Jaka bohaterka jest według Was najciekawsza?
Hanna,Spencer,Aria,Emily?To główne bohaterki.Ja najbardziej polubiłam Hannę.Niewiem dlaczego,ale jakos najbardziej ją lubię.Najpierw "brzydkie kaczątko" teraz przemieniła się,w sumie nie wiadomo przez kogo,chyba przez sama siebie,w fajną i pewną siebie dziewczynę.Czuję,ze jestem do niej podobna co do sytuacji rodzinnej.No w sumie jestem;)
Mój ranking wygląda następująco:
1.Hanna
2.Emily
3.Aria
4.Spencer
Ale każdą dziewczynę,bohaterkę lubię na inny sposób.
trudno wybrać.. ale myślę, że bedzie to tak:
1. Aria
2. Emily
3. Hanna
4. Spencer
znaczy się na odwrót, napisałam w kolejności kogo najmniej lubię, czyli powinno być tak:
1. Hanna
2. Spencer
3. Emily
4. Aria
sorry :)
1.Hanna - jakoś tak ją lubię, może dlatego, że mam z nią kilka wspólnych cech :)
2.Emily - taka sympatyczna dziołcha ;)
3.Aria - podobał mi sie ten romans z nauczycielem, ale jakoś sama bohaterka mnie denerwuje...
4.Spencer - nie przypadłą mi do gustu..
1. Aria - wątek miłosny, i to jeszcze zakazany.. ahhh.. uwielbiam takie coś.
2. Hannah, Spencer, Emily - na równi.
Od początku podobała mi się Aria i jak dotąd mi się nie zmieniło ;p
1.Spencer - najmądrzejsza, a do tego ładna
2.Hanna - taka przyjacielska, chociaż popularna
3.Aria - nawet ją lubię, ale ten 'związek' z Ezrą jest jakiś dziwny i łatwo dała się wkręcić "A" z tym wierszem
4.Emily - nie lubię jej, ma takie dziwne miny :/
Oglądałam dziś kilka odcinków dla przypomnienia i mój ranking uległ zmianie :)
1. Aria - od początku bardzoo ja lubie
2. Spencer - na poczatku mnie denerwowała ale czasem ja polubiłam
3. Hanna - do tej pory nie rozumiem zachwytu na d ta bohaterka
4.Emily - lubiłam ja ale teraz jest straszniee wkurzajaca
1.Hanna - ma w sobie to coś
2.Aria - podoba mi się, bo jest niska tak jak ja, a po za tym ma fajnego nauczyciela od j. angielskiego;)
3.Emily i Spencer - nie wiedziałam którą wybrać na 3 miejsce. W Emily podoba mi się to ze jest ładna, ale Spencer jest taka twarda i zawzieta.Zawsze musi dostac to co chce i to mi się w niej podoba;P
Właśnie mnie Spencer strasznie wkurza. Zawsze ta bez winy, musi dostać to, co chce itd. Aria jest troszkę wkurzająca, ale ją bardzo lubię. Emily, dla odmiany, nie wie, czego chce, za bardzo zależy jej na opinii innych. Hannę lubię, nie wiem czemu, na początku ją najmniej lubiłam, bo patrzyłam na wygląd, a ona jest blondynką (tak samo jak ulgowo podeszłam do Spencer, która jest mądra, ale jak się okazuje, to nie wszystko).
Mnie tez Spencer wkurza, wydaje mi sie, ze to przez dobor aktorki - strasznie wredna uroda, ogolnie masakrycznie brzydka.
1. Aria - przez jej styl dostaję chlustających wymiotów, jednak jej uroda mnie po prostu powala. Ponadto jest najlepszą aktorką z nich wszystkich.
2. Hanna - gra całkiem dobrze i bardzo mi się podoba. Urocza osóbka :)
3. Maya - babka ma 32 (!) lata, a wygląda na 16. Poza tym konsekwentna postać, lubię ją.
4. Allison i Jenna - obie cudowne, tajemnicze i takie niedostępne. I mają sekrety. Baaaaaaardzo dużo sekretów.
5. Emily nie mam nic do zarzucenia, choć trochę drętwa, o.
6. Mellisa - niewiele pokazują, dobrze gra i jest po prostu niesamowicie piękna.
...
-100. Spencer - czasami się zastanawiam czy patrzę na ścianę, kawałek drewna, czy człowieka. Wymuszone emocje, zero odpowiedniej gry i irytująca do bólu postać. A poza tym jest średnia, jeśli chodzi o wygląd, niezbyt elokwentna i ma krzywy uśmiech, przez co przypomina manekina - DLACZEGO więc ci faceci na nią lecą?!
