwagę na to, że Jason nie pije alkoholu?! [Jak Garett chciał go poczęstować piwem, to od razy dopowiedział "Wybacz. Zapomniałem."] Czyżby nie pił od nocy, gdy zaginęła Alison?

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

Tak. To dość ciekawe mam nadzieję, że w kolejnych odcinkach ten wątek będzie wyjaśniony

lena45

On był uzależniony od narkotyków,może od alkoholu też?
Odcinek bardzo fajny,Kate to jakaś psycholka :/
Aha i napisy się spóźniały :(

ocenił(a) serial na 8
Oleandria

zgadzam się. Kate jest wkurzająca! tak samo, jak ta Jackie, wydaje się być obłędnie zarozumiałą dziewczyną, która tylko zgrywa milutką. nie za bardzo jaram się parą Ezra- Aria, ale to jak Jackie zwróciła się do Arii bylo wyjątkowo chamskie!
i rzeczywiście dziewczyny powinny lepiej przyjrzeć się temu pudełku. szczególnie, gdy Aria wyjęła lalkę, pomyślałam, że pewnie coś tam chowa pod tym ubrankiem;p
Jason nie pije, na bank od zaginięcia Alison, przestraszył się, że nie pamięta tej nocy.

ocenił(a) serial na 9
zilustrowana

Zastanawia mnie jedno. Dlaczego Jackie nie powiedziała nikomu o związku Arii z Ezra? Hmm albo aż tak bardzo zależy jej na E, że nie chce komplikować mu życia albo chce zaatakować w najdogodniejszym dla niej momencie.

Oleandria

Właśnie u mnie jak oglądałam na komputerze to wszystko z napisami było ok, a jak oglądałam na iitv to się spóźniały. Może inna wersja odcinka była po prostu. Nie wiem, ja nic nie zrobiłam, ani Shatzy :D

Kate i Jackie powinny się umówić ;/

youhaveamessage

na iitv odcinek także kończy się na spotkaniu przy piwie u Jasona, nie ma sceny A. z terapeutką... można to gdzieś znaleźć? ;o

generalnie, wszystko nabiera pozornego sensu, akcja leci dalej, dalej, a odcinek mi się podobał. :D
Kate i Jackie są perfidne i mam nadzieję, że za dużo nie popsują, zwłaszcza Kate, bo szkoda mi Hanny. :)

A. i scena z Emily... omfg, za mocne, umarłabym ze strachu. A. i liczne powiązania z medycyną są raczej zmyłką producentów... co do płatków - kształt literek można spotkać w płatkach, ale ten liścik... ech, fantazja producentów. :D

podobała mi się scena Ezry [chcę takie auto!] i Spencer, a potem rozmowa Spencer z Arią ['jesteś taka malutka i Cię kocham!', słodziutkie :D].
matka Arii, moim zdaniem, domyśla się o jej romansie z Ezrą. inaczej jej komentarz, że gdyby się dowiedziała o związku E. z uczennicą, poczułaby się zawiedziona i ZDRADZONA, ma niewiele sensu... pewnie chce dać córce do zrozumienia, że powinna jej powiedzieć. ;d

Ali, robiąca zdjęcia śpiącej przyjaciółce? i to tylko Arii? chore... w ogóle, któryś raz pokazują nam, że Ali miała dużo kryjówek w domu, powinni przeszukać jej cały pokój razem z wyrywaniem desek w podłodze. ;D ta skrzyneczka też została trochę olana przez Arię - Jason mówi, że były tam typowo babskie rzeczy; zdjęcia, lalka [ja bym odkręciła jej łeb i przeszukała, poza tym, A. też MIAŁA LALKĘ w swojej A-siedzibie. Jenna także].. ale jakiś klucz? tabletki?
nie jestem fanką Jasona, ale też było mi go szkoda. scena z Garettem - są w to wmieszani na 1oo%, a słowa, że G. chciał sprawdzić, czy nadal wszystko gra, potwierdzają, że mieli czynny związek ze śmiercią Ali i zawarli jakąś umowę czy coś. a to nie-picie - może po zaginięciu Ali i liściku, Jason miał wyrzuty sumienia i popadł w alkoholizm? pewnie nigdy się nie dowiemy. :P

Jenna jak zawsze straszna, jak odzyska wzrok, będę chyba oglądać odcinki tylko w czasie dnia ;D