Jaka bohaterka jest według Was najciekawsza?
Hanna,Spencer,Aria,Emily?To główne bohaterki.Ja najbardziej polubiłam Hannę.Niewiem dlaczego,ale jakos najbardziej ją lubię.Najpierw "brzydkie kaczątko" teraz przemieniła się,w sumie nie wiadomo przez kogo,chyba przez sama siebie,w fajną i pewną siebie dziewczynę.Czuję,ze jestem do niej podobna co do sytuacji rodzinnej.No w sumie jestem;)
Mój ranking wygląda następująco:
1.Hanna
2.Emily
3.Aria
4.Spencer
Ale każdą dziewczynę,bohaterkę lubię na inny sposób.
1. Spencer - zdecydowanie jej wątki najbardziej mnie interesują, bo oprócz tego, że wydaje mi się, że ma dużo wspólnego z tą całą sprawą Alison, to jest po prostu moją ulubioną postacią. Na początku w ogóle mnie nie przekonywała, nawet jej gra aktorska, a co do wyglądu uważałam, że wygląda jakoś staro... Teraz jestem bardzo na tak jeśli o nią chodzi :)
2. Hanna - jak ja uwielbiam jej głos :)) niesamowity. No, ale nie o głos tu chodzi :p również bardzo pozytywna. Zdecydowana dziewczyna, zawsze wie, co chce osiągnąć, do czego dąży. Podobało mi się, z jaką determinacją chciała pomóc finansowo matce, a ogólnie jej stosunki z matką są do pozazdroszczenia moim zdaniem. Uwielbiam ją, bo jest też taka śliczna i słodka :))
3. Aria i Emily - nie potrafię zdecydować, która jest gorsza :/ Emily nie da się oglądać. Przecież ona ciagle ma tą samą minę, nie mogę na nią patrzeć, a jej wszystkie wątki są dla mnie nudne i kompletnie mnie nie interesują - a już wątek z Paige to dopiero była klapa... Aria - kurcze, próbuje napisać, dlaczego jej nie lubię, ale nie potrafię tego określić. Momentami odbieram ją, jakby chciała być wielce dojrzała i dorosła i może dlatego tak mnie irytuje. Strasznie denerwuje mnie jej głos i sposób mówienia. Wątek z jej rodzicami najchętniej bym wycięła, bo jej matka też mi działa na nerwy. I z Ezrą też są tacy nudni, że przewijałabym te momenty, ale zawsze boję się, że ktoś z nich powie coś ważnego i wolę "przecierpieć" :P
Ale podsumowując, oczywiście nie wyobrażam sobie serialu bez którejś z nich ;))
Jeszcze kilka odcinków temu mój ranking wyglądałby kompletnie inaczej.
Ale teraz jest tak:
Spencer
Aria
Hanna
Emily
Generalnie jednak nie mogę sobie wyobrazić serialu bez którejkolwiek z nich i uważam, że ich siła tkwi w przyjaźni, o.
1.Hanna
2.Spencer
3.Aria
4.Emily (strasznie mnie irytuje, chodzi zawsze jakaś nieszczęśliwa itd.)
1 Hanna - polubiłam ją dopiero, gdy w filmie pojawił się Caleb, nie wiem dlaczego, ale ja ich kocham ! :>
2 Spencer - ma świetny głos, uwielbiam ich z Toby'm :>
3 hm, niech będzie Aria - kocham jej włosy i styl ubierania się. :>
Emily mnie w ogóle do siebie nie przekonuje. Zawsze jest jakaś zamulona i troche mnie denerwuje :>
od najbardziej które lubię po te które lubię najmniej.
1. Spencer
2. Hanna
3. Aria
4. Emily
Jeśli chodzi o urodę to:
1.Emily
2.Spencer
3.Hanna
4. Aria
A o to która jest najciekawsza :
1. Spencer
2. Aria
3. Hanna
4. Emily
1. Spencer zdecydowanie! Jest wyrazista, inteligenta, bystra. Do tego dochodzi jej nieprzeciętna uroda, jest świetna! Uwielbiam ją :) + z Toby'm tworzą świetną parę :D
2. Aria, od samego początku interesował mnie jej wątek :) Plus jest piękna i świetnie się ubiera. Do tego na równi Hanna :) Również jak sad_letter polubiłam ją od kiedy w filmie pojawił się Caleb, i również ich kocham! :D :>
3. Znowu odniosę się do wypowiedzi sad_letter - Emily jest nudna i denerwująca :D
Czemu nie uwzględniamy, Alison?
