Jako że najczęściej to ja jestem jedną z osób opiep.rzanych o offtopowanie i śmiecenie na forum ( :( ) to pomyślałam że może faktycznie moglibyśmy przenieść się na jakieś forum.
Mogłabym z kimś założyć na jakiejś bezpłatnej domenie forum (o jakiejś baaardzo ciekawej nazwie np. kropledooczuezry albo kochamshay hahahahahhaa) o PLL. Moglibyśmy się bardziej poznać i nawet wymienić zdjęciami bo jestem strasznie ciekawa jak wyglądacie (w sumie to milkie way chyba i Mateo już widziałam, ale reszty nadal nie :D) a to forum wreszcie przestać "molestować" i śmiecić na nim naszymi chorymi rozmowami o Biedronkach, szpitalach psychiatrycznych albo znęcaniu się na Ezrze i Shay hahaha
Oczywiście wszyscy byliby tam mile widziani, nie tylko kilka wybranych osób :)
Nie założę go, jeśli mm tam siedzieć sama bo to trochę bez sensu, więc jeśli podoba wam się pomysł to piszcie :)
Ja na pewno nie bo o HP pisałam i chcę dodać a tu takie gówno wyskakuje. No się wkurzyłam, na szczęście mam skopiowane, no ale ludzie :(
HP?
w sumie pisze, że zgłoszone do admina, więc któraś z was powinna coś mieć u siebie, jakąś wiadomość/powiadomienie czy cokolwiek
się najwyżej nowe założy ahhahhahahaha tylko wtedy YHAM musiałaby wymyślić jakąś inną genialną nazwę. bo wydaje mi się, że samo to się nie naprawi
Nie chce mi się czekać aż to głupie forum się naprawi, idę spać :D
jak jutro nadal będzie critical error to chyba faktycznie założymy nowe forum.
No zaloz, choc teraz ktos pewnie mi nick sprzatnie :( xd
ale mam juz wymyslony inny, tez fajny :D
Konto zaloze dopiero jutro lub we wtorek jakby co :)
Mogę spróbować ci go zastrzec, a we wtorek czy poniedziałek mi powiesz że zakładasz to ci go od-strzegę haha :D
Nie działa, bo się zepsuło, nie wiem czemu.
TERAZ AKTUALNE FORUM:
deadgirlswalking. pun. pl/
skórkę jeszcze zmienię, banner też ;D
Ej, przy rejstracji na forum wysłali mi na maila takie specjalne wygenerowane hasło i teraz za każdym razem jak się loguję muszę je wpisywać:( Nie można jakoś tego zmienić na własne hasło? W życiu nie zapamiętam tego aktualnego :D Bo to jakiś przypadkowy zlepek cyfr i liter
Dziękuję za rejestrację :D
Już to naprawiam.
edit: to jest weryfikacja, żeby użytkownicy podawali prawdziwe e-maile.
Hasło możesz zmienić klikając na "Profil". Tam pod swoim nickiem powinnaś mieć "zmień hasło" :)
No co Ty, nie ma za co :D
Ale już znalazłam jak to zrobić! Jakby ktoś jeszcze miał problem: Wystarczy wejść w 'profil' i się wyświetlą ustawienia i po prostu kliknąć 'zmień hasło' :D I wpisać najpierw te z maila, a potem nowe, takie jakie chcemy mieć
Też się zarejestrowałam i czekam na ... maila aktywacyjnego? Bo nie mogę się zalogować.