Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER..
Mona! Oczywiście jest ona chorą psychicznie dziewczyną, którą prawdziwe A (z tego wynika, że Ali) tylko wykorzystuje.. nowatorskie rozwiązanie, prawda?

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

na pewno kłamała. tak na prawdę ten odcinek pozostawił jeszcze więcej pytań bez tych cholernych odpowiedzi. według mnie mona nie jest A.

kala996

co do tego zdjęcia ja uważam że to Melisa idzie przebrana za " Black Swan " a nie matka Hanny po co ona miała by być A nie wierzę {przecież ten wątek ze skradzionymi pieniędzmi sama by chciała sobie zaszkodzić niewierze } a co do finału to nic nie wyjaśnił , a już myślałam że coś się powiedzą albo przynajmniej naprowadzą a tu ciągle te same osoby podejrzane już teraz nawet nie wiem czy to wszystko nie jest jakaś gierka Alison ....masakra ;/ cieszy mnie tylko szczęście Ezry i Arii oraz Hanny i Caleba no i w końcu Spencer i Toby'ego ;) Aaa no i ciekawe co będzie z Garettem czy Jenna go specjalnie wrobiła czy faktycznie jest winny ? ....Tyle pytań i wciąż zero odpowiedzi ;/

ocenił(a) serial na 10
blackberry123

Melissa udaje ciaże?
tak myslee..ile ona jeszcze bedzie chodzić z tym samym brzuchem;|

accidenti

Hmm... A co myślicie o tym żeby 'A' porwała którąś z dziewczyn??

ocenił(a) serial na 7
jagajasma

Serio? Serio? Dziewczyny myślą że A jest Mona, a tak naprawdę prawdziwym A jest Vivian( Ali ) która tylko wysłużyła się Moną, żeby zmylić dziewczyny? Cudowne zaskoczenie no nie powiem, i jeszcze przez kolejny sezon dziewczyny będą dochodzić znowu do tego kim jest A, wprost zajebiście! Ja tak czekałam na tego Ezre ( przynajmniej scena z Arią na balu mi się podobała ) a tu dali Mone, przecież nie miało być tak jak w książce! Jedno wielkie kłamstwo, niby jakby nie patrzeć nikt się nie spodziewał Mony bo wszyscy ją wykluczali, no ale kurde! Ja muszę się oswoić do tego odcinka jeszcze .

coccinelle_pll

Skoro "pierwszy odcinek 3 sezonu jest trochę jak pilot" to pewnie na końcu odcinka 3x01 dziewczyny dostaną smsa od A, tak jak w 1x01 ;)
potem, tak jak w książkach będą myśleć, że to żart, ale okaże się, że jednak nie.
Niczego bardziej kreatywnego po naszych wprost genialnych, ukochanych, cudownych producentach się nie spodziewam ;)
6 czerwca mi powiecie,czy miałam rację :D

ocenił(a) serial na 7
jagajasma

tak, najlepiej Emily

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem