PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, że dobrze się bawiłeś/aś."

//ten wątek nie ma numerka, bo razem z Chimcharo robimy nową listę i chcemy ją dać do nowego tematu, więc kiedy tylko będzie gotowa, założę nową, 10 część już z nową listą i tą zostawimy nawet, jak nie będzie 1000 postów.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Kurna, miałem całą moją teorię napisaną i przez przypadek kliknąłem w jakiś link i mi się usunęła =.= Ale spróbuję jeszcze raz, wymyśliłem to wczoraj w nocy, jak mi się nudziło i oglądałem na komórce 2x13.

Główne założenie to to, że do grupy "A" należą: Jenna, Mona, Noel i Ali, J była pierwszą przywódczynią, potem Ali. (Ezra, gdzie jesteś? :()

Jenna i Mona poznały się na przyjęciu Halloweenowym (scena po konfrontacji Ali z J) (dla tych, którzy nie czytali książki, M i J były tam przyjaciółkami i J wiedziała o tym, kto jest "A" (choć była tego nieświadoma ;]), a M doznała też ran po tym, jak Ali wrzuciła petardę do domku na drzewie). M zaproponowała J, w ramach zabawy, podroczenie się z Ali. Obydwie poszły z tym do Noela (scena, jak Jenna rozmawia z Noelem przy Just Dance) i ten zgodził się, bo i tak miał upozorować próbę zabójstwa Ali, aby przestraszyć jej przyjaciółki. To, co zaszło w opuszczonym domu zobaczył Lucas, który uznał, że jeszcze sam spróbuje przestraszyć Ali. Przebrał się w ten sam kostium, co Noel i nazwał ją na samym końcu dziwką. Noel powiedział Ali, że to nie on był w tym domu (choć tak naprawdę to był on). W ostatniej scenie, w której widać "A" z komórką była Mona.
Później to wszystko przerodziło się w coś poważniejszego i "A" straszyli cały czas Ali. Pewnego dnia
a) Ali dowiedziała się, kto za tym stoi (Jenna)
b) Postanowiła sobie zażartować z Tobyego i nawet nie wiedziała, że Jenna tam jest
i postanowiła wrzucić petardę do domku na drzewie. Przywódca został oślepiony, więc M i N postanowili znaleźć kogoś nowego, kto mógłby im mówić, co mają robić. Wpadli na pomysł, że Ali jest tak dobra w manipulowaniu, że ona zrobiłaby to najlepiej.
a) Mieli haka na Ali (jeszcze nie wiem, jakiego), która nie miała innego wyjścia, niż się zgodzić na ich propozycję
b) Wiedzieli, że Ali lubi tego typu zabawy i, że się zgodzi.
Ali upozorowała swoją śmierć (też nie wiem jeszcze, jak, ale myślę nad teorią, która by nie wymagała bliźniaczki ;P) i działała, jako "A" zaczynając zabawę ze swoimi dawnymi przyjaciółkami.

Trochę pokręcone, ale mam nadzieję, że mniej więcej ogarniacie ;)

I jeszcze mam wrażenie, że widziałem gdzieś Ezrę na tym przyjęciu Halloweenowym, ale nie jestem pewien (bardziej mi się wydaje, że to nie on, ale jak chcecie, to mogę wrzucić zdjęcie, tym bardziej, że jeśli to jednak byłby on, to mógłbym go wrzucić do "A"-grupy, bo ta postać gadała z Jenną :))

A co do zdjęcia Noela, to nie wierzę, ale nie wydepilowali mu klaty ;O Chyba wszystkim męskim postaciom jak dotąd to robili.

Chimcharo

Chcemy zdjęcie! :D

A co do teorii, to wydaje mi się jakoś mało prawdopodobna.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Dobra, nie chce mi się zdjęcia robić xD 30:27, facet w tle w garniturze, choć teraz stwierdzam, że prawie na pewno to nie Ezra, wcześniej mi się przez ubiór, wzrost i włosy wydawało, że to on, ale teraz, jak się przyglądam twarzy, to sądzę, że to raczej nie on.

Mi by ta teoria pasowała :) Choć nie ma tam Ezry ;/

youhaveamessage

ściągnął sobie może ktoś 4 część książki z internetu?;D przeczytałam trzy i czwartej nie mogę znaleźć ;D

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Ja tam sama już nie wiem kto jest "A".Najbardziej jednak pasuje mi Mona,ale myślałam też o pomocnikach.Najdłużej myślałam na temat Ezry i wymyśliłam coś:
Może Ezra kiedyś chodził z Alison.Potem zerwali ale przedtem Alison mogła poznać jakiś jego sekret.Jeśli Alison znała A to mogła mu/jej ten sekret zdradzić.Później Ezra poznał Arię.Jak zobaczył ją w szkole to chciał z nią urwać kontakt ale A kazało mu z nią być .Jeśli by z nią ne był to zdradził/a by jego tajemnice.Dzięki temu A zyskało dodatkowy chczyk na Arię.Ponad to po jakimś czasie A mogło zacząć dawać mu też inne zadania(oprócz tego że ma być z Arią)i już jednego pomocnika mamy :)
Osobiście nie mam nic do Ezry ale w tym serialu wszystko jest możliwe.

