SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."
To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.
Jeśli dobrze pamiętam to Alison w rozmowie z hanną gdy ta druga jest w szpitalu mówi o A jak o kobiecie. Jednak kto to wie. W sumie dzięki A serial jest ciekawy ;)
dokładnie, gdyby nie te całe zamieszanie, penie nie dotrwałabym 4 odcinka. :)
A jeśli chodzi o sen Hanny, to faktycznie, powiedziałą nawet o A słowo 'B*tch'. Wiem, że może to oznaczac obie płcie, ale częściej jest używane w formie określenia kobiety jak psa płci żeńskiej, i sponiewieranie jej.
A mi sie wydaje, że A to Melissa. Zaraz przedstawię tu moje twarde dowody :
- Zanim była dziewczyną Wrena, była parą z Ianem.
- Alison była kochanką Iana.
- Podczas gdy Ian i Ali spotkali sie 'tamtej' nocy Melissa poszła za nim.
- Kiedy Ian wyłączył kamerę zaczęli się do siebie 'zbliżac'.
- Wtedy Melissa chciała temu zapobiec i w furii zabiła Ali.
- Ponieważ Ian nadal kochał Melissę poszli w 'układ' ( szeptali o czymś kiedy Spencer na placach ich podsłuchiwała, Melissa powiedziała- zamknij drzwi, nikt nie może o tym wiedziec)
- Najpierw zaprosił ją na kawę.
- Dał jej warunki, że ona się z nim ożeni i stworzą rodzinę, a on w zamian nie piśnie nic o 'tamtej' nocy.
- Melissa długo udawała szczęśliwą, ale postanowiła więcej nie kryc urazy do Iana i zabija go tak jak Ali.
- Kiedyś wredna dla Spencer, teraz miła i uprzejma- dziwne.
- Jeszcze jeden dowód: było tu pisane. Melissa ma taki sam laptop, jaki ma A. Porównajcie- z końcówki 1x12 oraz z odcinka w którym Spencer ściągnęłą od Melissy pracę domową.
wtedy kiedy Melissa po pogrzebie rozmawiała ze Spencer, chciała jej o czymś 'WAŻNYM' powiedzieć, lecz jak zobaczyła, że dzwoni komorka Ian z torebki S. to już jej przeszło
trzyma się kupy to o Melissie i też o tym pisałam... tego, że zabiła Ali jestem prawie pewna.. co do Iana to może też ona w takim razie.. z tym, że wydaje mi się, że Melissa nie chciała zabić Ali, tylko był to wypadek, popchnęła ją, tamta straciła przytomność, Melissa spanikowała, przybiegł Ian i doszli do wniosku, że trzeba ją zakopać
do tego może być tak, że Spencer to wszystko widziała, albo podejrzewa po krzykach czy coś..
PannaFranciszka,większość rzeczy które napisałaś jest nieistotna.Po co nam wiedzieć ile lat mają dziewczyny?I co z tego że Aria wróciła ROK po zaginięciu Ali?Przecie musiała tam chodzić do szkoły i skończyć rok szkolny.Skąd wiesz że dziewczyny piły COŚ z czerwonych kubków?
W sumie nawet nie zastanawiałam się nad Mellisą bo za nią nie przepadam, ale czemu by nie;) Chociaż wolałabym żeby A był kim innym ;)
a tak wogóle to zapraszam na mój nowopowstały blog www.prettylittleliarsofficialfanclub.blogspot.com ; ) tam moglibyśmy przeniesc częśc dyskusji. : P
"Niestety, szukany blog nie istnieje. Ale nazwa prettylittleliarsofficialfanclub jest dostępna i można ją zarejestrować!"
:P
poza tym może lepiej nie rozszczepiać dyskusji?^^
Zamiast bloga potrzebne jest jakieś porządne forum o PLL, z działami, bo tutaj wszystko się miesza :) Ale jak dotąd tutaj chyba jest najwięcej ludzi :)
Żeby wywnioskować z akt "A" czy są w tym samym wieku? Może ten ROK miał jakieś znaczenie, niby nic ważnego, ale warte jest do zapamiętania. Rok wcześniej była w innym kraju i chyba również się uczyła, a więc mogła tam skończyć szkołę. Bo było pokazane zanim Ali przyszła, jak piją COŚ z czerwonych kubków, a potem Ali mówi do Arii, że "teraz jej kolej" i ona właśnie zaczyna pić?
podczepiam się po ten post. :P
kuuurde, dwa dni bez kompa i tyyyle zaległości! ale przejrzałam wszystko i napiszę tylko parę rzeczy:
- A. może ma na większości kartek podobny charakter pisma, ale widać, że on się zmienia - liścik Jasona, liścik Emily z 1xo1, list Iana - są widoczne różnice. to przemawia dla mnie na winę Ezry - pasuje mi do niego talent kaligraficzny xD
- jak dla mnie, grono zamieszanych to: Ezra, Melissa [pasuje mi do tego bajzlu], Jenna, Garett; Jason i Ian to, moim zdaniem, bardziej ludzie wrabiani niż naprawdę winni. ale w PLL wszystko się zmienia non stop...
