z Ezrą w ostatecznym rozrachunku. Jeśli scenarzyści zrobiliby coś takiego, a producenci pozwolili na taki obrót spraw, wyszłoby na to że pochwalają tego typu związki tzn. nastolatek z ich nauczycielami lub nastoletnich dziewczyn z facetami starszymi od nich o jakieś 10 lat. Na coś takiego producenci na pewno nie mogą sobie pozwolić, bo pewnie wybuchłby skandal ! Istnieją więc chyba tylko 3 najbardziej prawdopodobne wyjścia:
a) związek sam się rozpadnie
b) Ezra jest A
c) Ezra jest mordercą
Ja bym mu powiedziala : "chlopie ogarnij sie i wez sie wreszcie za ta Arie jakos konkretnie. Twoim rywalem jest psychol, z zawodu nauczyciel, wiec niezbyt wysoka konkurencja" :D a tak w ogole to pomoglabym mu jakos w zdobyciu Arii. Nie chcialabym, zeby taka chemia sie zmarnowala ;P
Ja bym wolala pogadac z Aria i jej przemowic do rozsadku;P Zeby wybrala prawdziwego mezczyzne a nie tego ciapowatego Ezre:P To mi przypomina Scarlett Z Przeminelo z wiatrem , tamta tez wolala tego lzawego Aschleya (czy jak tam sie to pisze) niz Rhetta:P
O kurcze ! Jakie porownanie na wysoka skale :D hehe, pewnie by im sie milo zrobilo jakby sie dowiedzieli, ze porownujesz ich do takiego klasyku :D ale takich porownan akurat by mozna znalezc na peczki, gdzie dziewczyna jest z tym "ciapowatym" :D co by daleko nie szukac : Elena i Stefan :/ ( i znowu moja obsesja na punkcie VD sie odzywa ;P ) ...
Ej ej 6tez zaczelam to ogladac i tez wole Damona:P Stefan mnie tak nie wkurza jak Ezra ale nie moj typ poprostu:P Zawsze mnie ciagnelo do niegrzecznych chlopcow:P Tak samo bardziej wolalam Logana z Veroniki Mars niz Duncana;P a porownanie mi sie przypomnialo bo zawsze jak ogladam to mnie ta Scarlett pod tym wzgledem strasznie zlosci:P
Oj, gdybym miala wybierac miedzy Ezra a Stefanem to z dwojga zlego tez wole Stefana ;P Nie wiem czy kiedykolwiek palalam az taka niechecia do jakiegokolwiek z glownych bohaterow ogladanych przeze mnie seriali ;P No moze ostatnio do Chucka z GG, ale tylko dlatego, ze ten watek zostal doszczetnie zniszczony przez samych scenarzystwo i naprawianie go na sile im nie wychodzi :D ale dobra tam ;) to forum PLL a nie GG ani Vd :D udam, ze niby trzymam sie tematu : Aria musi byc z Jasonem ! ;P
Dobra ja tez juz koncze poboczne watki innych seriali ale Chucka lubilam tak samo nie moglam zniesc jak chceili polaczyc Dana i Blair masakra.
Ja akurat lubie Dana i Blair :D zwazywszy, ze Chuck zachwuje sie jakby przegral zycie :D ... chyba nas zaraz ochrzania, ze nie trzymamy sie tematu ;) zmykam kochana :) do uslyszenia pozniej ;P
A ja właśnie chcę, żeby połączyli Dana i Blair i mogę ci zagwarantować, że tak się stanie w 5 sezonie ;)
... Wracając do tematu: Jeśli Aria nie będzie z Jasonem to bardzo się zawiodę.
http://www.youtube.com/watch?v=XvVimNTZK1o - ciekawe co planuje Jackie . ;) Trzeba tylko czekać . ;d
Jak Jason by się pojawił obok mnie to bym chyba zemdlała;p a tak w ogóle dostał by w dupsko,że ma je ruszyć i walczyć o Arię ;d to samo bym zrobiła z Arią,żeby przejrzała na oczy;p Ja jestem pewna,ze połączą Dana i Blair i mi Nate'a trochę szkoda,bo się marnuje ;p a wiadomo juz że w kolejnym sezonie VP elena będzie kręcic z Damonem,bo Stefan na trochę zniknie;p ale laski,to inne forum ;D
No no wiem wiem juz koniec z pobocznymi gadkami:P a w jakis zdjeciach tylko nie wiem ktorego odcinka chyba 12? jest jak Aria stoi kolo biurka i tam siedzi wlasnieJAckie??Aria wyglada na wkurzona na tym zdjeciu tylko nie moge sobie przypomniec gdzie to bylo.