Znalazłam też cztery urywki 15 odcinka więc się nimi dzielę(choć mogliście już je widzieć)
http://www.youtube.com/watch?v=kPEFy1I0rJw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pCgKkGVlhSo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SLfA_2GKp9c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hxv9ul6vQtc&feature=related

ocenił(a) serial na 6
Recenzentka_filmaniak

może Ezra nie odbiera telefonów od Ari ponieważ to on zgubił telefon ( jako A ).
Cóż.. i to może być możliwe.

użytkownik usunięty
herooinee

o kurde, racja

użytkownik usunięty
herooinee

ale Ezra ma wył telefon a telefon, który mają dziewczyny jest wł bo widac na promo jak ktos dzwoni

ocenił(a) serial na 6

No tak, racja..

ocenił(a) serial na 5
herooinee

Poza tym, sądzę, że mimo wszystko Aria wiedziałaby, jak wygląda komórka Ezry.

ocenił(a) serial na 6
Chimcharo

Faktycznie, nie pomyślałam o tym..

ocenił(a) serial na 6
herooinee

dokladnie juz sie nie moge doczekac nowego odc i ten mroczny lucas z promo ;o

ocenił(a) serial na 6

znowu Ezra :D nie wiem, nie wiem bo jak ja kogoś od razu nie podejrzewam to potem trudno mi się przekonać ;p chyba że już będzie to oczywiste albo będzie jakaś dobra teoria ;p tymczasem ta o romansie jakoś mnie nie przekonuje tym starszym chłopakiem z którym Ali miała romans był Ian no i właściwie mogło być ich kilku ale lepiej nie będe się zaglębiać ;p

ocenił(a) serial na 10
kasztanowa_filmweb

nie wiem dlaczego , ale nie wydaje mi sie zeby to byl Ezra. nie pasuje mi do roli A. ja sadze ze nie ma co gdybac, jest zbyt duzo niewiadomych i nie mozna na pewno stwierdzic kto jest A

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

właśnie skończyłam czytać 2 część książki zainteresowała mnie jedna rzecz a mianowicie to:
Choć podpisuje sie jednym A mam ich w imieniu więcej -A
o ile dobrze pamiętam ktoś mówił że w książce Mona jest A ....

ocenił(a) serial na 7
wisienka2327

odpowie ktos bo interesuje mnie to bardzo ?

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Boże, przestańcie z tym Ezrą, on na 100% nie jest. "A" to osoba która ma motyw nad "znęcaniem" się nad dziewczynami, bo nigdy takie coś nie bierze się znikąd. Myślę że na 80% jest to ktoś z uczniów/byłych uczniów.

użytkownik usunięty
iLuna

Też tak myślę. w sumie Noel to bardzo prawdobodobne ale rozczarowałabym się troche. Lucasa od zawsze podejrzewałam, ale teraz robią wokół niego taki szum, ze pewnie on nie jest tym głównym A ;c

ocenił(a) serial na 9

Zgadzam się,Lucas na pewno nie jest głównym "A",co najwyżej pomocnikiem.Zastanawia mnie tylko fakt czy to on zginie.Jeśli tak to trochę się rozczaruje.

ocenił(a) serial na 6
Recenzentka_filmaniak

moze A tez cos na niego ma :> albo na poczatku chciał pomagac A ale teraz to zaszło za daleko ale nie może już zrezygnować, bo A mu grozi ;p

kasztanowa_filmweb

Mnie się wydaje, że może Jenna zginie, albo Mona, możliwe, że Jason.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Myślę, że trzeba przede wszystkim patrzeć na tych, co umarli w książce, czyli Jennę, Monę i Tobyego. Mam dziwne przeczucie, że to będzie ta druga ;/

ocenił(a) serial na 6
Chimcharo

tylko nie Jason bo jest słodki haha ;d czemu trzeba paczyć na tych którzy umarli w książce może to będzie inna osoba ;>

ocenił(a) serial na 5
kasztanowa_filmweb

Bo Ian już umarł, sądzę, że nie bez powodu to akurat jego uśmiercili.

Chimcharo

Jenna umarła w książce? Dzięki za spoilera hahahaha

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Wybacz xP Ale sam jeszcze nie doszedłem do tego momentu w książce, gdzieś tylko czytałem, że tak będzie ;P

youhaveamessage

"Jenna, stop punishing me and just open the damn door!" - cytat z 2x15.
/Jenna, przestań mnie karać i otwórz te cholerne drzwi!

przez sezon 2b mamy się skupić też na czerwonym płaszczu i ogólnie na czerwonym kolorze, nie wiem po co.

Kyle Bown: Spoiler o Ezrii: Nie mogę powiedzieć kiedy, ale w sezonie 2B zostanie użyte łóżko.
Lois Blumenthal: To przecież spoiler dotyczący nie tylko Ezrii!

