PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Filmik ze zdjęciami z przesłuchania dziewczyn:
http://www.youtube.com/watch?v=fMGOVphvG9s

Opis odcinka

SPOILER
Aria, Emily, Hanna and Spencer have made a crucial mistake - they told someone about "A" and now they must pay the price. With the clock ticking and "A" calling the shots, the girls are sent on missions to do "A's" bidding in order to save their trusted confidant. Each mission will ultimately lead to what the four liars want the most, but at a costly price to their loved ones and themselves. Can Aria, Emily, Hanna and Spencer go through with their given tasks in order to save one, or will they ignore "A" to save those around them from being hurt? And ultimately, will this matter when all is said and done? Nothing is ever as it seems in Rosewood, PA.
KONIEC SPOILERU

mila1082

Też zaczęłam podejrzewać policjanta :D szczególnie, że zaczęłam oglądać 1 sezon od początku.

equinox17

Nawet lalka ma lepszy wyraz twarzy od Emily;D

youhaveamessage

tak, mówiła 'i need you'... rozwalił mnie ten detektyw z pierwszego sezonu na końcu - 'tęskniłyście?' :D jeny, szykuje się niesamowity odcinek. te laleczki, brr!

ocenił(a) serial na 5
yootsuu

zapowiada sie super ;D

ogolnie to zaczelam sie smiac bo jak detektyw powiedzial "You miss me" to pomyslalam ze zaraz bedzie "xoxo Gossip Girl" xD

ocenił(a) serial na 4
paolla91

hahahaha ;d "you know you love me" ;dd

paolla91

w którymś smsie A. napisało 'xo xo' i mi się od razu w głowie włączył głosik Plotkary... :D 'aj noł ju low mi, biczys, eks oł, eks oł - A.' :P

ocenił(a) serial na 4
yootsuu

jeszcze to "And who am I? That's the secret I'll never tell" ;d idealnie by pasowało xD

equinox17

hah, no :)

w ogóle, lubię mądrości Plotkary, jakie czasami mówi na początku/końcu serialu. :P

gabrysiag

jedyne, co mi przychodzi do głowy po obejrzeniu promo - WOW!
Aria płacze, SPENCER płacze, poza tym te przerażające lalki! WOW!

ocenił(a) serial na 10
Chochlikowata

Też właśnie myślę, że Aria płacze i dzwoni do kogoś. Pewnie Ezra ..

ocenił(a) serial na 6
Chochlikowata

Kurcze, zdziwiłam się widząc płaczącą Arię o.O Ona zawsze mi się wydawała najbardziej opanowana. OMG, już nie mogę się doczekaaaać!

gabrysiag

aaa nie mogę się doczekać!!!!!!! :)

Kreciolka

Będę pewnie oglądać ten odcinek ze dwa razy :P

Oleandria

Oooo niee, nie mogę tyle czekać. Zawsze jak oglądam, to NIKT nie może mi przeszkadzać, jedyny serial który tak gloryfikuję: wyłączam telefon, zamykam pokój, gaszę światło i oglądam. I zawsze pod koniec : "NIe nie nie nie nie nie chcę jeszcze końca!!!!" Czasem nawet zdarza mi się krzyczeć jak dzieje się coś nagle złego :O

ocenił(a) serial na 10
treepsy

Mam pytanie wiecie może czy są lub czy będą sneek peek'i do 2x11?

ocenił(a) serial na 4
anddymafajnegomejla

11? Po co ci skoro odcinek już dawno jest w całości na iitv?

ocenił(a) serial na 10
eryka0304

*12 sorry pomyliłam sie

anddymafajnegomejla

Są już.
http://www.youtube.com/watch?v=PC6kxKP4j3g

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

Sama nie wiem.
Na początku myślałam w trochę przerażajacy sposób,że z Emily będzie tak jak z Ali ,że niby to ją dziewczyny będą wykopywac .Przecież dziewczyny dowiedziały się z sekcji zwłok,że Ali żyła gdy została pochowana.
Zastanawia mnie też kwestia wielu scen kończczących odcinki ;np
-,że po studniówcę ktoś ,pewnie A zmieniła liczbę mieszkańców,
- kopia bransoletki Alison,
-położenie kwiatów na grobie nijakiej Ester Marie Potter,
-chomiki Aria ,Hannah,Emily i brak chomika Spencer.
-zebrane kartki z wody na temat Toby'ego
-,co pies znalazł w worku koło domu Jasona
-,czemu A zamówiła kozaki przez internet,
-brak 5 strony z autopsji Ali,
-zdjęcia Ari u Jasona,
-co kryją Jason i Garret oraz Jenna

Jest duzo nierozwiązanych spraw nawet z początków pierwszego sezonu. Wiadomo,że wyjaśniło się wiele końcówek np.gdy A wstrzyknęła do czegoś jakiś płyn. Teraz jestem prawie pewna,że to były te sterydy Emily.
Co wy myślicie ,może ja nie zauważyłam czegoś ?

iza380

Hm, nie pamiętam dokładnie kolejności akcji "A", ale jeśli chodzi o brak chomika/szczura Spencer, to może "A" zabiło go tym pucharem, który potem podłożyło dziewczynom?
Zmiana liczby mieszkańców? Hm, kiedy było pewne, że Ali nie żyje, liczba mieszkańców się definitywnie zmieniła, więc to jest pewnie jakoś związane.

