Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nasze własne A.

użytkownik usunięty

Po raz pierwszy od dłuższego czasu zaglądam na to forum i co widzę? Kilka osób zostało A.
i pisze smsy do swoich ofiar. Uważam, że to jest genialny pomysł!
Tylko z tego co wiem, wszyscy są już po przydzielani, więc może znajdzie się jeszcze kilku
chętnych i zrobimy swoją własną "zabawę w A."?

Mam nadzieję, że znajdzie się sporo chętnych :)

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

tak, czekamy na maila! ;))

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

wiecie co...ja pamietam jak kiedys bawiłysmy sie w takie A i zalozylysmy swojego meila. jedna osoba wszystko zorganizowała i np jedna osoba była ofiara kogos a zama była A dla kogoś jeszcze innego. I pozniej wszystkie pisały na mailu czy im sie to podoba i czy smsy sie sprawdziły i powiem wam ze było to naprawde fajne ;) i osoba ktora to organizowała zrobiła ankiety ktore wszyscy wypelniali i po tych ankietach podobierała wszystkich ;)

ocenił(a) serial na 10

specjalnie założone konto dla tej zabawy ;p a wiec zglaszam sie na ofiare :)

ocenił(a) serial na 10
cookie_monsterinho

ewentualnie mogę kogos potorturowac ;p ale ostrzegam ;p

użytkownik usunięty
cookie_monsterinho

możesz mnie potorturować ;p bo strasznie chce mieć swojego A ;)

ocenił(a) serial na 10

a to nie jest jakos grupowane? tak azeby ofiara nie znala swojego "A"? i przydalyby sie jakies wskazowki odnosnie zasad ;p

albo mnie ;D

ocenił(a) serial na 10

To może zróbmy tak!
Podam wam maila: dzowita0@gmail.com
1. Na tego maila napiszecie wiadomość w temacie napiszcie OFIARA lub PRZEŚLADOWCA A(zależy kogo chcecie grać)
2. Napiszcie swój nr telefonu i informacje o sobie żeby A was mogła "torturować"
3. Ja pogrupuje osoby i przydziele je do poszczególnych "A" i powysyłam info o was. I się zacznie zabawa ;)

CZY PASUJE WAM TAKI UKŁAD?? Jeżeli tak to czekam na wasze maile i niech się dużo A zgłasza ;))

dzowita

Czekajcie, bo się pogubiłam - to w końcu wysyłamy do Ciebie czy krytyki?

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

TO WYSYŁAJCIE DO KRYTYKI, sorry za zamieszanie ale myślałam, że krytyka się nie pojawi ;)

cookie_monsterinho

chociaż zaglądam tutaj od pewnego czasu piszę pierwszy raz - zgłaszam się na ofiarę, bo na A zdecydowanie się nie nadaje ^^

ocenił(a) serial na 10

Jestem za i chcę być ofiarą. XD
Jbc to jestem w Play i mieszkam w Łodzi. : )

Też jestem chętna ;) tortury i takie tam

ocenił(a) serial na 8

Nie lepiej będzie wspólnymi siłami założyć jakieś forum o tej samej tematyce tylko że z.. inną fabułą? ;) Wszystko byśmy ustalili na Privie - kto jest zamieszany, kto jak co, a reszta postaci by o tym nie wiedziała.. ;> Jakoś nie jestem przekonana, czy ten Wasz pomysł wypali.. choć jakby co, jestem chętna.

mrselena11213

no w sumie lepiej nie wiedziec kto jest naszym A ;D większe emocje;d

mrselena11213

zgadzam się, dobry pomysł, też jestem chętna.

ocenił(a) serial na 7
mrselena11213

O, jakby coś takiego wypaliło to byłoby bardzo fajnie. Wymyślić jakąś taką historię, różne wątki itp.

użytkownik usunięty
shutupandlovme

To w takim razie zróbmy tak:
- na ten adres: plliars@interia.pl
>niech przyszłe A. wyślą swoje wymagania dotyczące swoich ofiar
> a przyszłe ofiary wyślą jak najdokładniejszy opis siebie, swoich zainteresowań, nr telefonu, adres e-mail, gg i ewentualnie facebooka czy tam Twittera.
Ja wkrótce postaram się jakoś to wszystko porozdzielać :)

ocenił(a) serial na 10

ok ;)

ocenił(a) serial na 10

Już wysłane. ; )

Czekajcie, bo się pogubiłam - to w końcu wysyłamy do Ciebie czy dzowity?

OJJJJ CHCĘ BYĆ - A. :>

ocenił(a) serial na 10

Wysłane :)

ocenił(a) serial na 10

Wysłane ;)

ocenił(a) serial na 8

Co dokładnie mam napisać? Cechy charakteru? Wygląd? Coś o znajomych, rodzinie?

karolaajn

Dokładnie to samo pytanie.
Ja wysłałam tam coś, ale czekam na odp co jeszcze, bo w sumie za dużo nie ujawniłam chyba :))
SZYKUJE SIĘ ZABAWA! <3

ocenił(a) serial na 6

popieram pomysł z założeniem forum bo to by pomogło rozbudować fabułe zabawy i ogarnąć wszystko. wydaje mi się, że czegoś brakuje.
nie wydaje wam się trochę mało zadowalające bycie nękanym faktami które same podajecie 'A'? :)

ocenił(a) serial na 10
marrrrrrcel

Ja też jestem chętna. Myślę, że forum byłoby świetnym pomysłem, a poza tym myślę też, że każdy powinien być i ofiarą, i A - z tego co widzę, jakieś 90% osób chce być ofiarą, więc nie starczyło by tych A dla każdego, a wątpię, żeby ludzie mieli tyle pieniędzy na koncie, żeby codziennie pisać przyjmijmy 2 smsy do tylu osób..

