Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nasze własne A.

użytkownik usunięty

Po raz pierwszy od dłuższego czasu zaglądam na to forum i co widzę? Kilka osób zostało A.
i pisze smsy do swoich ofiar. Uważam, że to jest genialny pomysł!
Tylko z tego co wiem, wszyscy są już po przydzielani, więc może znajdzie się jeszcze kilku
chętnych i zrobimy swoją własną "zabawę w A."?

Mam nadzieję, że znajdzie się sporo chętnych :)

Hej hej, można jeszcze się zgłosić?
To na podanego wyżej maila wysłać te info tak??
:) Jak coś, mam w orange!

Już się nie mogę doczekać! :D

Zgłoszenia będę zbierać gdy będzie gotowy formularz - za dzień lub dwa. 'A' też dostaną formularz, żebym wiedziała jaka ofiara może ich zainteresować. Później was dopasuję. Na razie możecie zgłaszać się swoją obecnością na forum- http://pll-game.secretstories.org/. Czekam na wszelkie propozycje dotyczące tego jak powinna wyglądać ankieta i rozbudowy forum. Nie bójcie się zakładać nowych tematów jeśli jakiegoś potrzebujecie.
Wszyscy chętni na 'A' - rejestrujcie się jak każdy inny, ale nie podawajcie na forum, że chcecie być 'A' , to sekret.

guesswho_

ja już dzielnie uczestniczę w życiu forum :)

Yellow_Kar

zalogowałam się na forum ;) i tam narazie sie nie zglaszaamy nigdzie ze chcemy byc ofriarą ? ;d

kinia483

na razie nie trzeba, wystarczy ze wyślesz ankietę. Będzie jutro rano :)

użytkownik usunięty
guesswho_

Czy jest możliwość dołączenia się do Was po takim długim odstępie czasu?
Bardzo zainteresowała mnie ta zabawa;d

ocenił(a) serial na 8

Ja również zastanawiałam się nad utworzeniem nowego forum - w sumie to już je mam. ;) Tyle że waham się nad pomysłem o PBF - Play by Forum (gra fabularna rozgrywana na forum dyskusyjnym, w której gracze wcielają się w role fikcyjnych postaci. Rozgrywka toczy się w świecie przyjętym na forum dyskusyjnym. Może to być zarówno świat autorski, jak i oparty na popularnej książce czy też filmie.). Każdy by się wcielił w jakąś postać (tyle że nie w Arię, Spencer, itd). Nowa postać = nowe możliwości. Wymyślilibyśmy wspólnie fabułę, dostawalibyśmy wiadomości na e-mail, telefony, które by się utworzyło tam. Również A udzielałoby się; chodziło z ofiarami na "herbatki", udając, że też otrzymuje niepokojące ESIAKI. Ci, co byliby 'napastnikami', na PRIVIE uzgodniłoby co i jak, skąd ten motyw. Wszystko wyjaśniłabym na forum.

Co o tym sądzicie? Chcecie spróbować czegoś nowego, czy wolicie pozostać przy pierwotnej, realnej wersji? Macie jakieś pytania, jest coś niezrozumiałego?

ocenił(a) serial na 8
mrselena11213

Jednak postanowiłam trzymać się pierwotnej wersji.

Jako że podrzuciłam pomysł z utworzeniem forum, wcieliłam ten plan w życie.
Także rejestrujcie się, ALE JAKIMŚ IMIENIEM. ;)

http://yournightmare.wxv.pl

mrselena11213

Dziewczyny przystopujcie trochę.
Już jedno forum jest: http://pll-game.secretstories.org/

Po co nam dwa?
Na którym się rejestrować w końcu?

ocenił(a) serial na 8
Yellow_Kar

O, nie zauważyłam, że ktoś mnie ubiegł. ;)