Chochlikowata

No więc tak
Ester Marie Potter zaniosła pieniądze do mamy Hanny(ona pracuje w banku) a mama Hanny ukradła te pieniądze.Potem ta pani zmarła i mama Hanny musiała oddać te pieniądze jej rodzinie(tak naprawdę podawał się za jej rodzinę jakiś gość)

Jeśli chodzi o chomiki to chodziło o to że ''A'' wyeliminowało Spencer

A jeśli chodzi o resztę to musisz być cierpliwa,na pewno niebawem się te zagadki zostaną rozwiązane.

Chochlikowata

A ta liczba mieszkancow to nie bylo po potraceniu Hanny??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

nie, nie, nie. Liczbę mieszkańców zmienił ktoś przed tym jak Emily wylądowała w szpitalu przez Toby'iego. Oni poszli razem na studniówkę, Toby chciał wyjaśnić wszystko Em, ale dziewczyny wysłały jej sms'a, że to Toby jest mordercą, więc Emily zaczęła uciekać. Był taki przerażający moment, ona uciekała i się przewróćiła. Dopiero później okazało się, że nic jej nie jest. W tym czasie 'A' zmieniło liczbę mieszkańców.

Oleandria

Nowy sneak peek!
http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/video/pretty-little-liars-summer-fin ale-sneak-peek-the-liars-are-guilty

youhaveamessage

wow! super! czy ten z kubkiem to nie jest ten policjant który w pierwszym sezonie sypiał z matką hanny i caly czas drążył bo podejrzewal dziewczyny,az w koncu matka spencer go przegonila?

mila1082

ciekawie by bylo gdyby policjant byl a. jako policjant moze wiecej niz przecietny nastolatek i nikt go nie podejrzewal!

youhaveamessage

Winne? Zabójstwa terapeutki czy Ali? I gdzie Emily?
Matko, im więcej oglądam sneak peek'ów, tym wiecej o tym myśle i po prostu nie wytrzymam do stycznia! Nie chcę takiej długiej przerwy :<
A aktualnie nie mogę sie doczekać 12 odcinkaaaaa!

maaj_banes

emili potem wejdzie do pokoju przesluchan tak bylo na fotach promocyjnych.mysle ze dziewczyny nie zdazyly uratowac pani doktor i wykopaly ja martwa :(

mila1082

Też możliwe...

maaj_banes

nieee,to byłoby zbyt straszne a ze mnie chojrak :(

Oleandria

Ale chyba innego wyjścia nie ma. Bez sensu jakby je obwiniali o śmierć Ali... A inny powód nie przychodzi mi na myśl :(

maaj_banes

Jak dla mnie możliwe że zaczęły kopać w poszukiwaniu jej ciała ale nic nie znalazły.

Oleandria

tez tak moze byc. w ktoryms ze spojlerow jest pokazane jak ktos ciagnie cialo po podlodze ale nie wiadomo czy to trup czy omdlała emily

maaj_banes

obawiam sie ze jednak bedzie trup :( a dziewczyny oskarża o zabicie pani doktor ali i kto wie czy nie iana~!

mila1082

Wlasnie mi sie wydaje ze to byla Emily bo miala taka sukienke podobna.

izka21gramowa

Mi również się wydaje, że to Emi.

maaj_banes

http://www.youtube.com/watch?v=hY0ptU_XCW0&feature=player_embedded

youhaveamessage

Kompletnie nie rozumiem o czym one rozmawiają, a te lalki co mówią, to już w ogóle. :(

maaj_banes

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqk1peFIN71r04r86o1_400.gif czy to Toby tam z tyłu? O.O

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

cholerka podobny.. ale co policja go trzyma? w sensie z daleka od Spencer? jejku chce juz ten odcinek;D

maaj_banes

Haha, te lalki są boskie. Ciekawa jestem co mówi lalka Emily.
Spencer - Pilnuj Tobiego, potem Spencer coś mówi, że Toby gdzies jechał i na tej drodze był wypadek i, że to sprawka A
Hanna - Nie dopuść do ślubu
Aria - Pozbądź się Jackie

Kloe

Aha, dobra, wielkie dzięki, Kloe :D

maaj_banes

spencer mowi ze jak toby jechal rano autem to zepsuly sie mu hamulce i ze to byla sprawka a. czy wiecie kim jest ta jackie? kompletnie nie wiem o kogo chodzi. to ta byla dziewczyna ezrY? w kazdym razie: a dało dowody na to ze jej praca dyplomowa jest plagiatem.

mila1082

Tak to byla Ezry;)

Kloe

Lalki Emily nie ma :D
Ale jakby była, to mam nadzieję, że powiedziałaby "zabij się"

youhaveamessage

Tak, dokładnie! Nie cierpię Emily. Zresztą, kto ją lubi? xD

maaj_banes

Ale się uwzięliście na tą Emily... :P jej lalka jest chyba w jakimś samochodzie więc pewnie się potem odnajdzie.

Kloe

ja bardzo lubie emily. jest specyficzna ,ale u mnie wzbudza sympatie :)

mila1082

Ja też ją nawet lubię chociaż wolę Arię :) mnie chyba bardzie Hanna denerwuje swoją naiwnością i tym, że nie myśli czasami jak np. sytuacja z Kate w ostatnim odcinku

Kloe

Ja właśnie dużą sympatią darzę Hanne i Spencer :)