BrokenStrings

wysłałam ;d

ocenił(a) serial na 10
kinia483

wiecie co...ja pamietam jak kiedys bawiłysmy sie w takie A i zalozylysmy swojego meila. jedna osoba wszystko zorganizowała i np jedna osoba była ofiara kogos a zama była A dla kogoś jeszcze innego. I pozniej wszystkie pisały na mailu czy im sie to podoba i czy smsy sie sprawdziły i powiem wam ze było to naprawde fajne ;) i osoba ktora to organizowała zrobiła ankiety ktore wszyscy wypelniali i po tych ankietach podobierała wszystkich ;)

ja_dreamer

Najlepiej jest wszystkich pogrupować na miasta i na sieć, bo nie wszyscy mają 'miliony' na koncie :) Wymyślić podchwytliwą ankietę - z której można by było wywnioskować jakimi ludzmi jesteśmy, nasze charakterytyczne cechy i styl bycia - ale w taki sposób, żeby A miało więcej informacji o nas niż podaliśmy - taki trochę psycho-test - na marginesie chciałabym i wolałabym być ofiarą, ale już ostatecznie mogę być A.

zaza11

dobry pomysł ;D

zaza11

Z mojego miasta, czy okolic na 100 % nikogo nie będzie ;) Ale pomysł dobry

użytkownik usunięty

ja jestem chętna, oczywiście.

ocenił(a) serial na 10

mozemy zalozyc wspolnego maila... ale trzeba przede wszystkim miec osobe ktora by to zorganizowała wszystko. pozniej kazda na tym mailu dzielilaby sie wiadomoscia ktora dostala od swojej A i jak tą wiadomosc odebrała i czy była trafna. moze zrobimy konferencje na gg? co wy na to/

ocenił(a) serial na 10
ja_dreamer

ja np. nie posiadam gg wole opcje z mailem

ocenił(a) serial na 10
klaudia335

ok :0 moglybysmy zaozyc maila. pewna osoba napisaaby dla nas ankiete i wszyscy by ja wypenili i ta osoba by nas porozdzielala...:) wydaje mi sie ze moze to sie udac

ja_dreamer

Tylko czy jest na to jakiś chętny? Bo trochę z tym roboty jest...

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

ja mam dostęp tylko do komórki, wiec niestety nie pomoge ..

Hej ;) jeste chłopakiem i jestem chętny na udział w zabawie ;p

ocenił(a) serial na 10
boy2508

Wysłałam zgłoszenie do konkursu . ;))

Endeavou

ja oczywiscie tez jestem chętna ;D pisałam to wczesniej ale tak żeby sie nie zgubilo to jeszcze raz;p

kinia483

świetny pomysł! :D ja oczywiście również jestem chętna na bycie ofiarą! :))

ocenił(a) serial na 7
Justyyna_

jeżeli to wciąż aktualne, to ja chciałabym zostać ofiarą :D

rollingheart

Mogę zająć się organizacją :) Ale chciałabym dobrze zrobić tą ankietę więc to może zająć ze 2 dni. A jeśli zgłoszeń będzie kilkadziesiąt jak tutaj, to też to trochę zajmie zrobienie każdemu trafnego profilu psychologicznego i przydzielenie do 'A' więc musze wiedzieć, że jesteście gotowi poczekać. To może potrwać nawet tydzień, ale na oko powiedziałabym, że z 4/5 dni.

Teraz mogę założyć forum, na którym zrobię kategorię dla wszystkich i ukrytą dla 'A'. Na pewno z rozmów na forum wyniknie coś co przyda się przy układaniu ankiety lub w zasadach gry. Dodatkowo jeśli zbudujemy 'społeczność' utrzymując kontakt na forum gra na pewno na tym zyska.

Jeśli będziecie chcieli możemy też wymyślić coś, żeby ofiara mogła zdemaskować swoje 'A'. Wtedy wygrywa i może dołączyć do team-A lub dostaje nowe 'A' jeśli woli kontynuować w ten sposób.

ocenił(a) serial na 10
guesswho_

ok podoba mi sie ten pomysl :)

guesswho_

super ;D ja jestem gotowa zaczekać ile trzeba ;D

guesswho_

Ja zaczekam, byleby to się udało :)

ocenił(a) serial na 8
rollingheart

Ja też chcę zostać ofiarą, jeśli to jeszcze aktualne ;)

użytkownik usunięty
karolaajn

Hej, gdy tylko przeczytalam o tym pomyśle, odrazu założyłam sobie tutaj konto :)
Bardzo chętnie będę ofiarą ;) tylko gdzie się zgłosić/pisac?