czego oczekujecie od tego sezonu ;D
chcecie zobaczyć jakieś konkretne,wymarzone sceny ;)) ?
ja bardzo chciałbym aby wprowadzili motyw wakacji..przynajmniej 2 odcinki!
dziewczyny na plaży,hotel i 'A' do tego<33..może dla emily by jakis letni romans sie znalazł ;D
chciałbym też zobaczyć jakąś scene na łodzi ;D
nie chodzi mi o łódeczke w,ktorej hanna pływała,ale taka wielka-dla wszystkich..i jakby
jeszcze zatonęła ;D a tam 'A'..itp ;D
chciałbym żeby było więcej takich wyjazdów do innych miast,jakieś poszukiwania itp. ;D
A jak u Was ? ;)
Ja oglądam serial od niedawna. Jestem przy odcinku 6 sezonu 2 i mam nieodparte wrażenie, że w sprawę śmierci Alison, tajemniczego ,,A" i jego drużyny jest zamieszana połowa tego miasta:D Serial naprawdę super tyle odcinków, a ja mam juz taki mentlik w głowie kto może być tym ,,A".
http://www.youtube.com/watch?v=824d9iHCCiU&feature=youtu.be miłego oglądania :)
Od 3 sezonu oczekuje tego by byl jeszcze lepszy niz 2 poprzednie.Rozwiazania wszystkich zagadek i odpowiedzi na pytania,żeby tylko zrobili to z klasa i nie spieprzyli tego by zakonczenie i wszystkie odpowiedzi byly inteligentnie zrobione by byl to ostatni sezon,i by zakonczenie bylo niesamowicie nieziemskie!:D
Marlene wspominała coś o 5 sezonach :D Choć nie martw się jeszcze, ona dość dużo mówi...
Niech się ona zlituje! Kłamczuchy będą nadal prześladowane jak już pójdą na studia? Wciąż takie nieporadne i nielogicznie zachowujące się? Jeśli III sezon nie podda mi logicznego wytłumaczenie, pozamyka większość wątków to dalej nie będę tego oglądać.
Pewnie zrobią jeden miesiąc w 5 sezonach :D Skoro Hannie mogły się zrosnąć kości w dwa tygodnie, to czemu nie :D
mam nadzieje ze bedzie ostatni i sie w koncu dowiemy kto jest kim, albo ok niech zrobia jeszcze kolejny ale niech powiedza nam prawde o A team badz mordercy ali, zeby nie bylo tyle niewiadomych ;/
Tym bardziej cenie sobie serial Absolutnie Fantastycznie. Gdzie Jennifer Saunders (scenarzystka i pomysłodawczyni) tworzyła odcinki w nierównych odstępach czasu: zazwyczaj każdy sezon posiada 6 odcinków. Bardzo szanuję tą cudowną królową brytyjskiego kabaretu,że tworzyła "sztuka" a nie jechała na ilość. Od razu lepiej się ogląda taki serial,gdzie wszystko dopięte jest na ostatni guzik.
Ja oczekuję, że EzrA okaże się A i na końcu spróbuje zamordować Arię, ale Wren ją uratuje (po to, aby w ostatniej scenie pójść z nią na plażę i pogratulować A-planu (gdyż Ezrze się tylko wydaje, iż on jest głównym pomysłodawcą, z powodu romansu z Ali, która w rzeczywistości nie istniała, a jedyną osobą mającą o tym pojęcie, była Aria cierpiąca na dwubiegunowość, przeplataną schizofrenią).
Odnoszę się też do 10 minutowego fragmentu 3x01
Odnoszę takie wrażenie,że Spencer jest od początku we wszystko zamieszana. Wypowiada takie same słowa co w pilocie "Szukałem jej wszędzie" gdy Aria pyta gdzie znajduję się teraz Emily. Spencer w każdym finale jest o krok od śmierci oraz jest świadkiem obecności A. Jeśli mnie pamięć nie myli to Spencer cały czas negowała pomysł złożenia wyjaśnień na policji w związku z A. Ataki ~`A również w małym stopniu są skierowane właśnie do Spencer. Nie zdziwiłbym się,że ona jest wmieszana w działalność ~`A.
Na początku miałem zupełnie inną teorią:
Allison wciąż żyje,gdyż trumna na pogrzebie była zamknięta. Sądziłem,że jest objęta programem obrony świadków i policja sfingowała jej śmierć,gdyż obawiała się ataku ~`A-teamu. Byłem przekonany,że Ali miała zatargi z A już przed całym Halloween i odkryła kim jest i czym się kieruję prześladowca. Zadziwił mnie fakt,że dziewczyny choć podejrzane o przyczynienie się do morderstwa Ali i ukrywanie dowodów nigdy nie były doprowadzone przed wymiar sprawiedliwości. (Wszystkie dowody były przeciwko ich). Cały czas aż do wczoraj,byłem przekonany,że Ali wciąż pomaga dziewczynom odkryć prawdę i ochrania je przed wymiarem sprawiedliwości (uzgodniła z policją,że są niewinne).
Spencer również miała w swoim bagażniku ten czerwony płaszcz,w której pojawiła się osoba pod koniec finału II sezonu./
Spencer jest bardzo inteligentna i lubi miec nad wszystkim kontrole, jednoczesnie dostajac to co najlepsze.. moze ona w rzeczywistosci nienawidzi calej swojej rodziny i reszty Rosewood, bo przeszkadzaja jej w drodze do doskonalosci.. moze Spenc dla kogos pracowala, jako np. platny geniusz.. i Ali to odkryla, nie mowiac S., ze wie, ale Spencer sie dowiedziala, iz odkryla jej sekret, wiec wymyslila sobie team-A, a siebie ustawila w roli tajemniczej szefowej. Pewnie Hanna, Aria i Emily, to tylko ofiary, ktore same sie o wszystko prosily, gdyz zobaczyly kto zabija Ali, lecz o tym zapomnialy, wiec teraz placa za swoja niedoskonalosc. Chociaz jak dla mnie, najwiecej faktow przemawia za EzrA i Aria ; D
Huhuh jestem po 1 odc 3 sezonu :D nie zawiodl mnie ten odc znow zaczynaja sie kłamstwa,tajemnice,zdarzenia i pytania bez odpowiedzi.Ciekawi mnie fakt ,gdzie jest Jenna?Czemu Lucas jest jakis dziwny..i skad Garett wie kto abral ciało Ali...niesamowicie ekscytujacy poczatek.No i Wren ciesze sie ,ze jest nadal bo lubie bardzo Jego postac [chcialabym by byl ze Spencer :D].