Szukajcie a znajdziecie;P
http://prettylittleliars.us/photos/displayimage.php?album=327&pid=41096#top_disp lay_media
to zdjecia z ostatniego odc przed przerwa to Jackie??
Jackie kobieto! Wez sobie tego Ezre i wywiez go na koniec swiata najlepiej :D ja nie mam nic przeciwko ;)
Jak widzę Dana i Blair to mam ochotę kupić karabin i ich rozstrzelać -,-
/ te zdjęcia z 2x12 - tak, to jest Jackie. Ma być podobno jakaś kłótnia czy cos takiego między nią a Arią.
Ooo juz sie zapowiada ciekawie jak one sie beda klocic ;D
A co do tej pary to akurat mamy to samo zdanie;P
No ja zgadzam sie z youhaveamessage co do pary Dan & Blair a z Toba co do Aria & Ezra, ktorych tez razem nie znosze;P
Ojej, jak mnie tu długo nie było. W końcu znalazłam kogoś, kto ma taką samą obsesję na punkcie A&J, jak ja! xd
Co do Dana i Blair-słodcy są z nich przyjaciele i niech lepiej już tak zostanie.
@sandra_crashdown-nawet nie wiesz jak twój wywód poprawił mi humor :). Podesłał/a to 'A' i tego się trzymajmy xd.
Nie wiem czemu nie lubicie D&B razem :D mi wydaja sie przeuroczy ;P no, ale fakt faktem, ostatnio mam faze na Arie i Jasona ....
@_Joy - jakie to dziwne rzeczy potrafia czlowieka najsc kiedy bierze prysznic :D przydaloby sie wiecej tworczych teorii ;P
Jak dla mnie to możesz brać prysznic nawet 3 razy dziennie ;D.
W sumie nie mam do nich nic. Tyle, że w GG wszyscy byli już ze wszystkimi. A D&B są naprawdę super jako przyjaciele i nie chciałabym, żeby scenarzyści to zepsuli ich nieudanym (Blair będzie z Chuckiem, musi z nim być xd) związkiem. Dobra, taki mały offtop się zrobił xd
Chyba podetne sobie zyly jak kolejny sezon GG skupi sie na Chucku i jego uzalaniu sie nad soba, piciu i obwinianiu za wlasne bledy wszystkich dookola ;P Ale o tym podyskutujemy na forum GG we wrzesniu :D Wole sobie narazie nie psuc humoru.
Rozkoszuje sie Jasonem i Aria i na nich chwilowo moja uwaga jest skupiona, chociaz niestety podejrzewam, ze nie na dlugo. Cos widze ich przyszlosc w czarnych barwach. pewnie go zabija czy cos :/
sandra_crashdown chyba mamy taką samą obsesje na punkcie tych dwóch par.
Aria i Jason . ! Mmm. Boscy są . To samo Dair. Uwielbiam ich razem i czekam na 5 sezon w ich wykonaniu . ;)
@sandra_crashdown - też tak myślę ;/. Może go nie zabiją, ale czuje, że Aria wybierze Ezre ;/. Szkoda, bo między tą dwójką naprawdę jest sporo chemii. Może jeszcze coś się wydarzy w 2 połowie sezonu, bo przecież skoro tylu fanom się to spodobało... Zniosę wszystko, tylko nie zabicie Jasona!
