Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

To chyba mój ulubiony odcinek <3 podobał się chyba większości, była Canna, Tencer,
Eria (?) i... Emily i Paigie xd

Scenę z Toby'm i Spencer (moją ulubioną parą, btw.) oglądałam dwa razy :P A Caleb?
Macza palce w tej sprawie? Tak wywnioskowałam... kiedy dzwonił otworzyłam usta z
wrażenia.

Spencer zgarnęła policja? a za co? bo nie zrozumiałam...

a pod koniec? skojarzyło mi się z panią Potter (może ten cały James jest w to
zamieszany?) i z tą panią ze sklepu z bransoletkami.

nie wytrzymam chyba do kolejnego odcinka, a jak się skończy sezon tym bardziej nie
wytrzymam xd

ocenił(a) serial na 10
apricoot

1. Jak Aria pytała się Ezry o czym jest opowiadanie Jenny to on tam gadał, gadał i powiedział coś takiego 'O demaskowaniu ludzi' i od razu to wzbudziło moje podejrzenia. Że może czegoś , o kimś nie wiemy ze znanych nam bohaterów .

tego to ja jestem pewna na 100 %
poza tym w 18 odcinku (chyba) jenna gra na ganku!

ocenił(a) serial na 7
megaami

Tony zabójcą? raczej nie, w sumie miałby powód by to zrobić, ale przecież on był prześwietlany przez policję i nie znaleźli dowodów, no chyba że jest taki dobry że wszystkie ślady za sobą zaciera.

A tak swoją drogą, Toby jest jedyną postacią którą niezmienianie lubię, niezleżenie czy gra złego czy dobrego(poza głównymi bohaterkami)

megaami

Toby jej nie zabił. nie, nie, nie nie, nie, nie, NIE xd
jestem stanowczo na nie xd

nie pasuje

ocenił(a) serial na 9
claudine0

Może masz rację, może przez Ali Melissa straciła dziecko. A czy ktoś z Was podejrzewa własnie Melisse? Bo tak właśnie sobie pomyślałam... To by pasowało. Wrabia Spencer za to, że ta rujnuje jej związki. Zabiła Ali, bo ta chciała odebrać jej Iana. Jest blisko. Melissa pojawiła się w 1 odcinku, bo już nie pamiętam? Ale chyba tak. Melissa jest perfekcjonistką, myślę, że byłaby w stanie to wszystko organizować... :)
Co wy o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 6
smiles

troche bez sensu - kto na miejscu Arii nie chciałby przeczytać tego opowiadania Jenny, mogła się z niego czegoś dowiedzieć.

smiles

nie wiem na czym dokładnie stoi dyskusja bo nie wczytywałam się, ale natknęłam się na kilka nowych sneak peeków
http://www.youtube.com/user/PrettyLittleSecretsx#p/u/0/vz7X9qsz_b4 ;)

ocenił(a) serial na 10
malww

dzięki za znalezienie ;)

ocenił(a) serial na 9
kath198

w ogóle to całe 'nagłe' małżeństwo Ian'a i Melissy jest podejrzane? gdzie im się tak spieszyło ?

ocenił(a) serial na 7
apricoot

Całkowicie nie podoba mi się rozwijająca się relacja między Paige i Emily, one do siebie nie pasują. Spencer i Toby extraa!

ocenił(a) serial na 10
Mistral_2

W ogóle ta Emily... o.O

ocenił(a) serial na 10
megaami

Emily jest bardzo ciekawa postacią. Walczy z innymi o to kim jest. Jest dumna i za to ja lubię;)
Spencer i Toby... Fajnie. Ten odcinek pokazał mi inna Spencer i innego Toby'ego:)
Co do Caleba i Hanny... I'm confused^^

ocenił(a) serial na 10
Natu.

Mhm tak, ale ta jej mina ' jak srający kot na płocie ' zniechęca mnie do jej postaci -,-

ocenił(a) serial na 10
megaami

to jest pierwsza poważna rola Shay Mitchell. Dajmy jej szanse:)

Natu.

