Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jako że najczęściej to ja jestem jedną z osób opiep.rzanych o offtopowanie i śmiecenie na forum ( :( ) to pomyślałam że może faktycznie moglibyśmy przenieść się na jakieś forum.
Mogłabym z kimś założyć na jakiejś bezpłatnej domenie forum (o jakiejś baaardzo ciekawej nazwie np. kropledooczuezry albo kochamshay hahahahahhaa) o PLL. Moglibyśmy się bardziej poznać i nawet wymienić zdjęciami bo jestem strasznie ciekawa jak wyglądacie (w sumie to milkie way chyba i Mateo już widziałam, ale reszty nadal nie :D) a to forum wreszcie przestać "molestować" i śmiecić na nim naszymi chorymi rozmowami o Biedronkach, szpitalach psychiatrycznych albo znęcaniu się na Ezrze i Shay hahaha
Oczywiście wszyscy byliby tam mile widziani, nie tylko kilka wybranych osób :)
Nie założę go, jeśli mm tam siedzieć sama bo to trochę bez sensu, więc jeśli podoba wam się pomysł to piszcie :)

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

Ja chętnie będę odwiedzać,z braku czasu może niezbyt często ale będę

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

tak,tak,tak <3 Jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz kochana,a nie widziałam jeszcze żadnych zdjęć osób,z którymi się tu wymieniam komentarzami :D

Resire

ja jestem na tak : >

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

ej ja też spoko, będzie można hejtować i używać mózgu do woli
i zabawne z tymi zdjęciami, bo też mam jakieśtam wyobrażenie o tym, jak niektórzy wyglądają, a nie ma to za pewno wiele wspólnego z rzeczywistością : )

But_w_butonierce

No taki był mój główny zamysł, hejtowanie! hahahahahahah

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Ja tam jestem osobą o talii osy xDDD Nie no ale pomysł super, też chciałabym zobaczyć jak wyglądacie, tylko czasem musielibyście posłuchać o rzeczach co stały się u mnie w szkole, które według mnie są zabawne xD Ale tak to fajny pomysł, ja bym się jak najbardziej udzielała

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

zróbmy zróbmy zróbmy

But_w_butonierce

Ale ktoś kto zna się na takich rzeczach musiałby mi pomóc w byciu administratorem, trzeba by było wybrać moderatorów itd :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Ooo, to nie dla mnie, ja tam tylko telefony umiem wybajerować xDD

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

ja chce ;3 lubię pełnić władcze funkcje, niczym król Julian :D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Masz mój głos ;) Miałem właśnie zaproponować te same rozwiązanie, gdyż rozumiem,że dla reszty użytkowników nasze offtopy mogą być męczące i bezcelowe;) Trochę szkoda byłoby opuszczać Wasze towarzystwo ;) Oficjalnie jestem na tak!;)

ocenił(a) serial na 8

Też bym nie chciała się z wami rozstawać <3

Wiem właśnie, często o tym mówiłeś ale jakoś nikt tak nie proponował więc ja się wybiłam z tłumu:D
Znasz się może na forach?

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Ze mnie to ofiara technologiczna ale dało rady coś wykombinować ( na gg pogadamy o szczegółach).;)

ocenił(a) serial na 8

To jeżeli to wypali to powiadomcie mnie o wynikach :33

Ok, to może jutro bo ja zaraz idę :)
Jakby ktoś był w stanie polecić jakąś dobrą bezpłatną domenę to neich napisze :D

youhaveamessage

www.fora.pl ? O ile się nie mylę jest bezpłatne.

youhaveamessage

OK już wam założłam, jak będę miała czas popracuję nad nim.

http://www.kropledooczuezry.fora.pl/

Chyba że ktoś chce być administratorem, nie ma sprawy coś się wykombinuje. :)

ocenił(a) serial na 8
wioletaHP

O.o dziękujemy ;)))

Wikaa_161

Nie ma za co. Tylko byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc, co mam tam dać, jakie działy dodawać itp bo jestem w tych sprawach zielona :D

ocenił(a) serial na 8
wioletaHP

Oj, ja też ;PP Trzeba poczekać na YHAM i inne paliwa ;D

Wikaa_161

OK, to jakby co jutro wypisujcie tutaj różne propozycje, bo na razie robię to co na innych forach. Mam nadziejęże dam radę a jak nie to oddam rolę administratora komuś innemu :) Jakieś grafiki itp ktoś by musiałzrobić :D

ocenił(a) serial na 8
wioletaHP

Myśle że powinien być temat z teoriami o A i tylko o czymś podobnym. Żeby nie było potem czegoś takiego: "Czy Wildem zabił Ali?", "Czy koleś na zdjeciu obok Wildena zabił Ali?", "Na jakiej patelni usmażyli rybe ze zdjęcia?", "Czy ten czarny osobnik obok Wildena to o kilka lat starszy brat bliźniak Nate?"itd. Żeby kazdy temat wyglądał w stylu "Czy Ździchu jest A?" A w temacie dowody na niego i motywy.

ocenił(a) serial na 8
Wonderlife

Hahahahahahahahhahahahahhahahahahhaaha padłam, "Czy Zdzichu jest A", "Na jakiej patelni usmażyli rybę ze zdjęcia", prawdopodobnie na teflonowej, hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah

ocenił(a) serial na 4
Wonderlife

dokładnie za takim sposobem jestem, nawet dziś o tym myślałam przed pomysłem o oddzielnym forum - zrobić temat KIM JEST A i w nim kolejne postacie NOEL, JENNA, BABCIA HANNY, DZIWNY TYP ZE STOŁÓWKI W ZIELONYM PULOWERZE i reszta tak jak pisze Wonderlife