(Kyle to scenarzysta i asystent Marlene, a Lois to montażystka)

Hanna odkryje, że Caleb jest prawdziwym romantykiem.

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

ten czerwony kolor to pewnie jakas podpowiedz co do a ;p

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

W drugim odcinku 2 sezonu, jak Spencer obczaja że Melissa wychodziła z domu to płaszcz Melissy jest czerwony - nie wiem czy to bardzo istotne, ale zawsze jakaś wskazówka na nią :P

agrestt

Jak Melissa będzie "A", to się naprawdę wkurzę.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

czemu? Bo cchesz żeby Ezra byl ? :P hehe Ja podejrzewam Melissę i jak ona będzie A to będzie fajnie :)

ocenił(a) serial na 6
monisia99

w takim razie jeśli to jest Melissa to ta osoba z która sie spotkała Em to nie było 'prawdziwe' A tylko pomocnik bo raczej osoba w ciąży nie wdawałaby się w bójkę no i brzucha osoby ciężarnej to ja się tam nie dopatrzyłam ;p

monisia99

Nie, nie o to chodzi, tylko po prostu Melissa nie wygląda mi na A. W ogóle żadna dziewczyna nie wygląda mi na A, jeśli chodzi i o zachowanie i o wygląd.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Ja właściwie od początku obstawiałam Melissę, ale od kiedy zaszła w ciążę to już nie jestem taka pewna :P

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Mam pytanie. Czy spotkaliscie się może na yt z filmikiem gdzie są pokazane wszystkie sceny z koncow odcinkow z A ? Bo ja widzialam tylko sms, emaile i tego typu wiadomosci w postaci zdj.

ocenił(a) serial na 6

nie widziałam takiego filmika, kiedyś widziałam kilka zdjęć printscreenów z tych końcówek i tam ktoś zauważył, że A miało taki sam laptop jak bodajże Melissa, tzn taki sam znaczek na obudowie

kasztanowa_filmweb

I taki sam laptop jak Jenna.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

A czy laptop A jest z apple ? Bo ostatnio ogl 3 odcienek 1 sezonu kiedy Spencer sciagala prace Melissy i wlasnie jej laptop byl z apple.

ocenił(a) serial na 6

oni wszyscy tam pewnie mają z apple ale jakos ładnie to próbują ukryć nie wiem nie zauwazyłam ale czasem w serialach albo reality show zakrywają logo jakimiś innymi rzeczami ;d

ocenił(a) serial na 7

fajnie by było gdyby ukazał się taki filmik z wszystkimi scenami końcowymi gdzie jest 'A'

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Mi się wydaje że a na pewno nie jest ezra
wydaje mi się że jest to ktos kogo nikt nie podejrzewa (o to zapewne chodzi producentom)
wydaje mi się (choć nie wiem dla czego) ze jest to sean byly chłopak hanny.

didiko

nie mogę się doczekać nowego odcinka! jest jakieś nowe promo? :D 15 odcinka? :P

ocenił(a) serial na 10
didiko

nieee, chyba bym przestała oglądać jakby był Ezra xd

ocenił(a) serial na 10
ravival_

ja tak samo, ale wątpię żeby to Ezra był A. nie ma powodu by mścić się na dziewczynach, a już na pewno nie na Arii, bo przecież ją kocha.

ocenił(a) serial na 5
Easyreckless

Zauważyłyście że Mike uderzył Ezrę w ten sam sposób jak A przywaliło w lustro auta pod koniec ;P ? Poza tym sylwetka A i ogólnie siła jaką posiada na pewno wskazuje na faceta, jak sie okaże że A to jakaś dziewczyna to śmiech na sali ;P

użytkownik usunięty
Elena00

Ale podobno producentka go wykluczyła czy ktos tam. Też go pojerzewałam, bo te włamania itd.
Wgl co takiego Garett ukrywa przed Jenną ? Bo kiedy ona powiedziala ze juz nie łączy ich nic z tamtą nocą dosc dziwnie na to zareagował.

ocenił(a) serial na 6

ogólnie się dziwnie wtedy zachował, miał dziwną minę jak ona powiedziała, że już może zrezygnować w pracy w policji w sumie już nie pamiętam o co tam dokładnie jej chodziło ale pamiętam jego minę ;p

kasztanowa_filmweb

nie wiem jak wy ale ostatnie 10 minut 14 odcinka mogę oglądać na okrągło :D

użytkownik usunięty
kasztanowa_filmweb

Hmm duzo informacji bylo w tamtym odcinku. A było na komendzie, ale Ezra po rozmowie z Ellą poszedł więc to raczej nie on. Do Jenny by raczej Garett nie powiedział : nie powinno cię tu byc, wiec moze Jason on tez tam byl, albo ktos zupelnie inny, no ale co ma Lucas zwiazanego z Garettem, chociaz pewnie Garett ma cos jeszcze na sumieniu

Właśnie to do Jenny chyba Garrett powiedział, że nie powinno jej tu być.