świetny odcinek! szkoda mi Spencer :/ widać, że ktoś chce zrobić z niej wariatkę moim zdaniem to albo Jenna albo Melissa i Ian. Jednak najbardziej zaskoczyła mnie rozmowa Caleba... jak widać, zdobył zaufanie Hanny... a jest kablem. Ciekawe jak się sprawa dalej potoczy.....

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Caleb=kabel? ^^

Natu.

No tak... bo nie jest szczery z Hanną, tylko knuje "coś" za jej plecami. Zobaczymy do będzie w 20 odcinku ;)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

a nie zdziwiła Was matka Hanny ktora na poczatku byla tak bardzo przeciwko Calebowi nie chciała zeby został, a nagla jak juz Hanna nie mogła nic uslyszec, usmiechnela sie do niego i powiedział mow mi Ashley?

ocenił(a) serial na 10
hoaxmaker

ta, to dziwne :D

ocenił(a) serial na 10
megaami

To nie dziwne. Hanna powiedziała, ze Ashley powinna zrozumieć jego sytuacje najlepiej. I Ashley wzięła to sobie do serca i nie chciała sie kłócić z córka. Lepiej mieć ukochanego córki na oku, a jak coś maja robić, to lepiej, żeby robili to w domu^^

ocenił(a) serial na 8
smiles

Oczywiście mój ULUBIONY odcinek.
poprostu przebije wszystkie! No scena toby & Spencer<3 Hannah & Caleb. <3 Jezu ale teraz nie wiem co myśleć o Calebie.... boże żeby tylko go nie usuneli! chyba bym umarła.... Jenna jest szalona... Melissa jest dziwna... czy ona nie widzi że Ian to kłamczuch?! Boże... ja na miejscu Spencer już bym uciekła... co za rodzina. Ian jest chory... z reszto jak większość bohaterów.xD
Ale odcinek na ++++++++++++++++++++++++ ;)

fraantic

oglądaliście promo 20 odcinka? oj będzie się działo ;)

Leo_Wyatt

nie, a możesz podać linka?:)

smiles

http://www.youtube.com/watch?v=txJhtN2Ljs8

proszę ;) i co ty na to? :)

Leo_Wyatt

dzięki :) rzeczywiście będzie, nie mogę się doczekać jak Hanna przywali Jennie xd

fraantic

Że tak się wtrącę, co wy widzicie w Calebie? :p Mi tam od początku się nie spodobał i widać, że coś kręci.
Ale to za Toby i Spencer... Uwielbiam ich :) I mam nadzieję, że żaden z nich nie jest zamieszany w śmierć Alison, ani sprawę z A.

ocenił(a) serial na 10
xBlue

On po prostu jest! Tak odbiega od tych wszystkich męskich bohaterów, ze sie podoba, zaminusowal u mnie, ale... Ma carte blanche ode mnie i zobaczymy jak sie spisze. Ja tam bardzo lubię Alexa jeszcze(:
Caleb po prostu nam sie podoba o tyle...

Natu.

A Alexa też lubię, ale jakoś zniknął nam chłopak ostatnio...
Ha, no Caleb jest inny to na pewno. Samym wyglądem mnie nie przekonuje, no ale to już kwestia gustu :D Zły by nie był, ale jego szpiegowanie... No, zobaczymy, co nam przyniesie nowy odcinek!

ocenił(a) serial na 10
xBlue

Mam dziwne przeczucie, że matką Caleba jest matka Hanny;)
Jeszcze po tej gadce, że go matka opuscila jak byl mały i jeszcze powiedziala mu mówi mi Ashley.
W kazdym razie cos jest nie tak;)

Olggx33

;O Nawet bym o tym nie pomyślała. Ale kto wie? W tym serialu chyba wszystko jest możliwe ;)

Olggx33

To, że matka Hanny może być matką Caleba może być prawdopodobne..
Poza tym Hanna mówiła, że Ashley sama była w podobnej sytuacji.
Chociaż to by było okropne dla Hanny O.o Przespać się z przyrodnim bratem i na dodatek się w nim zakochać? Masakra.

youhaveamessage

No ładne jaja by były, jakby się tak okazało. Nie dość, że się z nim przespała, szpiegował ją dla Jenny (?), to jeszcze jest jej przyrodnim bratem. Biedna Han.

