PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Filmik ze zdjęciami z przesłuchania dziewczyn:
http://www.youtube.com/watch?v=fMGOVphvG9s

Opis odcinka

SPOILER
Aria, Emily, Hanna and Spencer have made a crucial mistake - they told someone about "A" and now they must pay the price. With the clock ticking and "A" calling the shots, the girls are sent on missions to do "A's" bidding in order to save their trusted confidant. Each mission will ultimately lead to what the four liars want the most, but at a costly price to their loved ones and themselves. Can Aria, Emily, Hanna and Spencer go through with their given tasks in order to save one, or will they ignore "A" to save those around them from being hurt? And ultimately, will this matter when all is said and done? Nothing is ever as it seems in Rosewood, PA.
KONIEC SPOILERU

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

dziewczyny na przesłuchaniu w sukienkach i ubrudzone błotem, od razu skojarzyło mi się z plakatem promocyjnym ;)

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

SPOILER
sneak peak 14 odcinka http://www.youtube.com/watch?v=qU6So-1dxZU
Emily i Tobie ?! Co ?
Hm.. zaskakująco dziwne.. ;q
SPOILER

a ten sneak peak co dałaś do 12 no to genialnie. dziewczyny w sukienkach w błocie. łooohoho, ciekawe co "A" kazał/a im zrobić :D już nie mogę się doczekać wszystkich odcinków :)

ocenił(a) serial na 9
PLL_fan

Toby mógł pocieszać Emily jako przyjaciel, przecież są w bliskich kontaktach, a Emily nie jest ostatnio w najlepszej formie...
poza tym, Toby wydaje się być szczęśliwy ze Spencer, no chyba, że skrywa jakieś uczucia do Emily, które okażą się być silniejsze. osobiście w to wątpię, ale w tym serialu wszystko jest możliwe. ;)

PLL_fan

mi się wydaje że to nie jest odcinek 14 sezonu 2 a 1,chociaż mogę się mylić ;)

Pewnie próbowały uratować dr.Sullivan .

Oleandria

z tego co wiem jest tylko 12 w tym sezonie. w reklamowce abc family mowili ze 12 to finał sezonu

PLL_fan

pewnie ze to zdjecia prywatne przeciez pisze 'behind the scenes' ...

ocenił(a) serial na 7
PLL_fan

To chyba przyjacielskie. Ewentualnie to zdjęcie akurat z planu a nie odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

mnie się wydawało właśnie że z planu. chyba, że to tak na planie, ale nie przed kamerą.

Oleandria

Przecież nawet 11 jeszcze nie było, a tu już temat do 12? O.o

Co do tego zdjęcia Emily/Toby - przecież to mogą być zwykłe wygłupy poza planem, albo jakieś zdjęcie w ogóle nie dotyczące serialu, po prostu zrobione na planie, tak samo jak Lucas jedzący sałatkę - przecież nie będzie takiej sceny, to jest zwykłe zdjęcie.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

hahaha "Lucas jedzący sałatkę", przepraszam, jakoś mnie to zdanie rozśmieszyło. XD
moim zdaniem mogliby to pokazać. przecież z niego taka niezdara (a przynajmniej tak mi się on kojarzy), że mogłoby być zabawnie.
a niektórzy podejrzewają go o bycie "A". ;p

youhaveamessage

Ja chyba umre, jesli rzeczywiscie przewidzieli polaczenie Emily i Toby'ego :D lubie go ze Spencer, ale uwazam, ze bycie z tobym rozruszaloby emily ;p w kazdym razie ja jestem "za" :D pomijam fakt perfidnej zdrady na Spencer, ale co tam ;) chcialabym to zobaczyc ;P

sandra_crashdown

przecież Emily jest lesbijką xd może stanie się bi?

youhaveamessage -i co z tego?jeśli są już zdjęcia promujące to czemu nie zakładać tematu?

Oleandria

Em jest lesbijką, ale jak dla mnie pasuje do Toby'ego. Nawet bardziej niż Spencer. Za to Spencer mi do Wrena pasuje. :D

Lexi1617

takie kujonki dwa ;p

Oleandria

dla mnie Emily pasuje do Ezry, hahahhahha :D

a tak serio - niech ona już będzie lesbijką z kimkolwiek, byle nie Mayą, Spencer z Tobym [aczkolwiek z Wrenem też nice ;)], Aria z Ezrą, Hanna z Calebem, a Ali ze wszystkimi po trochu. ;d

yootsuu

spencer ma byc z wrenem :D jakos mnie nie przekonuje para spence/toby.

ocenił(a) serial na 7
butterpecan

Dokładnie Spencer i Toby- beznadzieja.

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

Oby Em nie była bi :(

Oleandria

Nic z tego, tylko tak mówię, tylko tak się pospieszyłaś, bo nawet 11 nie było ;D

ocenił(a) serial na 9
Oleandria

A myślałam, że to ja się pośpieszyłam z 11 odcinkiem. ;)

Mnie ciekawi jedno - czemu dziewczyny są tak bardzo wystrojone? To z okazji ślubu ojca Hanny, czy scenarzyści wymyślili jeszcze jakąś inną okazję?

