PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

z Ezrą w ostatecznym rozrachunku. Jeśli scenarzyści zrobiliby coś takiego, a producenci pozwolili na taki obrót spraw, wyszłoby na to że pochwalają tego typu związki tzn. nastolatek z ich nauczycielami lub nastoletnich dziewczyn z facetami starszymi od nich o jakieś 10 lat. Na coś takiego producenci na pewno nie mogą sobie pozwolić, bo pewnie wybuchłby skandal ! Istnieją więc chyba tylko 3 najbardziej prawdopodobne wyjścia:

a) związek sam się rozpadnie
b) Ezra jest A
c) Ezra jest mordercą

Number_Fourteen

Ja również oglądam VD;D a Paul,czyli Stefan to polak i pięknie mówi po polsku;) No ale na pierwszym miejscu PLL;)nastepnie VD;p

Number_Fourteen

A Twoj avatar jest zabojczy ;P nikt mi nie powie, ze do siebie nie pasuja ;P

sandra_crashdown

Ja, ja powiem! :D
Nie pasują do siebie! :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Hah .;) Uwielbiam ich razem . Jak Jason na nią patrzy - jakby ją chciał rozebrać wzrokiem . ;)
Myślę, że mu się to w przyszłości uda . ;)

Ach... Ale mnie fantazja ponosi . ;d

Number_Fourteen

Hahaha, obie mnie rozwalilyscie z jakze roznych powodow ;P no, wiec @yham, tym razem udam, ze jestes calkowicie niewidoczna ;P wybacz. ... Za to zgodze sie z @ N_F ... udac mu sie ta sztuczka w koncu musi ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

No właśnie.. To się musi w końcu stać. Aria musi dać się porwać emocjom i trochę zaszaleć . ;pp

ocenił(a) serial na 8
Number_Fourteen

Dobra zaszaleć niech zaszaleje . Młoda jest :) ale mam nadzieję , że jednak będzie z Ezrą . Przyznaję z Jasona jest niezłe CIACHO ale ten Ezra mmmmmmmmmm aż odpłynęłam :) (jestem inna - Ian Harding podoba mi się bardziej niż Drew Van Acker ) no i wolę Ezrę od Jasona mimo że czasami jest nudny jak diabli.

Number_Fourteen

Musi i koniec;) czy to się Arii podoba czy nie;p

pam001

Haha, no moze lepiej, zeby jej sie podobalo. Nikt by nie chcial tu robic z Jasona jakiegos seksualnego psychopaty :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ale się uśmiałam z twojego postu . ;d

Haha. Prawie się popłakałam . ;)

Number_Fourteen

Ciesze sie, ze wywolalam usmiech na Twojej twarzy ;) Ogladnij sobie jeszcze kilka filmikow z Aria i Jasonem w roli glownej i juz w ogole bedzie Ci sie potem slodko spalo :)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Cały dzień sobie nimi słodzę i mam taki dobry humor ;)

Jeszcze muszę do 2 wytrzymać. Przecież trzeba PLL obejrzeć ;dd

Number_Fourteen

Kurcze ja chyba nie dam rady, ale ogladne jutro i dam znac jak wrazenia ;) Cos czuje, ze nie bedzie to moj ulubiony odcinek. Nie chce, zeby jason okazal sie psycholem :(

Number_Fourteen

Noo avatar masz obledny;P No pewnie ze musi sie dac porwac i poniesc uczuciom przeciez taka ekranowa chemia sie nie moze zmarnowac:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

A dziękuje ;)

Dziewczyny ja już mykam. Jak nie zasnę do 2 to przyjdę z wami popisać o nowym odcinku. Paa ;)

Number_Fourteen

wkurzyli mnie,zrobili z Jasona psychola!

pam001

Jupi! Hahaha :D

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

ja tam nie lubię Jasona ;/ Dla mnie może być psycholem :)

Ezra <3

youhaveamessage

Osz Ty antyfanko;p ;D

pam001

Hahaha :D Od początku było wiadome(przynajmniej dla mnie) że Jason to świr! :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Oj tam .! Głupoty gadacie. ;pp