xBlue

zostwiła go gdy miał pięć(?) lat, myślę ze coś by pamiętał z tego jak wyglądała i razem z Hanną są w podobnym wieku wiec ona też by wiedziałą ze miała bata:p pozatym kazirodztwo? o fuj, ale raczej tak nie będzie imo.

malww

No w sumie racja, raczej to niemożliwe. Przecież mając 5 lat by ją pamiętam, poza tym, gdzie byłaby wtedy Han? On nie jest aż tak od niej starszy. Poza tym, chyba Ashley nie była w Arizonie?
Już prędzej obstawiałabym ojca wspólnego, jeśli iść tym tropem. W końcu nigdy go nawet nie poznał, więc...
Chociaż jednak jestem za opcją, że nie są w ogóle ze sobą spokrewnieni.

ocenił(a) serial na 10
xBlue

Ej nie róbcie z tego Lying Game, bo tam tak było o.O xD

ocenił(a) serial na 10
Olggx33

Mam dziwne przeczucie, że matką Caleba jest matka Hanny;) - a to nieźle xD

ocenił(a) serial na 10
megaami

Nie, to niemożliwe. No kurcze, jak Hanna była cała noc z Calebem, to chyba w bierki to oni nie grali! :)
Każda mama boi sie o swoją córkę. Tyle. I kolejna rzecz- Caleb i Hanna są w tym samym wieku. Nie ma szans, by byli rodzeństwem. Skąd to wam przyszło w ogóle do głowy?^^

ocenił(a) serial na 10
Natu.

Ejj nie wiem czy tylko ja to zauważyłam czy może ktoś już to napisał ale w filmikach które promują nowe odcinki jest moment kiedy hanna pokazuje dziewczyną zdjęcie takiej sowy i mówi i one się pytają kiedy jej go dał i dlaczego a ona że jeszcze nie dał a znalazła u niego i to z ich wspólną noc czy coś takiego nie uczę się angola więc to na czuja raczej tłumaczenie a potem jest pokazane że taką sowę nosi i podłącza do komputera Spencer. Nie dziwne ??

kijanka129

właśnie mnie też to zastanawiało i nie wiem o co może chodzić z tą sową... miejmy nadzieje, że już we wtorek się dowiemy ;)

ocenił(a) serial na 8
kijanka129

Ale było pokazane że Spenc go nosi ? xd Znowu coś przegapiłam bo mi się wydawała że nosiła go Jenna. :P

alexxa

A faktycznie, to Jenna ma go na szyi!

ocenił(a) serial na 10
xBlue

A no teraz zobaczyłam potem sowa znalazła się u Caleba i u Spencer ciekawe ;))

ocenił(a) serial na 10
kijanka129

A to był na pewno laptop Spencer? Może Hanny. Hanna mogła podłączyć tą sowę do swojego laptopa i zobaczyć np. swoje zdjęcia czy coś. Bo przecież Caleb ją chyba śledził ( o ile dobrze zrozumiałam).

ocenił(a) serial na 8
frezzy

To by się zgadzało ! :) Albo mogla go podłączyć Spenc zobaczyć zdjęcia Hanny i jej powiedzieć że Caleb ją szpieguje i jak się później dowiemy dla Jenny dlatego ona będzie miała tą sowę ^^.

ocenił(a) serial na 9
alexxa

zobaczymy dzisiaj...nic tylko czekać aż odcinek bedzie dostepny na torrentach ;] ale jakby nie mówić, rozkręca sie coraz bardziej.
a Caleb...słodki jest i tak ^^<3

ocenił(a) serial na 10
JustRaven

a o której będzie odcinek w necie?
Caleb <3

smiles

Canna, Tencer, Eria?
Rany boskie....

jgfgh

Problem?

smiles

Raczej Ty masz problem, z angielskim ;)

jgfgh

Hahaha, chyba mówisz to niewłaściwej osobie ;)
Zresztą co mają wspólnego łączenie imion (co swoją drogą jest dość popularne i nie należy tego brać na serio) i znajomość angielskiego?