PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73312
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jaka bohaterka jest według Was najciekawsza?
Hanna,Spencer,Aria,Emily?To główne bohaterki.Ja najbardziej polubiłam Hannę.Niewiem dlaczego,ale jakos najbardziej ją lubię.Najpierw "brzydkie kaczątko" teraz przemieniła się,w sumie nie wiadomo przez kogo,chyba przez sama siebie,w fajną i pewną siebie dziewczynę.Czuję,ze jestem do niej podobna co do sytuacji rodzinnej.No w sumie jestem;)
Mój ranking wygląda następująco:
1.Hanna
2.Emily
3.Aria
4.Spencer
Ale każdą dziewczynę,bohaterkę lubię na inny sposób.

ocenił(a) serial na 7
plistek43

1. Emily
2. Spencer i Hanna
4. Aria

katia_2007

1. Aria
2. Hanna
3. Emily

plistek43

1. Spencer
2. Hanna
3. Emily
4. Aria

pastelova182

powiem tak, lubię każdą z głównych bohaterek, ale jeśli już mam wybierać to
1.Hanna
2.Aria
3.Spencer i Emily

:))

ocenił(a) serial na 5
plistek43

1.Aria
2.Spencer
3.Hanna
4.Emily

ocenił(a) serial na 10
kicanka3

ja najbardziej lubię Arię ;)
a dalej:
Hanna
Spencer
Emily.

ocenił(a) serial na 5
cinderella818

1. Emily
2. Aria
3. Hanna i Spencer
4. -A ;D

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

u mnie kolejność wygląda tak:
1. Aria
2. Spencer
3. Hanna
4. Emily

ocenił(a) serial na 8
plistek43

1.HANNA i SPENCER ---. 2 EMILY i ARIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

londontown

Ogólnie lubię je wszystkie, bo każda jest inna ;D
1 Aria
2 Spencer
3 Hanna
4 Emily

plistek43

1.Emily
2.Spencer
3.Hanna
4.Aria

ocenił(a) serial na 8
plistek43

1. Em
2. Hannah
3. Aria
4. Spens

hoodstar

1.Spenser
2.em
3.aria
4.hannah

ocenił(a) serial na 9
Jaaa

1. Aria & Spencer (obie ciekawe wątki, chociaż Spencer polubiłam dopiero niedawno, a Aria zdobyła moją sympatię od 1. odcinka :D)
2. Emily
3. Hannah

ocenił(a) serial na 6
plistek43

1. Aria
2. Hannah
3. Emily
4. Spencer

:)

katsiasta

Hmm.. ciężko mi ustawić je od 1 do 4 więc:

1. Hanna i Aria
2.Spencer
3.Emily- nie chcę nikogo urazić, bo widzę, że niektórym to ona najbardziej przypasowała, ale ja za nią nie przepadam..

LadyAnna6

Hannah
Aria
Emily
Spencer

Dodo140

Tak samo :)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

Aria
Hanna
Emily
Spencer

ocenił(a) serial na 10
klaudia335

Emily
Aria
Hannah
Spencer

ocenił(a) serial na 7
spyro0

1. Aria
2. Emily
3. Spencer
3. Hanna

ocenił(a) serial na 10
kluska92

1Aria
2.Emily
3.Hanna
4.Spencer

ocenił(a) serial na 8
Kingoolek

1. Aria
2. Hanna
3. Emily
4. Spencer

ocenił(a) serial na 8
California_girl

1. Hanna
2. Aria
3. Emily
4. Spencer

quentinka

1. Aria
2. Spencer / Hanna
3. Emily

ocenił(a) serial na 10
pannaziumzium

1. Spencer
2. Emily
3. Hanna/Aria

quentinka

Tak samo :)

ocenił(a) serial na 5
quentinka

Ja tez ;)

ocenił(a) serial na 9
plistek43

1. Aria
2. Spencer/Hanna
3. Emily

w tych bohaterkach fajne jest to, ze albo od razu przypadają dlo gustu, albo nie lubisz ich od początku

ocenił(a) serial na 10
plistek43

1. Spencer - polubiłem ją od samego początku, poza tym jest przepiękną dziewczyną w nie taki typowy i oczywisty sposób. Podejrzewam, że duża zasługa w tym Troian Avery Bellisario, która jest chyba najlepszą aktorką spośród wszystkich młodych odtwórców.
2. Emily i Hanna - tą pierwszą polubiłem podobnie jak Spencer od samego początku a Hanne tak gdzieś dopiero w połowie nie mniej zdobyła całkowicie moją sympatię.
3. Aria - zupełnie i kompletnie mnie ta postać nie przekonuje - nie mała w tym zasługa Lucy Hale, która gra strasznie drętwo i bez emocji. Kompletnie mnie ta postać odrzuca i jest mi obojętna, tym bardziej mnie to smuci, że chyba spośród całej czwórki on jest przez twórców serialu typowana na główna bohaterkę.

ocenił(a) serial na 7
plistek43

1. Hanna
2. Aria
3. Emily
4. Spencer

ocenił(a) serial na 7
Michelle_Cassidy

Zgadzam się z Michelle_Cassidy :)
1. Hanna
2. Aria
3. Emily
4. Spencer

Michelle_Cassidy

Tak samo mam :)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

1. Spencer - przypasowała mi od początku i jako kobieta i jej rola
2. Aria - jest ok
3. Hanna
4. Emily - nie wiem ale coś w niej mi nie pasuje, mam wrażenie jakby była zawsze zapłakana i pośliniona. Ale za to ma ciekawą rolę w tym filmie.

