... że ślepa Jenna OBSERWUJE dziewczyny z ukrycia, korzysta z komputera itd. Nie wiem, może jestem do tyłu z nowinkami technicznymi, ale nie słyszałam o komputerach, które mają ekran braille'a.
Każdego kto stosuje ironię w wypowiedzi nazywasz trollem? Sprawa jest przedawniona, w chwili popełnienia przestępstwa był niepełnoletni, nie mogą go teraz ukarać jako dorosłego. Kapiszi? A tekst o podcinaniu sobie żył mydełkiem... Buahahahaha:D Powiedz coś jeszcze. Może na temat mojej mamy? No wymyśl coś, zobaczymy jak bardzo nietaktowna jesteś.
Przełącz sobie klawiaturę na PL bo masz przestawione "y" i "z". Najprawdopodobniej stało się to na końcu Twojej wypowiedzi. Ja Tobie też Cza.
Przecież,przyznał się,ze dokonał tego w wieku 16/17 lat. A całe zajście miało 4 lata temu więc na ok. ma 20/21 lat.
Wspomniałem tylko o najwyższym wymiarze kary, zawsze są środki pośrednie...
Tak, ale sprawa jest przedawniona. Popełnił czyn gdy był niepełnoletni, nie może za niego odpowiadać teraz jako dorosły.
Aczkolwiek przedawnienie następuje (w tym przypadku) po pięciu latach.;) Dla mnie takie posunięcie byłoby wysoce ryzykowne, wolałby uciec się do zwrócenie się z prośbą do rodziców czy rodzeństwa ;)
Znam osoby, które same sobie uzupełniają wpisy w indeksach od wykładowców. Ba! Wpisują sobie pozytywne oceny mimo braku zaliczenia. Prawdopodobnie im się to upiecze, niemniej ja wolę biegać za wpisami niż zostać złapana i być na czarnej liście na wszystkich uczelniach. Jednak wiadomo, że jak ma się naście lat to siu bździu w głowie.
nie macie życie, że takie dyskusje prowadzicie... zgłoście chłopaka na policje albo dajcie mu spokój i niech czeka, aż się przedawni.
oby tylko niepełnoletni nie zaczęli robić komuś krzywdy "bo przecież za to nie pójdę siedzieć".
karma wszystkich dosięga ;)
Haha, niezły zart. A zgłaszać sobie możecie, nadal jestem klientem p4, myślicie, że zaryzykują utratę klienta który zostawia im kilka tysięcy rocznie?^^ Mam u nich neta, i 2 smarphony z czego jeden to iphone z dość sporym abo ^^
Racja ale zawsze to jakieś ryzyko ;)
Na początku zamiast PL przeczytałem PLL i prawie spadłem z krzesła ;)
Gdybym mógł, to bym to zrobił. A mi jako osobie nieletniej groził maksymalnie dozór kuratora, w szczególności że świetnie potrafie ściemniać, i gdyby mnie podstawiono przed sądem tamtego czasu, to wszystko bym miał już opracowane, zapewne zrobił bym przedstawienie, i ryczał przez cały proces, udając osobę z IQ 40 "no bo potrzebny mi telefon do SMS'ów, wyczytałem w necie że tak można, płace abonament a w szkole co chwile sobie ludzie usprawiedliwienia podrabiają QQ :<".
Z resztą nie takie czyny mi uchodziły na sucho.
Tak czy inaczej, to nie aż takie ważne - chodziło mi o wypowiedź, w której platyna bezsensownie czepia się szczegółów i np. uważa za wadę to że Hanna jest idiotką (jakby to nie było oczywiste od 1 odcinka) albo, że niby nie można sobie czegoś skserować i wydrukować drugi raz (jakby to było coś niemożliwego) dla tego podałem ten właśnie przykład - aby uświadomić ją, że jest w błędzie, i że takie rzeczy są wręcz banalne do zrobienia(nawet na większą skalę).
Tak z czystej ciekawości pytałem bo mało ludzi w takim wieku ucieka się do fałszerstwa.;) Nie mi to ocenią. Pytałem z czystej ciekawości. Ze mnie to wścibska istota.;)
Po części rozumiem tok rozumowania Platyny (bo jako tako pieczątki trudno sfałszować+podpis) ale dla takiego gracza jak A pieczątka to pikuś.