On nie może być psycholem . ;d

Number_Fourteen

Tak? A obejrzałaś już nowy odcinek? :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Obejrzałam .! ;d

I jestem strasznie zawiedziona . Aż się przestraszyłam jak go z tą latarką w tym czerwonym świetle zobaczyłam . ;pp

Number_Fourteen

No widzisz? :D
psychol haha :D
kto normalny wchodzi do

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
sypialni śpiącej dziewczyny i robi jej zdjęcia? SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

On jest po prostu szalenie zakochany ;dd

Już sama nie wiem . Choć jest moim ulubionym bohaterem od jakiegoś czasu . ;)

youhaveamessage

Trochę zaleciało Zmierzchem. Tyle, że bez zdjęć. Chociaż kto ich tam wie? ;p

Number_Fourteen

Dobra, ustalmy, ze nie jest zadnym psycholem i tego sie trzymajmy. Prawdziwym psycholem jest Ezra :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Chyba tak będzie najlepiej . ;d

I Niech się w końcu od Arii odczepi . ;)

Number_Fourteen

Popieram popieram popieram!;P Tu ,musi byc jakis haczyk i on sie okaze w porzadku:P A co do tego ze on jej robil zdjeica to watpie zeby to byl on bo jakby wszedl do jej sypialni jak przeciez tam tez sa jej rodzice i wogole moze to Mike jej robil zdjecia na zlecenie"A"?Stad jego dziwne zachowanie...??

Number_Fourteen

Ja Wam mowie, ze znajda jakies logiczne wytlumaczenie na ta zdjecie itp. Moze Jason chce chronic Arie, dlatego ja sledzi :D albo moze to nie on jest autorem zdjec, tylko znalazl te nalezace do A. i zabral sobie te, na ktorych byla Aria ;P hehe, to prawie na to samo wychodzi ;P Nie wiem, gubie sie juz w zeznaniach :D

sandra_crashdown

Nie ważne co,nie ważne jak,on jest dobry i ma być z Arią! scenarzyści specjalnie tak mieszają,a przecież na str głównej serialu jest wyraźna informacja,ze Jason zaskoczy Nas pozytywnie;p zresztą Aria chyba nie jest głupia,wszyscy będą jej mówić,że ma się trzymać od niego z daleka,a ja myślę, że pokieruje się sercem i go nie zostawi;p

pam001

No dokladnie wlasnie o tym mowilam;P Ze Jason okaze sie dobry i nas zaskoczy a Aria mimo przekonywan ze strony przyjaciolek i tak bedzie bronic Jasona:) Dobrze ze jest troche fanek Jarii;D

sandra_crashdown

a może A. podrzucił(a) Jasonowi kliszę ze zdjęciami, a on je wywołał, bo miał ciemnię? A Spencer i Emily akura trafiły w "złym" momencie, bo A. wiedział(a), że one się tam mogą wybrać w najbliższym czasie. A może Garret mu podrzucił, bo chcą żeby dziewczyny (szczególnie Aria) trzymały się od Jasona z daleka, żeby sobie czegoś nie przypomniał?

Kaya1456

http://www.youtube.com/watch?v=9agYt8nP3xo zatrzymajcie sobie na 0;15, to chyba Jason ;/
aha i pewnie A miało coś wspólnego z tą szopą i tymi zdjęciami, a Jason jest niewinny.

youhaveamessage

Tak to on ale wydaje mi sie ze to scena ich pocalunku z odc 2x09.

izka21gramowa

Aa uff już się bałam hahaha :D

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

Ezra to takie ciepłe kluchy . Nie ma w nim nic przyciągającego,bo nawet wygląd ma grzecznego chłopczyka,a w tych swoich"mundurkach" (koszula+kamizelka) to już w ogóle wygląda jak dobry wujek . Jego chemia z Arią równa się zeru . Jest niezdecydowany,brak mu spontaniczności . Jak dla mnie byłby idealnym partnerem dla Melissy.