muratm

1.Spencer
2.Emily, Hanna
3......
Arii nie lubie wcale, więc sie nie załapie na rzadne miejsce

pikolinia

W takim razie również nie powinnam umieścić Emily na żadnym z miejsc ;P. I nie, nie mam absolutnie nic do związków homo i jej relacji z Mayą. Jednak ta postać (nie wiem czy to zamierzone) wydaje mi się być bladą, bez takiego polotu jak inne. Zatroskana mina Emily, którą często widzimy w filmie, zdaje się ją prześladować. Jakoś brak mi w niej radości lub czegoś intrygującego.

ocenił(a) serial na 7
pannaziumzium

zatroskana, poszkodowana i jakoś zawsze irytująca Emily :P

pikolinia

Spencer mnie irytuje ostatno...coraz mniej ją lubię

ocenił(a) serial na 8
plistek43

1.Emily- jakoś mnie urzekła, choć nie jest wyrazistą postacią. Może duży wpływ ma na to jej uroda.
2. Spencer- jest postacią inteligentną. Jak dla mnie przeciętnej urody, jednak swoją osobowością bije resztę na głowę.
3.Hanna- Nigdy nie przepadałam za blond-ślicznościami,więc do końca mnie nie przekonuje. Aczkolwiek widzę,że pod wpływem problemów okazuje się,że nie jest płytka i małostkowa a zupełnie inna-przyjacielska i całkiem dojrzała, więc z każdym odcinkiem śledzę jej poczynania coraz chętniej.
4. Aria- totalnie drętwa, jakoś nie potrafię jej strawić. Wszystko w niej i w okół niej wydaje mi się takie sztuczne...

royo_lilith

Mój ranking:
1.Zdecydowanie Hannah;)
2.Spencer
3.Aria
Emily nie zasługuje u mnie na żadne miejsce,jest taka drętwa i wiecznie zatroskana.Nie przepadam za jej postacią.

plistek43

1. Hanna
2. Emily
3. Aria
4. Spencer
Tak samo jak ty. :) Oczywiście lubię każdą, ale na swój sposób. Tylko Hanna urzekła mnie najbardziej *___*

plistek43

1. Aria i Hanna (polubiłam je od pierwszego odcinka. Aria jest taka naturalna, prawdziwa, szczera, wrażliwa. Hanna to interesująca postać. chociaż w niektórych momentach sprawia wrażenie płytkiej, jest bardzo inteligentna.)
Emily jest mi obojętna. nie przeszkadza mi, ale nie mogę stwierdzić, że cokolwiek wnosi do serialu.
nie lubię Spencer. jej zachowanie jest żałosne. irytuje mnie od samego początku.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

1.Aria-gra dojrzałą,rozważną,szczerą,bezpośrednią a przede wszystkim zakochaną dziewczynę-pech padło na Fitza,ale ładnie się razem prezentują,wyglądają prawie jak rodzeństwo...i to całowanie na wielkim ekranie...eee... idzie im kiepsko-zauważyliście to???jakby byli źle pod tym względem dobrani...
2.Hanna-ma najsilniejszy charakter z całej 4,skrupulatnie dąży do celu i jako jedyna odkryła kim jest: -A ,pech chciał,że nie zdążyła się podzielić z resztą, swoimi bystrymi spostrzeżeniami.

reszta mnie denerwuje,Spencer ma kompleks młodszej siostry i pakuje język do ust wszystkim facetom swojej starszej(jak i dużo mądrzejszej i ładniejszej)siostry-irytuje mnie to!!!A Em...hee ten watek z Mayą...rozwaliło mnie jej podejście do Ali-jest szara i bez wyrazu,mogli by ją usunąć.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

1. Hanna ! ! !
2. Alison
3. Emily
4. Spencer
5. Aria

Uwielbiam Hannę! Numerki 2, 3 i 4 stoją u mnie na tym samym miejscu, chociaż nie ukrywam, że najchętniej oglądam retrospekcje z Ali. Aria jest porażką na całej linii. Zazwyczaj przewijam sceny z nią / jej rodziną / panem F.

Emmie

1. Hanna i Spencer
2. Emily
3. Aria

ocenił(a) serial na 5
ania__87

1.Spencer
2.Aria
3.Hanna
4.Emily

ocenił(a) serial na 6
plistek43

1. Na równi Hanna i Spencer. Hannę uwielbiam za to jak się zmieniła - na początku zdawała się być głupią blondynką, okazała sie być mądrą, dojrzałą, przyjacielską, świetną dziewczyną. Spencer urzekła mnie swoją inteligencją, urodą również.
2. Na drugim miejscu Aria - nie ma konkretnego powodu, dla którego ją lubię. Po prostu jest sympatyczna i ładna. Fajna dziewczyna. Ktoś tu napisał, że przewija sceny z nią i jej rodziną. Ja - nigdy w życiu! Badziej nawet wyczekuję scen z jej rodziną niż z samą Arią- ze względu na jej cudwoną mamę:D:)
3. Na ostatnim miejscu Emily - fajny jej jej wątek z Mayią, chociaż za samą Mayią też nie przepadam, ale sam wątek - napisany, bardzo na +. Shannen Mitchel w wywiadzie zdaje się być niezwykle sympatyczna, rola Emily - jak mówie - dobrze napisana, jednak jak wiele osób to juz napisało- jakaś bezbarwna, bez wyrazu drętwa. Urodę ma - trzeba przyznać niesamowitą, ezgotyczną, ale przecież uroda jest tu sprawą drugorzędną. Em jest ok, jednak dla mnie obojętna.

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Ja napisze tak
Aria(może jestem troche do niej podobna z zachowania)
Hanna
Spencer
Emily

MikaWT

Hanna
Aria
Spencer
Emily
Ta kolejność jeśli chodzi o bohaterki serialowe, bo np książkowa Hanna jest zupełnie inna i tam jej nie lubię...

vixen89

A jaka jest?

1. Em
2. Spencer
3. Hanna & Aria