Tak btw... Ina gra ten Kevin z Oszukać Przeznaczenie 3. Od razu poznałam, lol xD
mój ranking od początku oglądania serialu zmienił się kompletnie;) :
1. Hanna - na początku sądziłam że jest całkiem inna. że jest jedną z tych popularnych, wrednych dziewczyn, jednak sie myliłam. kochająca matke, współczująca o dobrym sercu. przyjaźni się przecież z chłopakiem z niższych sfer czyli Lucasem.
2. Spencer - irytowała mnie, ale zmieniłam zdanie. strasznie zadziorna, z silną osobowością, często wydaje mi się, ze jest głównym mózgiem kolejnych działań dziewczyn. dużo osób jej nie lubi, ale ze mną jest odwrotnie.
3. Aria - z wyglądu podobna do mnie ;) podobają mi sie jej ciuchy, ale jej postać budowana jest tylko na związku z nauczycielem i ich zakazanej miłości któa choć piękna, zaczyna mnie nużyć.
4. Emily - jest śliczna, naprawdę, ale jej chrakter... nie potrafię jej oceniac nie biorac pod uwage Mayi. ich związek w ogóle do mnie nie przemawia. nie ma wyrazistej osobowości, wydaję się strasznie "słaba".
Tak może zmieniać się z odcinka na odcinek :P
Bo nagle okaże się , że zachowanie którejś z nich jest czymś uzasadnione. Wtedy na pewno zmienimy o nich zdanie :P
Ja np. myślałam, że ta matka Spencer to jest taka zimna bitch, a okazało się co innego ^^
Ja na razie utrzymuję ciągle tą samą kolejność :)
Hannah - mimo, że należała do gangu Alison to poniekąd chciała bronić Lucasa i nawet go lubi. To miłe bo takie osoby ' kujony ' zwykle są nie lubiane. Hanna też miło zaskoczyła mnie z tym, że zaakceptowała odmienność Em. No i zaprzyjaźniła się z Moną. Choć ta kiedy woda sodowa uderzyła jej do głowy nieco zgłupiała.
Aria - denerwowała mnie trochę kiedy jej rodzice się rozchodzili bo robiła z tego wielką aferę. Poza tym lubię ją kiedy jest z Fitzem, ale głupio robi zwodząc Noela. To raczej fajna dziewczyna, ale nie wiem czy mogła by być moją przyjaciółką.
Spencer natomiast jest oczywiście idealna. Może i nie wywyższa się i raczej jest miła, jakoś mnie do siebie nie przekonuje. Ciągle myślę o tym , że to ona mogła zabić Ali. (nie żebym żałowała xD) Poza tym ciągle kocha się w chłopakach siostry... -,-
Emily - nie wiem czy warto tu o czymś wspominać. Dziewczyna jest bardzo ładna, ale strasznie pusta. NIE wie czego chce, a jak już poniekąd się dowiaduje to bierze się za najgorszą laskę w mieście (pomijając Monę x D) Żal tej dziewczyny. :P
1. Aria
2. Spencer
3. Hanna
4. Em
Najtrudniej było mi wybrać, pomiędzy Arią a Spencer, Arię lubię za związek z Ezrą, i wgl ;D A Spencer za tą zagadkowość, za to, że tak mało o niej wiemy, a jest bardzo ciekawą postacią. Lubię też za to, że ratuje dziewczyny, chociażby w ost odcinku [14] ;DD
1.Hanna - nad nią w ogole nie musiałam się zastanawiać.Jest najmilsza z nich wszystkich, zawsze wszystkim pomaga.Ponadto zależy jej na bliskich (stara sie zdobyc prace, gdy mama nie ma kasy) Generalnie bardzo, bardzo ją lubie.
2. Spencer - bardzo długo sie zastanawiałam, czy dać tu Spencer, czy Arie :D Spencer zapunktowala u mnie w ost odcinku, kiedy pomogła Arii nie zrobić z siebie idiotki przed Ezrą.Od początku serialu wydawała mi się strasznie niemiła, pewna siebie i 'po trupach dożąca do celu' i chociaż jej obecne zachowania nie świadczą o tej zawziętości to ciągle mam ten obraz przed oczami:D i nie moge tak do końca się do niej przekonać, ale z odcinka na odcinek coraz bardziej ją lubie.
3.Aria- tak jak Spencer w sumie nic złego nie robi, ale ten mnie wkurza. Niby jest miła etc po prostu czasami mnie strasznie irytuje.
4.Emily- do niej nic nie mam, jest spoko, ale strasznie nudna, a ja nie lubie takich osob:) Nie ma w ogole charakteru jest taka nijaka...
1. Spencer- najlepsza i zdecydowanie najlepiej zagrana postać. Po za tym ładna i mądra dziewczyna i mam wrażenie że bez niej, pozostałe dziewczyny nie radziłyby sobie. Takie zagubione sierotki. Ona jest "mózgiem" całej grupy.
2. Hanna lubię równie bardzo jak Spencer. Jest szczera i bardzo naturalna jeśli chodzi o zachowanie. Do tego bardzo ładna.