But_w_butonierce

W ''Serial'' ''Postacie z książki'' założyłam temat ''Team A'' i tam możecie takie coś pisać :D

ocenił(a) serial na 3
wioletaHP

powinno być coś w stylu aktualności przy odcinkach i sezonach - miejsce na spojlery, proma, sneak peeki, zdjęcia i oczywiście opinie

milkie_way

No tak właśnie wiem, to będzie dodawane regularnie a nawet takie coś mogą dodawać 'zwyklli' użytkownicy :)

Np. w dziale 'Serial' 'Sezon 1'' i ''Sezon 1 odcinek 10'' jak ktoś chce się podzielić swoimi wrażeniami na jego temat. Tylko rzecz jasna na jeden odcinek- 1 temat, aby nie robić bałaganu. i wtedy po prostu pod tym tematem się bedzie to wszystko dodawać ;-)

ocenił(a) serial na 3
wioletaHP

póki co to niech to najpierw wszystko zacznie działać :D

nie mogę się doczekać aż zobaczę YHAM :3 zwłaszcza że ona mnie widziała (od tyłu, bo od tyłu, ale było), a sama pozostała tajemnicza xd

milkie_way

No właśnie, niech zacznie działać bo ja muszę śpiulkać iść :D

wioletaHP

Chciałam założyć sama, bo chciałam być administratorem bo mam kilka pomysłów :D Chyba że mnie nim zrobisz.

youhaveamessage

Nie ma sprawyt, tylko bym musiała obczaić jak ^^

wioletaHP

Chyba wiem, ale nie bardzo potrafię ci to wytłumaczyć :D

http://phpbb3.pl/viewtopic.php?t=1371&p=8418 to ci może pomóc :D

youhaveamessage

Ej chyba coś zrobiłam, weź zobacz :D Jakby co sie zaloguj normalnie na forum, potem na dole powinien być napis ''Panel administracyjny'' i na to kliknij to wtedy znów powinnaś sie zalogować i wtedy będziesz adminem. A mogłybyśmy być razem adminami? Ja i tak za często nie będę wchodzić a pomoc może się przyda :)

wioletaHP

Jasne, przeiceż to w końcu ty założyłaś to forum,ja tylko dałam pomysł na to i na nazwę (która tak właściwie miała być żartem, ale chyba cos mi nie wyszło, hahahahha :D)
Zaraz zmienię skórkę i poustawiam inne rzeczy. Dzięki :)

youhaveamessage

Haha nie miałam pomysłu to nazwę skradłam od ciebie xd
No, to dobrze bo ja na tym to się zupełnie nie znam :D
Trzeba jakiś regulamin jeszcze napisać, mogę spróbować się tym zająć :)

wioletaHP

Jasne, ja spróbuję wykombinować banner, skórkę itd.

edit: na tym bannerze ma być jakiś napis czy coś? Bo nie mam pomysłu :D
"Krople do oczu Ezry" i zdjęcie tak jakoś mi się nie widzi :D

youhaveamessage

No ja tak myślałam nad jakimś zdjęciem dziewczyn i napis ''Krople do oczu ezry'' albo jego zdjęcie. Albo takie coś jak kolaż z różnymi najważniejszymi postaciami ale taki Ezra rzucający się najbardziej w OCZY ^^

wioletaHP

Już namówiłam kogoś żeby nam zrobił banner, więc jest ok :D
Poprosiłam o Ezrę rzucającego się w OCZY haha :D
Powinniśmy mieć go jutro.

youhaveamessage

To super :) Ja czas na takie poważniejsze zajęcie się forum znajdę dopiero we wtorek (praktyki), ale myślę że ty się dobrze tym zajmniesz :D
Potem trochę gdzieś zaraklemuję może jeszcze te forum choć nieźle się rozwija i tak :)

wioletaHP

OK :) Ja na razie kombinuję ze skórką i z tą ikonką którą ma się gdy włącza się jakąś stronę :) Rozgoszczę się i dodam jakieś fora, czy coś hahaha

youhaveamessage

Dobra, dobra rób co chesz jakby mi sięcoś nie spodobało napiszę ci na priv i to przedyskutujemy :D
A tło- bardzo ładne, teraz tylko ten banner na górę i będzie ok. A jakby kiedyś cośto jeszcze do temató można będzie można zrobić. Np. do serialu, postaci itp , rozumiesz? Jak tutaj np. : http://www.igrzyskasmiercitrylogia.fora.pl/

youhaveamessage

I jeszcze nie wiem czy to admin czy każdy użytkownik oddzielnie, ale coś z godzinami by można zrobić. Bo jest np. 23.20 a jest napisane że post dodany np. o 10.20 ^^

wioletaHP

U mnie godziny są normalnie, nie wiem czemu u ciebie inaczej :D
Z tymi obrazkami też coś postaram się zrobić, tylko za chwilę :)

youhaveamessage

No ej a u mnie nie. To straszne! :D

Dobra, ale coś się rozje...rozpsuło tam ;/

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

TAK <3 wciśnijcie mnie gdzieś tam też ;3

milkie_way

To się zarejestruj, haha :D

/czy tylko mnie się pojawił "critical error" i nie mogę wejść na forum...?

youhaveamessage

No włąśnie mi też a o HP w ''książkach'' pisałam :(( xd

ocenił(a) serial na 3
wioletaHP

u mnie to samo xd

milkie_way

hfrekdlrbhfrjdkelertghfdks,l. wlaśnie akurat jak ja coś robiłam :D
ale chyba to nie ja zepsułam hahahahahhaha