Ranking bez Ali:
1. Aria
2. Hanna
3. Spencer
4. Emily
(chociaż w nowym sezonie bradzij polubiłam Em, i jest tak na równi ze Spencer teraz ;))
Ranking z Ali:
1. Aria
2. Ali
3. Hanna
4. Spencer
5. Em
"Jeśli chodzi o urodę to:
1.Emily
2.Spencer
3.Hanna
4. Aria
A o to która jest najciekawsza :
1. Spencer
2. Aria
3. Hanna
4. Emily"
Ja tak samo. Ewentualnie Aria i Spencer razem na pierwszym miejscu w najciekawszych.
Charakter
Spencer
Hanna
Emily
Uroda
Emily
Spencer
Hanna
Postać irytującej panny Montgomery celowo pominięta w obu rankingach. Takie "ciepłe kluchy" pozbawione osobowości. Poza tym nie uważam jej za piękność, na tle pozostałych dziewczyn wypada bardzo blado.
W sumie, to każda dziewczyna ma w sobie coś godnego uwagi. Hanna jest chyba najswobodniejsza z nich wszystkich, taka wyluzowana, a jednocześnie potrafi mieć swoje zdanie i go bronić. Aria? Zdecydowanie najbardziej oryginalna postać. Przypomina mi Selenę Gomez z gorszym gustem. Emily ubiera się znakomicie, ale brak jej wyrazistości + aktorka "jednej twarzy". Natomiast Spencer jest perfekcjonistką, nienaganne maniery, pewność siebie oraz fakt, ze potrafi zmieniac się jak kameleon, raz pani idealna, później zagubiona wariatka:)
Uroda :
1.Hanna 2. Emily
3. Spencer
4. Aria ( głównie przez jej dosyć dziwną szczękę i brwi)
Charakter :
1. Spencer
2. Hanna
3. Aria
4. Emily
najfajniejsza i najladniejsza wg mnie jest ARIA ,Emily tez jest śliczna i jest postacia która przyciaga swoimi cechami osobosciowymi czyli
1 ARIA
2Emily
3Hanna i Spencer
jak dla mnie spencer jest najciekawszą, jeszcze po obejrzeniu ostatnich odcinków 3 sezonu
Moją ulubiona postacią w całym PLL jest CALEB :-) Nikt sie z nim równa :)
Jesli chodzi o dziewczyny to :
Spencer - lubie ją najbardziej bo jest z nich wszystkich najbardziej dociekliwa i najodważniejsza. No i ten wątek tragicznego romansu z Tobym :-)
Na drugim miejscu jest Hannah :-)
Emily też bardzo lubię.
Za to Aria w ogóle nie zdobyła mojej sympatii.
Aria -słodka dzidzia piernik do tego samolubna,Emily- naiwna empatyczna,Spenser- przemądrzała pedantyczna neurotyczka,Alison to cwaniara jakich mało,ogólnie żadna nie przypadła mi do gustu.
Uwielbiam Arie,Hanne i Emily ..całą trójke polubiłam od początku , niby każda inna ale z każdą mam coś wspólnego :)
Podobają mi sie ich wątki i uwielbiam sceny z nimi.
Poza tym jeśli chodzi o wygląd to też mają coś w sobie .Mam wrażenie,że nawet w worku po ziemniakach wyglądały by ślicznie.
Spencer jest jedyną z całej grupy która mnie drażni .Sztywna, Wiecznie najmądrzejsza i zawsze leci na facetów starszej siostry i wszystkiego jej zazdrości .Podobały mi sie jedynie sceny z nią jak była naćpana albo w psychiatryku ..ta jej mroczniejsza strona ;p
1.Hannah - najlepsza z najlepszych+ wyrywa najlepsze dupki ;-)
2. Spencer
3. Emily
4. Aria - zbyt denerwująca, a jej gust do mężczyzn to tragedia. Zostawić Jake’a na rzecz Ezry? Wtf ?
Każda miała swoje wady i zalety, na równi postawiłabym chyba Hannah i Spencer, potem Aria i Emily (z każdym kolejnym sezonem wkurzałam mnie bardziej i bardziej). Gdzieś w połowie serialu polubiłam Monę. Ngdy nie polubiłam Alison choć był moment, że było mi jej żal. A jej relacjaz Emyly była nie do zniesienia. Znacznie bardziej lubiłam Emily w parze z innymi jej dziewczynami.