3. Jenna-nie jest główną bohaterką, ale umieszczam ją tak wysoko bo ma w sobie coś niezwykle tajemniczego. Taka nieco demoniczna postać:)
4. Emily-bywa wkurzająca i sprawia wrażenie zagubionej, ale nie mogę powiedzieć że jej nie lubię. (chociaż wątek jej i Mayi był trochę nudnawy)
5. Aria-nie lubię jej, do tego aktorka gra strasznie sztucznie. Cały czas ta sama "zaskoczona" mina, cokolwiek by się nie działo. Do tego rozprasza mnie mocno wysunięta szczęka tej dziewczyny;p Jestem zdecydowanie na NIE.
[Mogą pojawić się SPOILERY]
1. Allison - manipulantka, tajemnicza, wredna i zimna suka. Bosko się takiego kogoś ogląda, right? :) Absolutnie najlepsza.
2. Hanna- na zewnątrz fajna z niej laska, w środku ma w sobie uroczą niezdarę- grubą i beznadziejnie ubraną, prawdziwą siebie. Bardzo lubię wątek jej bulimii, Lucasa i "zadań" od A.
3. Emily- ma głowę na karku i ostatnio zauważyłam, że umie walczyć o swoje. Super zagrała pijaną! No i wzrusza mnie jej miłość i troska o Mayę, strasznie głupio, że jej matka nie akceptuje tego związku.
4. Spencer- odpowiedzialna, opanowana, uwielbiam słuchać jej wypowiedzi. Denerwuje mnie pokazywanie jej jako słodkiej lolitki, która uwodzi wszystko co się rusza. To do niej po prostu nie pasuje.
5. Aria- na szarym końcu, wiadomo. Od początku tam była. Najbardziej bezbarwna postać, najgorsza aktorka i w dodatku najbrzydsza. Jedyny plus: styl. No i nawet potrafiłam znieść jej związek związku z Ezrą w 15 odcinku, uroczo ze sobą wyglądają!
1. Aria - zdecydowanie! Jest najladniejsza, jej ciuchy są niesamowite, a jej związek z Ezra jest dla mnie najciekawszym wątkiem. Tworzą świetną parę! ;d
2. Spencer - też ją bardzo lubię. Jako jedyny potrafiła postawić się Alisson i za to ją cenie. Jest pewna siebie i wie czego chce. Czasami jest tylko troche nudnawa.
3. Emily - nie mam nic konkretnego do powiedzenia na jej temat, jest taka nijaka, ale ma strasznie lekki makijaz o ile go ma i i tak wygląda ladnie.
4. Hannah - Dawniej była u mnie na wyższej pozycji, ale po ostatnich wypadach przestałam ją lubić. Nie jest dobra przyjaciółka daje sobą manipulować, a pieniądze jak widać to dla niej najważniejsza rzecz. Nie lubię takich osób.;/
1. Hanna - za cechy osobowości
2. Aria - za romans z nauczycielem:)
3. Spencer - za ciekawe wątki :)
4. Emily - flaki z olejem ... -.-
Podobają mi się również retrospekcje związane z Alison :)
1. Spencer - moją ulubiona postać
2. Aria - za romans z nauczycielem. ;)
3. Hanna - za jej osobowość .
4. Emily - lubię ją ale znajduje się na końcu bo jakoś nic szczególnie ciekawego się z nią nie dzieje.
1. Spencer - najlepsza pod każdym względem - może ma trochę dystyngowaną urodę i zachowanie, ale mi to jak najbardziej odpowiada. Dużo bym dał by mieć taką dziewczynę. Poza tym Troian jest zdecydowanie najlepszą aktorką z wszystkich tam grających.
2. Hanna - trudno jej nie lubić tym bardziej, że z wszystkich dziewczyn jest chyba najbardziej wykorzystywana przez A.
3. Emily - niby jej wątek wydaje się być interesujący, ale prowadzony jest niezbyt ciekawie. Plus za urodę bo bardzo mi się takie dziewczyny podobają.
Ogromna przepaść i na samym końcu:
Aria - najgorsza pod względem aktorstwa, jak dla mnie niczym sztuczna lalka (choć muszę przyznać, że w porównaniu do letnich odcinków to teraz gra już troszkę lepiej, ale mimo wszystko najchętniej - mimo, że nigdy tego nie robię bo to bezsens - bym przewijał jej sceny).
1. Hannah, Emily
2. Aria
3 Spencer
Dodam, że lubię każdą bohaterkę. Jeżeli miałabym jeszcze brać pod uwagę Alison to ona byłaby dla mnie na ostatnim miejscu- nie znoszę jej zachowania jest wredną, manipulująca ludźmi suką. Czasami takie postacie w serialach są lubiane ale ona mnie odpycha. Aczkolwiek wiem, że jest dla fabuły mega ważna i przyjmuje to na na klatę;)