Jason - przede wszystkim jest interesujący,bo jest tajemniczy . Nadal niewiadomo,czy jest tym dobrym,czy tym złym . Dodatkowo ma genialną chemię z Arią . Mam tylko nadzieję,że jak tajemnica przestanie być tajemnicą,to pokaże inne cechy,którymi nadal będzie przeganiał Ezrę w "wyścigu" do Arii ;) .

youhaveamessage

Ja to akurat uwazam za minus:P

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

ja na poczatku pomyslalam, ze moze Mike zrobil te zdjecia Ari dla Jasona, za to, ze nie zadzwonil na policje, ale to by bylo chyba za glupie xD

nicolaxq

A moze nie zrobil je dla Jasona tylko dla kogos innego??Na zlecenie "A"?:P moze sie wlamywal do jakiegos domu "A" mu zrobilo zdjecia i go szantazowalo zeby potem podrzucic te zdjecia Jasonowi i nakierowac dziewczyny ze to on jest winny jak bylo w przypadku Iana. No sama nie wiem taka moja teoriaxD

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

no tak tez moglo byc ;p bo dla mnie to niemozliwe, jak Jason mogl byc w pokoju Ari, w dodatku w nocy i w dodatku cykać jej foty xD niemożliwe ;p a w koncu Mike jest dobry w skradaniu ;p

nicolaxq

No niby dobry, ale przyłapali go 2 razy ;D

nicolaxq

Też tak myślę. Jason chyba nie jest psycholem, żeby prosić Mike o robienie zdjęć siostrze. Poza tym Mike raczej olałby jego prośbę ;)

Flossy

WYWOD Na Temat Niewinnosci Jasona : dla poprawy humoru wszystkim jego fankom ;P
No, wiec w koncu to sobie poskladalam w logiczna calosc ;P Uwazam, ze motyw z nadepnieciem przez dziewczyny na rolke z filmem jest tutaj kluczowy i bardzo wazny. Mianowicie wysnulam teorie, ze to A. przeslal Jasonowi owy film ze zdjeciami. Jason ciekawy zawartosci zaczal wywolywac zdjecia w swojej ciemni ( kazdy bylby chyba ciekaw). Jako, ze wywolanie tylu zdjec troche trwa, Jason powiesil je i czekal na wyschniecie i ukazanie sie zawartosci. W tym czasie robotnik chcial dostac sie do srodka, ale Jason mu nie pozwolil, wiedzac o zdjeciach, ktore chcial zobaczyc pierwszy sam. Nie wiedzial co na nich do konca jest! Potem przypaletaly sie dziewuszki i juz znamy zakonczenie tej historii.
I przy okazji zdalam sobie sprawe z czegos rownie oczywistego. Skoro zdjec nie zrobil Jason, powiedzmy, ze nie byl to tez Mike ani zadne z rodzicow Arii, kto jeszcze mogl miec z nia kontakt podczas snu .... a no nie kto inny jak Ezra :D w koncu nie raz u niego zostawala na noc :D haha, i kolejny minus dla Mr. Fitza :D dam sobie reke uciac jesli Fitz nie okaze sie A . :D

sandra_crashdown

Piękna teoria,najbardziej podoba mi się koniec;p
Coś znowu dla fanek J&amp;A.tylko2sceny ale są;D http://loveandlivestrong.tumblr.com/
http://pllgifs.tumblr.com/post/7321395381

ocenił(a) serial na 8
pam001

Ja ja bym chciała, żeby twoja teoria okazała się prawdą ;)

Kaya1456

Oj ja tez:)

izka21gramowa

Jesteśmy nienormalne haha xd
co byście zrobiły jak by się pojawił koło Was>?;D

pam001

To ja akurat wiem wszyscy mi to mowia ze nienormalna jestem xD Ale co tam trzeba sie pokochac ze swoimi niedoskonalosciami;P
No to jest dziwne wogole bo ogolnie wole brunetow a tu Ezra za nic mi sie nie podobal i to od pierwszej chwili. No a co do Jasona to jak go na zdjeciach zobaczylam to od razu;D No ja nie mam pojecia co bym zrobila zalezy co on by robil;P a Ty??:P

pam001

Ale kto Jason czy Ezra ? :D Bo mialabym dwie rozne i dosc skrajne reakcje w kazdym z tych przypadkow :D