Scenarzyści Nas zaskoczyli!
W odcinku 17 sezonu 3 dowiedzieliśmy się, że Ali była w ciąży. Prawdopodobnie pieniądze, których tak desperacko potrzebowało były jej potrzebne na aborcję. Podejrzanych, którzy mogli jej to dziecko zrobić jest zaledwie kilku:
Darren Wilden - najbardziej podejrzany w tym odcinku, jednak mało prawdopodobne, by to był on - to byłoby zbyt oczywiste. Poza tym Wilden to tłuk i oblech niby dlaczego Ali miałaby na niego polecieć. Chyba że ją zgwałcił. Wykluczam go.
Byron Montgomery - możliwe, że zrobił jej dziecko, dlatego go szantażowała i ją sprzątnął. Ta jego gęba psychopaty i zamiłowanie do zdradzania żony z młodszymi kobietami.
Ezra Fitz - bardzo prawdopodobny sprawca... Na przykładzie Arii wiemy że lubi młodsze dziewczyny. Wiele poszlak prowadzi właśnie do niego. Może to on był sekretnym facetem Alison.
Wren - mało prawdopodobne, choć są poszlaki, który by wskazywało na niego, ale to chyba za proste.
Jason Di Laurentis - kto wie, może to jakiś zboczeniec i wykorzystywał własną siostrę (Ali powiedziała o ojcu dziecka: "Jak on się dowie to Mnie zabije").
Zostaje jeszcze Noel Kahn, ale nie sądzę by to był on.
Sądzę, że jesteśmy już bardzo blisko zdemaskowania zabójcy Ali.
JAKIE JEST WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT? WASZYM ZDANIEM, KTÓRY Z NICH?
Jestem świadomy,że do scen gdzie ukazywane jest A wynajmowani są kaskaderzy/statyści ale jak mi wcisną,że to był Ezra w czerwonym płaszczu to załamię ręce.
Scenarzyści niby mówią, że w czerwonym płaszczu jest główne A, ale mówili także, iż Mona się A nie okaże, a tutaj jednak w finale wielkie zaskoczenie, bo zrobili ją członkiem A-teamu (potem jeszcze podkreślali, iż ona jest A). Mogą mówić tak tylko dlatego, żeby zbyt wcześnie nie zdradzić zakończenia.. przecież planują 4 sezon.
Ja myślę, że to mógłby być jednak Wilden, a w każdym razie ktoś starszy. Ali zapewne nie chciała, żeby się dowiedział. Powiedziała o tym CeCe ( ew. komuś innemy, ale raczej stawiam na nią) , która tak naprawdę nienawidziła Ali, więc groziła jej, że powie temu facetowi.
Dowód na to, że A może być tamtą blondynką http://imageshack.us/photo/my-images/28/ezra.jpg/
Scenarzyści lepiej znają się na charakteryzacji, więc zapewne główne A dostanie jakąś porządną perukę.
Hahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhah, to samo zdjęcie którego użyłam do zrobienia reklamy kropli do oczu Ezry ;DDDD