@Number_Fourteen wychodzi na to, ze tak ;P Dair to tez moja skryta obsesja, a przynajmniej byli nia w 4 sezonie :D hehe, milo jest wiedziec, ze ma sie gdzies tam serialowa bratnia dusze :D
@_Joy oby go nie zabili, ale czuje w kosciach, ze dobrze to sie nie skonczy :( a szkoda :( ostatnio w ogole cos nie mam szczescia do par. Kazdy zwiazek jakiemu kibicuje jakos nie dochodzi do skutku. chyba inwestuje w zlych ludzi :D
No przestancie nie moga go zabic;( Ale mogli by go ranic co by rozbudzilo uczucia Arii ze mogla go stracic i by sie w koncu nim zajela;P No tak marzenia:P
No dziewczyny, ja początku faworyzuje i mam hopla na ich punkcie;D nasz klub fanek się powiększa;D mam nadzieje,ze nie wybierze Ezry ,tylko Jasona,niech była narzeczona sobie go zabiera.!z dala od Arii ;p
Ale one brudne na tych zdjęciach,ciekawe co się wydarzy w tym ost odc polowy drugiego sezonu;p
Oby było nas coraz więcej ;D. Właśnie, niech Ezra sobie idzie do Jackie, a wtedy Jason pocieszy Arie... Ech, te marzenia ;D
No, przeżyłam lekki szok jak zobaczyłam te zdjęcia. Z początku mi się wydawało, że to są te same, jak te na na plakacie, ale potem zauważyłam, że jednak nie xd
Jak zaczna grzebac w grobie Alisson to sie zalamie ;P czy na serio nie moga wymyslec nic co nie robilo by przy okazji z nich idiotek?! Ktos mi wytlumaczy jak odkopywanie zwlok moze byc mniej grozne niz przyznanie sie do wrzucenia petardy do garazu jenny?! lub ryzykowanie juz nie raz wlasnym zyciem?! ich sekrety sa az takie straszne! Za jenne i tak nic by im nie zrobili bo to tak na prawde byla Ali, one jej tylko towarzyszyly. w najgorszym wypadku dostaly by kuratora na rok i tyle :D a przynajmniej policja wzielaby sie za A. !
Właśnie też tego nie rozumiem ;/. Przecież to nie one wrzuciły tą petardę-owszem, były świadkami i nic z tym nie zrobiły, ale to nie one przecież sprawiły, że Jenna straciła wzrok. Gdybym była na ich miejscu od razu bym się przyznała. Jestem chyba za słaba psychicznie.
Ogólnie-jeśli naprawdę będą odkopywały ciało Alison, to będzie to chyba najgłupsza rzecz jaką kiedykolwiek zrobiły...
One się nie przyznały, bo bały się Alison.
Pamiętasz co powiedziała Ali Hannie tamtej nocy? "Nie każ mi żałować, że cię do tego wciągnęłam". Cała czwórka się jej bała, dlatego nie chca powiedzieć i nadal nie powiedzą, bo pewnie jakaś część ich myśli, że A to może być Alison która jednak żyje.
Ok, baly sie Alisson, ale kto ma teoretycznie wieksze szanse policja czy 16latka ?! ;P W ogole nie wydaje sie wam, ze skoro A. rzeczywiscie okaze sie ktos ze szkoly w ich wieku to dziewczyny wypadna na tle tej osoby bardzo slabo. Ta osoba jest taka sprytna, zorganizowana, inteligentna, a z drugiej strony mamy Emily, Hanne, Spencer i Arie, ktore no.... powiedzmy sobie szczerze ... inteligencja nie grzesza ;P
Jesli A. okaze sie Mona (blagam nie!!!) to na miejscu glownych bohaterek powaznie zastanowilabym sie nad poziomem swojego IQ ;P
co do Mony to racja, udaje taką głupią, a tu jakby była A (oby nie!!) to byłby całkowity szok, bo przez jej zachowanie ludzie juz zapomnieli raczej że była kujonką.
I znowu widzę , że jestem inna . Elena i Stefan oraz Aria i Ezra - to są pary którym zdecydowanie kibicuję - no dobra do tego Spencer i Toby , Hanna i Caleb (czyli tradycyjnie) , Emily i Samara (co się raczej skończyło) . O Pamiętnikach nie mówię bo zazwyczaj na mnie krzyczą - nie pytajcie dlaczego :)
Ja też jestem za Elena i Stefanem oraz Aria i Ezra, lizzie 1983 nie jesteś sama! ;)
Nie martw sie ;) Tutaj nikt nie bedzie na Ciebie krzyczal. Tutaj sa bardziej ucywilizowani ludzie. Sama poparlam Dana i Blair i jakos jeszcze zyje, a to ryzykowny wybor ;P
Dokladnie:) Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie i moze mu sie podobac co innego niz np wiekszosci:) Jeden lubi roze drugi piwo duze:P
No nie wiem nie każdemu podoba się Damon i Bonnie czy Damon i Rose :( a ja właśnie to chciałabym zobaczyć w TVD
Jasonie <3 ,Noelu (on jest neutralny jak dla mnie) i Ezrze (;/) :)
Wgl. taki malutki offtop; Śniło mi sie dziś, że Ezra jest 'A'. Wyskoczył z szafy ze swoim psychopatycznym spojrzeniem xD
Co powiecie na założenie osobnego tematu, w którym będziemy mogły spokojnie pisać o Jasonie ?:)