- J. na pewno jest niewidoma. mogła udawać z okularami, laską i psem przed dziewczynami, ale w domu? przed Tobym? w szkole? halo, szkoła i rodzina wiedziałaby o operacji. nie pozwoliliby jej dalej udawać na zajęciach. może widzieć cienie i radzić sobie z przyzwyczajenia z wieloma czynnościami [przez rok po śmierci Ali była ponoć w szkole dla niewidomych? chyba Spencer tak mówiła, gdy zobaczyli, że wróciła], ale, uwierzcie, nie na tyle dobrze, by uknuć wszystkie intrygi, ew. by pomagać. :D ja bez okularów ze swoimi -6 w obu oczach nie daję rady wykonywać wielu czynności ;D
- w ogóle, myślę, że A. to kobieta,
odbiegając od temu - przeżyłam mini-zawał wczoraj i dzisiaj w mojej cudownej pracy w rossmanie - wczoraj zakupy robił klon Iana [serialowego], a dzisiaj - terapeutki :D padłam i zaniemówiłam na chwilę ;DDD
Ale nie wiadomo, czy liścik Jasona jest od A.
Mogłaś w Iana zacząć rzucać kosmetykami i krzyczeć "TY ŻYJESZ!" hahahahhah
taa a potem spokojnie powiedzieć "skoro już żyjesz, to powiedz kto Cię zabił? Ezra? Melissa? no kto no kto no kto?! albo wal od razu, kto jest "A"?" (:
ale od razu pierwsze co, biegniesz do domu, wchodzisz na forum i piszesz: "Gadałam z Ianem! Wiem kto jest "A"!!!"
wszyscy odpisują oja oja oja kto kto ktooooo?
ale Ty już nie odpiszesz kto, bo nie żyjesz! ła ha ha ha :D
To mnie rozwaliło. "Nie żyjesz"! xD Ale rzeczywiście to byłoby bardzo w stylu tych seriali. Najpierw dzwonisz i mówisz o czymś ważnym i o spotkaniu, a potem giniesz w niewyjaśnionych okolicznościach.
wpisz w google 'pretty little liars season 1 torrent' albo konkretne numery odcinków i Ci wyskoczą strony z torrentów :P
ale jakby ta głupia terapeutka pomyślała choć trochę to by powiedziała szybko "A jest Ezra! Przyjedźcie do mnie wszystkie" a nie.. i mądra Emily też się mogła zapytać.. jakby terapeutka zadzwoniła do Spencer to Spencer by się zapytała, jestem pewna :D
Dokładnie, A terroryzuje je od kilku miesięcy. Gdybym ja odebrała taki telefon i usłyszała od terapeutki że wie kim jest A, momentalnie bym się spytała o kogo chodzi, nie tylko ze względów bezpieczeństwa, ale też dlatego że po prostu nie mogłabym wytrzymać z ciekawości !
no właśnie,zresztą po co wszystkich zwoływać do siebie tylko po to by powiedzieć kto jest ''A'' ? -.-
żeby mogła razem z nimi iść na policję i wziąć ze sobą prokuratora do Ezry :D kilka paragrafów z pewnością by się na niego znalazło ;>
PS: nie czytałam wszystkiego, więc nie bijcie jesli ktoś to już pisał.
Jeśli terapeutka, wie o tych dziewczynach tak dużo, śmierć Alison, to na pewno widziała jej zdjęcie, a jak wiadomo "A" przychodził do niej na "terapie", więc Alison według mnie to nie "A".
Myśle, że to Jason albo Lucas. ;)
ja sobie tłumaczę to w ten sposób, że chciała im spokojnie wyjaśnić jak do tego doszła, niż po prostu powiedzieć: "A jest Ezra, ale jaja... no dobra to tyle, cześć Emily"
z tym, że chyba wiadomo, że "A" jest niebezpieczne i zamontowało też podsłuchy, więc no nie kumam tego, ale no jakby powiedziała kto, to by musieli skończyć serial :D
pewnie teraz jej nie uratują, a jak uratują to nie uratują bo i tak ją A zabije, bo przecież im powie że Ezra jest "A" jak przeżyje.. chyba, że po prostu "A" ją uwięzi gdzieś na stałe i będzie dokarmiać, tyle że przeżyje a dziewczynom nie powie iiiiiiiiiiii wtedy będzie nowy wątek: uratować dr Sullivan FAK YEA!
@Kreciolka zagladalals do naszego tematu o wielbiacych Jasona??:P tam sie tez znecamy nad Ezra a widze ze Ty tez go tak "lubisz" jak i my i podejrzewasz o bycie po ciemnej str mocy to zapraszam:P
No, ale wiecie serial musi trwać, a w PLL nie ma banalnych rozwiązań xD
Choć zgadzam się, człowiek z odrobiną inteligencji by zapytał/powiedział od razu.
Weźcie już nie przypominajcie że to wszystko przez nią :/
Nie dość że mogła się odwrócić jak ''A'' robił masaż a tego nie zrobiła to jeszcze to...
''Emily,to przez ciebie!''
Emily- http://static.tvfanatic.com/images/gallery/emily-fields-photo.jpg
no ale przecież ona dowiedziała się zaraz przed porwaniem i nie wiemy kogo ma na myśli, to co ma do tego, czy by go poznała, czy nie? :P
A nie, czekaj, wydawało mi się, że Garretta poznała po tym jak się dowiedziała, kim jest A :D
No to nieważne :D
haha, dzięki :D od razu bym weszła do biura, szybko na forum i Wam napisała, a co :DDD
ale bez kituuu, taki podobny do Iana... oO
agr jakoś nie mogę tego ściągnąć więc muszę oglądać online. To męczące biorąc pod uwagę ten głupi limit ;/
Jejku, nie było mnie z dobre 2 godziny a tyle nadrabiania! :D
Po części Ezra mi nie pasuje, bo po co miałby pisać Arii, że "A" włamało się do jego mieszkania, choć sam by to zrobił?
Wcześniej chyba było, że A zaczyna się na litere C. Może Ezra ma też jakieś inne imie? :D Oj, nie wiem już co myśleć XD Zbyt skomplikowane :D