Miło się z Tobą dyskutuje;) Mam nadzieję,że nie odebrałeś moich postów jako atak.
No może i trudno, ale bez przesady - w internecie można w 5 minut znaleść info jak się to robi. Z resztą po tutorialu "jak otwierać zamki" już po 20 minutach można sobie prosty zamek otworzyć, bez żadnej wiedzy wiedzy na ten temat (sprawdzone), o dorabianiu czyjegoś klucza już nie wspominając, bo wystarczy kawałek plasteliny, i trochę gotówki. Z resztą więkość kluczy można sobie w 2 minuty na miejscu dorobić - dla tego mnie aż tak wiele rzeczy nie dziwi... w szczególności, gdy istnieją w necie strony fanów stalkingu i innych takich (raz się przypadkiem natknąłem :P)
I nie, nie uznałem tego co pisałeś za nic obraźliwego, z resztą to było chyba zwykłe pytanie^^ Po za tym lubie pisać o sobie, to wiesz :P
Niech żyją internet;)
Z tym dorabianiem kluczy to od zamierzchłych czasów było dość proste. W "Czasie Honoru" jedna z bohaterek skorzystała do tego celu szare mydło ;)
A to jest jakaś grupa zrzeszająca wysoko wyspecjalizowanych prześladowców? Brzmi przerażająco, zapodasz link?;) Znowu przeze mnie przemawia ciekawość ;)
Mam informacje, że nie moge Ci wysłać PW :<
Stalking to chyba prześladowanie, a strona i forum są dla takich A różnego rodzaju lol. (tylko po co Ci link do tego? xD)
Muszę kiedyś wypisać kilka opisów czy recenzji i nazbierać odpowiednią liczbę punktów,gdyż ta blokada doprowadza mnie do szewskiej pasji.
Lepiej poznać wroga od środka. Znając metody,można się ustrzec przed takimi "A".
Bo Jenna udawała niewidomą...! była w związku z Garettem dla własnej korzysci ale Garett zostaje zabity przez niewiadomo kogo. w ogole pozniej okazuje sie Jenna jest biseksualna. Na dodatek Mona mowi dziewczynom ze Jenna i Shana ukochana Jenny boją sie Melissy.. Jenna sie czegos boi ale niewiadomo czego. Wilden juz nie zyje. Kazdy kto mial powiazanie z tym dziwnym klubem umiera albo znika.
Z tego co widze Jenna miała operację w 2 sezonie i zaczela widziec, niemniej udawala dalej niewidomą. Głównym argumentem tutaj było, ż Jenna widzi. Cóż, w takim razie musiala widzieć od samego początku i dla żartów zrobiła sobie operacje oczu by zmylic rywalki. Od samego poczatku niewidoma Jenna robiła rzeczy, których niewidomi nie są w stanie zrobić. Patrzeć. Robienie operacji na zdrowych oczach jest naciagane, nie mowiac o tym, ze biologii nie oszukasz i lekarze zauwazyliby, ze ze wzrokiem Jenny wszystko ok.
Krew i Złoto. Po wydarzeniach z poprzedniej części;" Nawałnicy mieczy: Stal i Śnieg", nasi bohaterowie nieustępują ze swoich stanowisk i dzielnie szukają drogi do zwycięstwa.
Gdyby opisać schematycznie poczynania każdego z rodów to sprawa wyglądała by następująco.
Stark, po stracie Robba i Cestelyn w zdradliwej uczcie weselnej praktyczie przestają się liczyć w drodze do zwycięstwa. Choć John Snow został dykretem mianowany spadkobiercą, nie przeżył nikt kto mógłby to wyegzekwować. Sam zaiteresowany wrócił zza Muru wiedziony obowiązkiem i ścigany przez oddiał Dzikich chcących zdobyć Czarny Zamek i zabezpieczyć przejście dla Mance Rydera Ten dociera niedługo potem by oblegać Mur. Naszczęście John ostrzega braci i przygotowuje obronę twierdzy. Straż poniosła znaczne straty jednak odparła atak i na czele Johna zmaga się z dzikimi po północnej stronie lodowej barykady.
