Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Kod Morse'a

ocenił(a) serial na 8

Przeglądając dawne tematy z cyklu"kim jest A" ktoś napisał o wiadomosciach od A, które dzielą się na "A","-A","--A". A kreseczki przed A mają swoje odpowiedniki w alfabecie Morse'a Działo sie to jeszcze przed finałem 2 sezonu. Sprzawdziłem i zgadza się! "--" oznacza litere M czyli Mone, "-" oznacz T czyli Toby'ego. Niestety innych podpisów A nie używało. Jedyna inna literka która moze pasować to "E" które w alfabecie oznacza się ".". Mozna to zapisać w odwrotnej kolejnosci jako "A." ale nie wiem czy A używało tego podpisu.

Sądzicie zże to bardzo dziwny zbieg okolicznosci czy rzeczywiście podpowiedź do 2/3 członków drużyny?

ocenił(a) serial na 7
Wonderlife

haha, to moja teoria ;D kiedyś o tym napisałam, już nawet zapomniałam. Ale nadal uważam, że to może być dobry trop :] Fajnie, że ktoś to odkopał

ocenił(a) serial na 8
Wonderlife

Hmmm bardzo ciekawa teoria :D Raz także A zostało podkreślone ( link podany przez askabanana sezon 2 episod 4) co w alfabecie Morse'a oznacza B jak Byron ( i Ben ale go to bym raczej nie podejrzewała). Podkreślenie występuję jeszcze jeden raz ale już nie litery A. Niedawno polubiłam Byron'a aczkolwiek myślę, że by pasował, tak samo jak Ezra.

Wonderlife

Jeżeli wiadomość: Show me your boobs. -A jest prawdziwa, wychodzi na to, że to Toby świntuszek :D

choosingmyconfessions

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA :D

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Hmm bardzo ciekawa teoria... mam jednak nadzieję, że Toby został wciągnięty w to szantażem, a nie z własnej woli... ;)

ocenił(a) serial na 8
carolajn23

Jeśli tak będzie to się bardzo wkurzę.

carolajn23

Ja mam teorię, że jak zobaczył wiadomość na kartce którą przyniosła mu Ali oskarżając go o bycie A, to postanowił że to pociągnie dalej, ale wtedy mogło się również reaktywować prawdziwe A i po studniówce wciągnąć go do drużyny :D

Wonderlife

hahaha Toby wkurzył się na Spenc za migdalenie się z Wrenem :D wiadomość w odc 20 na szybie podpisana była -A + w promo następnego odc widać, że z wieńcem dostanie liścik od -A :)

Jagodowy_Tort

Ponoć jej nigdy nie kochał, tylko chciał być bliżej dziewczyn, więc nie wiem czy osoba tak bez serca jak on może być zazdrosna ;p

Wonderlife

Coś w tym może być, bo z tego co zauważyłam, to --A zazwyczaj pisze o tym co jej na terenie szkoły, a -A o tym co np dzieje się przy domu Ali, Spencer...

Wonderlife

moze i fajny pomysł, ale jesli zakladamy ze -A jest toby to nie wiem kto wysłał tego smsa po jego wypadku z 2x17.A podisało sie wtedy -A, a toby lezal na szpitalnym lozku, spencer dostała smsa bedąc w jego sali. no mozemy w sumie zalozyc ze ktos wyslal go w jego imieniu, ale wtedy trzeba by było uznac, ze toby wiedzial o tym, ze spadnie z drabiny ,a to jest jednak troche glupie ;D

ocenił(a) serial na 10
big_A

po prostu sie podlozyl xd A sie poswieca ;p

ocenił(a) serial na 10
megaami

Mam już mętlik w głowie .. Miałam nadzieję , że Toby nie będzie A , że to jakoś się wyjaśni .. ale teraz już sama nie wiem ..
Szkoda mi trochę Spenc ale z Wrenem też fajnie wygląda . . :D Nie pasuje mi ta wiadomość na szybie .. no bo przecież Toby niby nie kocha Spencer , więc skąd u niego zazdrość ? .
Bardziej do tej wiadomości pasuje mi Melliska . Była w domu , wkurzona na Spenc. za migdalenie z Wrenem .. A poza tym Melisska gra same psychopatyczne role .. :D Jak myślicie ? :D

ocenił(a) serial na 9
Pati353

az mi sie OTH przypomnialo ;)

ocenił(a) serial na 10
dikusia91

Hahaha .. :D Właśnie miałam na myśli OTH pisząc o tym . :D

Pati353

czytalam gdzies, ze ponoc marlenka potwierdziła, ze toby jest w a-teamie naprawde i to nie dla dobra spencer, ale tez, ze jego uczucia do niej są prawdziwe i probuje z nimi walczyć czy cos podobnego. wdg mnie on ją kocha! moze na jakis dziwny psychopatyczny sposob, a moze chciał sie wykrecic z a-teamu a nie mogl, ale na pewno ją kocha! lepiej żeby tak było w kazdym razie, bo nadal są moją ulubioną parą,nawet jesli on jest zły :P

ocenił(a) serial na 10
big_A

Noo .. też mam taką skrytą nadzieję , że on na początku był zły i serio był w A-Teamie .. ale pokochał Spencer ..! <3
Mam nadzieję , że tak jest . < 33

ocenił(a) serial na 7
megaami

myślę, że Toby jest A od początku i nie zrobił tego dla Spencer - poprostu Ali znała jego sekrety. Jednakże to prawie pewne, że to on zrzucił Iana z dzwonnicy w kościele

ocenił(a) serial na 10
octavessens

I zamknął Spencer w tym wesołym miasteczku ;)

ocenił(a) serial na 10
megaami

A Też tak myślę , ale miałam nadzieję .. znając Marlenkę to będzie jeszcze NIE JEDNO rozczarowanie . :D

ocenił(a) serial na 7
megaami

zamknał ja by przestała paplać na temat Iana bo wiedział ze on moze jej zrobic krzywde. a skoro ona nie przestała to musial ja ratowac w kosciele. I TO DO NEIGO IAN POWIEDZIAL "CO TY TU ROBISZ"

ocenił(a) serial na 8
octavessens

Już komuś obiecałem że jak Toby będzie dobry to serial dostaje ode mnie 1 bo to będzie najgłupszy wątek świata.
Hej! Jestem Toby i kocham Spencer ale nie powiedziałem jej o tym ze knujemy zemstę przez ileś miesięcy i nie powiedziałem że Mona nadal jest A i nie powiedziałem ci o innych członkach teamu ale cie kocham! <3

ocenił(a) serial na 5
Wonderlife

czyli znów mamy "TEAM" ?:D