mrselena11213

Jeżeli każdy z nas ma mejla, niech go poda (mówię o ofiarach), a osoba, która układa psycho-test wyśle go każdemu oddzielnie - wypełnione psychotesty mogłyby być wysłane na mejla, i tu moja propozycja, żeby A miały oddzielnie swojego - właśnie na tego mejlA. Najważniejszy jest kontakt - A z A ofiary z ofiarami. Musimy się dobrze poznać żeby to wypaliło, a co do mojego wpisu wyżej, jeśli nie będzie kilku osób z tego samego miasta to będzie można podzielić się na najbliże rejony bądź województwa. Fajnie by było gdyby w tej zabawie brali udział jacyś chłopacy - nieprzyjaciele i 'boyfriendy' ofiar :) Ale to już moja wyobrażnia zbyt daleko sięga. Myślałam też, żeby te wiadomości nie były wysyłane tylko na komórkę ale i na mejla, gg jeśli ktoś ma, oczywiście - nieznany numer - A robi konferencję ze wszystkimi swoimi ofiarami wysyłając groźby. Można też podzielić się na grupy, bo jest na dużo i najwięcej chętnych jest do odgrywania roli ofiar - w tym ja, żeby było łatwiej - w sensie, że na przykład 8 ofiar i 2-3 A i tak kilka grup, i żeby te 'drużyny' nie mogły się kontaktować - niech to chociaż trochę przypomina akcję w filmie. Fajnym pomysłem byłoby podanie też numerów bliskich osób - A zawsze mogłoby nam grozić i szantażować - bo nie ma to jak starch, że bliscy się o czymś dowiedzą. Dobra, koniec moich wywodów, rzuciłam kilka pomysłów - które może warto przedyskutować? ;>

zaza11

Generalnie mnie się bardzo podoba, jednak WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ WZIĄĆ UDZIAŁ W ZABAWIE ZAPRASZAMY NA:
http://pll-game.secretstories.org/

Będzie o wiele łatwiej ogarnąć, kiedy wszyscy będą w jednym miejscu.
Przepraszam Was, ale poświęcę na to nowy temat, bo sądzę, że tu i tak zginę w tłumie, a wtedy za dużo nie wyjdzie :)

zaza11

Zaza twoje pomysły są świetne i pozwoliłam sobie zacytować i odpowiedzieć już na forum, bo moja odpowiedź była długa. Link ten, który podaje Yellow_Kar- http://pll-game.secretstories.org/

ocenił(a) serial na 7
guesswho_

hej można się jeszcze do was dopisac? :P

bejbe5

tak, wszystkie informacje znajdziesz na forum :)

ocenił(a) serial na 10
guesswho_

wg mnie A powinny pisać smsy w jezyku ang bo to lepiej wyglada jak sie dostanie smsa' i see u ' niz 'widzę cię' ale to tylko moja propozycja.

ocenił(a) serial na 8
ja_dreamer

Ja też bym bardzo chciała być ofiarą ale z tego co widze to gra została wstrzymana.. Wiecie gdzie można jeszcze sie dopisać do takiej gry?

barcafire

www.pll-game.blog.onet.pl

ocenił(a) serial na 8

można się jeszcze przyłączyć ?

użytkownik usunięty
Pikasia

Mam nadzieję,że mała garść rad i pomysłów usprawni Waszą zabawę.;)
1-W celu ochrony przed odpowiedzialnością karną każdy uczestnik gry winień jest podpisać odpowiednią klauzulę,która zabezpieczy A i "ofiary".
2-Każdy uczestnik jest zobligowany do założenia konta na twiterze(jako źródło informacji dla innych "ofiar" i A). Przy tym regularnie postująć na tym serwisie. O rodzinie oraz przyjaciołach,znajomych możemy dla nich pozmieniać imiona i nazwiska(dla ich bezpieczeństwa).
4-Uczestnik jest zobligowany do aktywnego udzielenia się na forum-stworzonego specjalnie na cele tej gry. Po 14 dniach nieaktywności,taki uczestnik będzie usunięty z listy użytkowników. W razie napotkania sytuacji losowej jest zobowiązany do poinformowania Admina bądź innego uczestnika o stanie rzeczy.
5-Do każdej grupy ofiar będzie przydzielona szczególna grupa A. W tym celu tylko te obie grupy będę miały dostęp do swojego podforum na tej stronie. Podforum będzie służyło jako miniśrodowisko do nawiązania między ofiarami i A więzi oraz możliwość zgrania się i odkryć kim jest A.
6-Rozbudowana Ankieta.

ocenił(a) serial na 8

ok , gdzie podać dane ? wysłać wiadomość na fmw?

użytkownik usunięty
Pikasia

Sąðziłem,że organizujesz zabawę. Na razie tylko chciałem się podzielić spostrzeżeniami aby Wasza gra była bardziej rozbudowana i ciekawsza.

ocenił(a) serial na 8

ja jakbym zaczęła to bym ją zrujnowała po 1 dniu : D
zawsze tak jest jak coś robię xd