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

może "A" im kazało. ;d

theartofsuicide

myslę, że to mogą być zdjęcia prywatne, ale fakt bardzo lubiłam Emily i Tobiego razem, jeśli nawet nie zrobia z Em bi (w sumie to jest bardzo ciekawe i nowe, że w takim serialu dla nastolatek jedną z głównych bohaterek jest lesbijka, strasznie mi się to spodobało) to mogliby pokazywać częsciej ich przyjaźń:) btw Spencer i Wren mega do siebie pasowali:D

ocenił(a) serial na 9
euniceczar

zależy, o który filmik ci chodzi, ale zdjęcia dziewczyn w brudnych sukienkach na przesłuchaniu na pewno pochodzą z planu. chyba, że chodzi ci o Emily+Toby, to nie wiem, może są to zdjęcia prywatne.
a co do seriali młodzieżowych, to zależy, jakie oglądasz, bo ja już chyba po raz trzeci spotykam się z tym, że jedna z głównych boahterek jest lesbijką. ;)

ocenił(a) serial na 10
theartofsuicide

mam nadzięję,że pomiędzy Tobym a Emily nic nie bedzie.A ciekawe co bedzie z tymi brudnymi sukienkami i Jackie ;>

ocenił(a) serial na 7
pati718

A ja bym była za Emily z Tobym, wtedy kiedy coś między nimi iskrzyło w serialu to Emily była moją ulubioną główną bohaterką.

katia_2007

Mi się wydaje że to takie zdjęcia z planu,wątpię żeby między nimi zaiskrzyło.

Oleandria

też wątpię, Toby wydaje się być zakochany w Spencer - a ona w nim. :)

dziewczyny mogły być na ślubie ojca Hanny i w trakcie dostać smsa od A. z misją, przez którą się upaćkały ziemią :D to dopiero będzie odcinek!

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

a czy Hanna nie powinna w takim przypadku w tej brązowej sukience z przymiarki? poza tym, wszystkie dziewczyny byłyby zaproszone na ślub ojca Hanny z jakąś kobietą? dziwne, więc raczej wykluczam ślub.

MissNaive

Ślub ma się odbyć chyba w 2x11.

MissNaive

to może to jakaś kolacja 'próbna' dzień przed, na amerykańskich filmach często są takie przed ślubem :D albo nie wiem sama, bo raczej nie zapowiadała się zadna impreza, na którą dziewczyny mogłyby się tak ubrać ;)

dziewczyny w sumie mogły być na ślubie, może ojciec Hanny pozwolił im przyjść w ramach wsparcia duchowego dla niej. :D ale pewnie ślub też będzie w którymś odcinku.

theartofsuicide

chodziło mi o zdj Em&Toby:) hm ciekawe, fakt że zbyt wielu seriali młodzieżowych nie oglądam, oczywiście są typowo "homo seriale" taki jak the L world czy Queer as folk, ale to raczej nie młodzieżowe. Ale to dobra tendencja, powinno się promować w serialach różnorodność:)

euniceczar

ostatnio w większości produkcji jest wątek osób homoseksualnych - 9o21o, Glee, Gossip Girl [aczkolwiek tutaj bardzo lekki], PLL, Skins... i dobrze, niech uczą tolerancji ;D

yootsuu

oglądam tylko GG i PLL więc dlatego nie jestem na bieżąco tak jak Ty:)

euniceczar

Pewnie wszystkie dziewczyny są chore psychicznie i to one zabiły Alison, a Jason się na nich mści, bo o tym wie i kochał swoją siostrę. :D Hah.

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

hahahhaha pewnie tak jest ;D;D

euniceczar

W ksiazce ona byla "bi";)

Oleandria

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/video/pretty-little-liars-finale-sne ak-peek-emily-gets-kidnapped-by-a-

youhaveamessage

nie ładuje mi się :/

Oleandria

http://www.youtube.com/watch?v=PC6kxKP4j3g teraz? :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

czy 2x12 to już ostatni odcinek czy coś ze mną jest nie tak?! o.O

ocenił(a) serial na 9
madziula_g

Ostatni przed przerwą.
Ogółem sezon 2 ma 25 zaplanowanych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Iluvia

A ile trwać będzie przerwa, bo ja nie w temacie?

Psychiczna

Druga część sezonu ma podobno wystartować w styczniu.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Wow! Już się nie mogę doczekać tego odcinka!

Dziewczyny dostanę lalki - czyżby podobne do tej, którą miała Ali?

Iluvia

wyglądają na podobne - wydają się wystylizowane na Hannę, Emily, Spencer i Arię, co jest przerażające...
nie rozumiem, czemu A. koncentruje się tak na Em, liczę na dobre wyjaśnienie. Aria jest totalnie omijana w działaniach A. [dobra, w pierwszy sezonie niby jej związek miał wyjść na jaw, zdrada ojca, itp., ale odkąd jest z Ezrą na stałe, mimo wszystko, prawie nic jej nie dotyczy], więc coraz bardziej wierzę, że Ezra macza w tym swoje palce. :D

youhaveamessage

teraz to co innego ;D
To będzie chyba najlepszy odcinek.I widać że znowu ''A'' będzie się koncentrować na Em.

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

też ostatnio się zastanawiam czemu cały czas "A" omija Arię, każdą bohaterkę coś spotkało Hanna potracona, Spencer wrobiona jako zabójca Ali, Emily dodanie sterydów które rujnują jej karierę, a Arie wszystko omija. yootsuu czemu "A" koncentruje się na Emily myślę ze dlatego ze jest najsłabsza psychicznie z nich wszystkich, ale myślę że powinnyśmy się zastanowić czemu nie Arie atakuje ?

selfish_2

No tez tak sadze ze Emily jst najsłabsza psychicznie..w dodatku ona chyba dostala taka wiadomosc o podobnej stresci "najslabsze ogniwo najlatwiej wyeliminowac" ;]

Miley_16

Arię wszystko omija? A Problemy z bratem to co? Wydaje mi się, że to też ma jakiś związek z A.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Jakie promo. I znowu najgorzej ma Emily. Tam sa trzy lalki. Oj Em znowu dostanie w kość. Ona wreszcie sfiksuje.