Sensa ucieka w trakcie zamieszania na ślubie króla Joffray'a i niespodziewanie wpada w opiekuńcze ramiona Littlefingera, który to ukartował a jego zamiary wobec niej wcale nie muszą być szczere. Jako mąż jej ciotki z Orlego Gniazda staje się też lordem protektorem małego Roberta a Sensa jego oddaną i uległą żoną, jednak pod zmienionym nazwiskiem.
Arrya początkowo podrużuje z Ogarem, dopóki nie przytrafi mu sie coś złego a ona znowu będzie zdana tylko na siebie. Postanowi popłynąć za Wąskie Morze by tam szukać szczęścia.
Bran bez większych przeszkód dostaje się za Mur, gdzie czeka na niego tajemniczy człowiek.
Ród Lenister, wydawało by się trzyma wszsytkie asy.
Jamie bez dłoni ale wraca do Królewskiej Przystani i obejmuje dowództwo nad Złotymi Płaszczami, kłucąc się przy tym z ojcem, który się go wyrzeknie.
Joff zaślubia dziedziczkę Wysogrodu.
Lord Tywin kosztem kilku tytułów pokonuje Starków.
Tyrion po ślubie z Sensą nie skonsumował związku gdyż woli odwiedzać łoże Shae.
Berathonowie to oczywiście lord Stanis. Początkowo za pomocą magii Kobiety w Czerwieni klnie na opnentów. Jednak w czasie największej próby wiary, odnajduję prawdziwy cel do walki i rusza z kruchymi siłami na Mur, by rozbić Dzikich i przygotować sie na przyjście Innych. Swoim działaniem wesprze tez Johna co wywinduje jego kariere na statnowisko Lorda Dowódzcy.
Targaryn, Ostatnia z rodu, Zrodzona z Burzy, Matka Smoków, wyzwala na sewj drodze kolejne miasta i wciela w swe szeregi ich niewolników. Postanawia też osiedlić się w jednym z nich, aż jej smoki nie dorosną.
I było by smutno gdyby tego schematu nie zaburzyć małą roszadą miejsc. Dla pocieszenia( może nie chronologicznie ale się połapiecie..). Otóż wesele Joffa kończy się nieszczęśliwie, gdy pan młody pada na kamienną posadzkę otruty. Posądzony o to zostaje jego stryj, karzeł wraz z żoną, która znika w niewyjaśnionych okolicznościach( patrz wyzej.) W trakcie procesu, (wiedząc, że świadkowie go pogrążą) prosi o próbę walki i o mały włos jego przedstawiciel nie pokonał Góry Clegana. Z lochów uwalniają go jego brat Jamie i eunuch, Varys. Jednak przed ucieczką z miasta wpakował ojcu bełt w bebechy spłacając swój dług. Strzeżcie się Tyriona, wszyscy co mu podpadli. Chłopak jest odwrotnie pamiętliwy do swego wzrostu.
Kartą z rękawa dla Starków jest nieoczekiwany powrót do żywych Cetelyn. Mimo poderżniętego gardła trzyma się nieźle i też nie zapomniała..
Przeczytałam wszystkie możliwe części Gry o Tron więc jesli myślisz że mi zaspoilerowałaś to się mylisz. :)
Zresztą to nie jest forum Gry o Tron tylko PLL i nie spamuj tu tym tylko wysli to na forum GOT :/
Aha i P.S Wilden został zamordowany i A próbuje zalić wine na matke Hanny , A być moze matka Hanny naprawde go zabiła. Jason zaginął i dalej go nie ma. Aria spotyka się z jakimś karacistą;. Toby probuje sie dowiedziec czemu jego matka popełniła samobjstwo a Spnecer mu pomaga.
Pozdrowienia z 4 tego sezonu.
Słonko, no-lifie słodziutki, próbujesz byś złośliwa. W tej chwili moja córka ziewnęła przed kompem, trollowanie więc masz opanowane, ale na niskim poziomie. High level można osiągnąć dopiero wtedy, gdy samemu posiada się spryt i inteligencję. Nie wróżę ci więc świetlanej przyszłości w trollowaniu może spróbuj z szydełkowaniem?