Po raz pierwszy od dłuższego czasu zaglądam na to forum i co widzę? Kilka osób zostało A.
i pisze smsy do swoich ofiar. Uważam, że to jest genialny pomysł!
Tylko z tego co wiem, wszyscy są już po przydzielani, więc może znajdzie się jeszcze kilku
chętnych i zrobimy swoją własną "zabawę w A."?
Mam nadzieję, że znajdzie się sporo chętnych :)
Zarejestrowałam się tutaj specjalnie dla tego pytania ...
Jestem chętna na bycie ofiarą ;P
Zasady wyjaśnione są w tym wątku:
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Nasze+w%C5%82asne+PLL.,1871126
JA również chcę być ofiarą.
Ale nadal nie rozumiem, na czym miałaby ta gra polegać? Przecież nie znamy się na tyle, by być przekonujący, a skoro się poznamy, to nie będzie elementu zaskoczenia... :c
Także bym chciała być ofiarą, o ile to możliwe, bo jak na razie widzę, że nie ma ani jednego A.
Ja też jestem chętna do roli ofiary A, ale mogę być też A warunek jest taki, że moja ofiara, jeżeli chce dostawać sms musi być w Orange. ;) Ale bardziej wolałabym być ofiarą;p
Hej, pomysł mi sie naprawde bardzo podoba ;) Czy jest możliwośc przyłączenia sie do was?
Chciałabym być ofiarą ;))
Hej, pomysł mi sie naprawde bardzo podoba ;) Czy jest możliwośc przyłączenia sie do was?
Chciałabym być ofiarą ;))
To może podzielmy się miejscowościami? żeby było bardziej realnie i bd pisać smsy e-maile może nawet liściki itp ;) Co wy na to? Ja: KATOWICE
ale kiedys juz byla taka akcja ze zrobiłysmy sie na A i to było tak, ze wszystkie były i A i ofiarami... tak wymieszane to było ;) ja Wrocław
ludzie mam pytanie nie zwiazane z tematem.
Uwazacie,ze jest cos nie tak z 21-letnia osoba ktora ma bzika na punckie PLL?
(btw wzielabym udzial w zabawie,ale mam za duzo zajec na uczelni :/)
To ja mam taki pomysł: niech ta dziewczyna, która wpadła na pomysł tej zabawy, poda swojego mejla i niech te co chcą być ofiarą A niech napiszą coś o sobie. Wtedy wasze A będzie wiedziało jak was męczyć. Ja osobiście pragnę być ofiarą A, ale mogę być też czyimś A ( numer musi być w Orange ;p )
jako A bym sie nie nadawala.......za duzo zajec.....ale ofiara to co innego ;P
ja też mam orange :D ja sie nie nadaje na A ponieważ nie wiedziałabym jakbym miała przestraszyć daną dziewczyne;D