PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Co oglądacie w przerwie i tak poza PLL ;) Szukam jakiegoś ciekawego serialu i zastanawiam się za co się zabrać. Jakieś propozycje?

ocenił(a) serial na 6
akima_

Dzięki, na pewno je ściągnę w wolniejszym czasie :) Ja nic nowego nie odkryłam :( Swietne jest Black Sails ale to zupełnie inna tematyka i nie wiem czy ci podpasuje.

marrrrrrcel

Oooo, też może być ciekawy ;) Lubię takie seriale. Muszę tylko skończyć ten, który aktualnie zaczęłam i całkiem dobrze mi idzie. Wsiąkłam w Bez tajemnic. To już kompletnie inna tematyka, zero akcji, tylko rozmowy pacjentów z terapeutą, ale jak ktoś interesuje się psychologią, to serial może okazać się świetny. Ja w tydzień obejrzałam już ponad 60 odcinków ;)

akima_

A teraz zaczęłam właśnie oglądać "Sposób na morderstwo". Jestem po 4 odcinkach i zapowiada się świetnie :) Znalazłam w końcu jakiś wciągający serial, oby się później nie popsuł. Polecam go wszystkim lubiącym klimaty Suits (prawnicze) i kryminalne. Tutaj prowadzone są głównie sprawy kryminalne, ale jest też jedna przewodnia sprawa, z której w każdym odcinku odkrywane są kolejne wątki.

użytkownik usunięty
akima_

Ja teraz oglądam American Horror Story: Hotel, Scream Queens (3 ostatnie odcinki :D), Death Note oraz najbardziej ostatnio wciągający serial - Black Mirrors :D

How to get away with murder jest świetne. Czekam, aż zakończy się sezon 2, by móc go oglądać bez czekania na kolejny odcinek. Bo cliffhanger'y to maja dość mocne :D

American horror story ściągnęłam i się do niego powoli zabiorę, ale muszę na laptopie oglądać, bo na DVD nie działa, jakiś dziwny format mam. Ale z poprzednich części w sumie tylko Sabat mi się podobał, więc nie wiem, co z tego wyjdzie ;)
Sream Queen fajne jest. Przypomina mi to Scream, wychodzący w tym samym czasie, tylko, że to jest jakby jego parodią ;)
Death Note - klasyk, świetny. Pełnometrażówka też jest fajna.
Black Mirror oglądałam, ale nie pamiętam czy wszystkie odcinki. Wpadłam na to kiedyś przypadkiem na TVN7 i akurat leciał chyba 2 odcinek drugiego sezonu, o tej babce, która nagle obudziła się w jakimś dziwnym mieście, gdzie jedni polują na drugich. Świetny był, potem stwierdziłam, że chyba jeden z lepszych w całej serii ;)