Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

PLL s3e15 Mono-Mania

ocenił(a) serial na 7

Bardzo mi sie podobal odc.Trzymał w napieciu.W końcu wróciły smsy od A,tego mi brakowało. :)

Mona wciąż działa i to jej spojrzenie,które mnie przeraża.

Ojciec Arii nie jest świety i ewidentnie coś ukrywa....

ocenił(a) serial na 8
aczkolwieczka

Resire, jak mówiła o Haroldzie to myślałem że Spencer jej przywali czymś twardym w tył głowy.

Mówiłem z perspektywy innych uczniów. To biedna Mona nad którą wszyscy się wyżywali.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

No tak.. i nikt nie widział jak ona robiła to innym ;p

ocenił(a) serial na 8
megaami

Ale ona jest biedna! A pozatym męczyła je tam troche dawno temu. Właściwie to wątpie by policja wiele wiedziała. Miały sie przyznać o Ahley która kradła, o Jennie której zniszczyła 2 lata życia?

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

No tak, mnie zastanawia ile wiedzieli inni. Wiedzieli, że była w Radley, ale z jakiego powodu?
Hmm, chodzi mi tu o uczniów :)

ocenił(a) serial na 8
megaami

Stalking tylko. + Gróźby ale to się do tego zalicza. xD Choć moze i wrabianie w morderstwo ale wątpie bo teraz jak wyzdrowiała to by się pytali o sprawy Iana i Alison bo wiele wiedziała.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Mona wiedziała wszystko o wszystkich i to jest dziwne, bo nawet jeśli mają ten A Team to i tak muszą być wszechmocni i wgl ;p

ocenił(a) serial na 8
megaami

Nie zapominajmy ze Miona jest bardzo mądra a Ezra ma kase na podsłuchy itd.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

To, że jest mądra nie usprawiedliwia jej :D

ocenił(a) serial na 8
megaami

Ale o co ci terach chodzi? :D Chyab ze temat zmieniła. Ja pisze żeona jest mądra, a on ma kase dlatego są wszechobceni.
To ciekawe ale w powiadomieniach wyskoczyło mi ze dodałaś komentarz "za minute". xD

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Hahah, zaginam czasoprzestrzeń :D Tak naprawdę chodzi mi o to, że mimo tego, że jest mądra to jest to po prostu nie do pojęcia. Wiem, że taki ma być serial i wgl, ale to jest trochę nie logiczne, nawet biorąc pod uwagew twoje argumenty :P

ocenił(a) serial na 7
megaami

Z Moną jest tak, jak kiedyś było z Ali. Różnica między nimi jest taka że, Mona nie pokazuje że jest su ką i nie pierze swoich brudów na środku korytarza, jest dyskretna.

Ali również miała pomocników , to wiemy na pewno, tylko nie wiemy do końca jakich.

ocenił(a) serial na 5
aczkolwieczka

Mona stała się "it girl" z głową pełną szminki zamiast mózgu dopiero PO zniknięciu Alison. A wcześniej była kujonem, potrafiła włamać się do szkolnego serwera i tak dalej... Chodzi mi o to, że nie była głupia. A do tego sama powiedziała Spencer podczas tych wyobrów, że miała trochę czasu na autoreklamę. To chyba znaczy, że coś obiecała członkom tego klubu w zamian za wybranie jej kapitanem, albo może raczej, że ich czymś nastraszyła?

maaarz

bardzo fajny odcinek :D Spencer byla swietna w tym odcinku, niby dała sie podejsc Monie, ale nie oczekujmy od niej że zawsze będzie wszystkich rozpracowywać ;) Podobał mi sie jeden moment w odcinku jak wszystkie odchodzą ze stołu z tacami i idą normalnie, Mona udaje że płacze bo one jej coś tam nagadały, a Spenc idzie ostatnia i posyła jej takie złe spojrzenie <3 To ją tak wyróżniło na tle kłamczuch :D A I zgadzam się, że 'A' straciło na tajemniczości. Wydaje się teraz jakby całą robotę odwalali tylko Mona i Toby-.- Mogliby raz pokazać np. tak jak kiedyś same ręce bez twarzy czy coś żebyśmy się zastanawiali kto to tym razem, a nie ciągle praktycznie tylko Toby jest w końcówkach. A i lol, ten chłopaczek w okularach będzie nowym facetem Spencer?! LOOL on jest taki nijaki, myślałam że chociaż będzie miał jakąś fajną osobowość, a tu się okazuje że to jakaś ciepła klucha, supcio. Nie mogą do cholery dać jej w końcu tego Wrena?! Czekam i czekam na to i wygląda na to że się nie doczekam :<

maaarz

A ja mam dziwne wrażenie, że w to wszystko wplątana jest jeszcze Paige. Cała ta akcja z przebiciem opony: Paige boi się A a chętnie poszła do lasu na spacer w środku nocy. Mam wrażenie, że ona chciała ociągnąc Em od auta, bo potem jak wrócily to w taki dziwny sposób próbowała odwieść Em od pomysłu gonienia Tobiego.(albo to jest po prostu jej sposób grania roli, a ja mam zwidy :) ).Zastanawiam sie jak to sie właściwie stało że ona została u Em na noc?Wydaje mi sie,że ta cała akcja mogla być celowa aby wprowadzic kogos z A-teamu do domu Em, który jak należy pamiętać aktualnie ma zabezpieczenia antywłamaniowe :)
Mogę również sie mylić, bo serial jest kompletnie zagmatwany i nieprzewidywany , a scenarzyści często przepuszczają fajne okazje ;)

ocenił(a) serial na 10
nisiam

Dobra teoria ;D też tak myślę.

ocenił(a) serial na 7
megaami

Tez podejrzewam paige od dawna. ;) Ona wydaje sie twarda a tu sie boi A tak nagle...

ocenił(a) serial na 7
maaarz

Wg mnie jest normalna, zachowuje się jak normalny człowiek, chyba jako jedyna. Gdyby mnie ktoś zamknął w szafie i prawie zabił i gdybym była tak blisko śmierci Garetta, tez bym się bała. Emily też zapewne się boi, ale ze strachem wygrywa chęć dowiedzenia się kim jest A.

ocenił(a) serial na 2
nisiam

Dokładnie o tym samym pomyślałam, ale nie zastanawiałam się nad tym dlaczego Paige u niej została, nie zwróciłam na to uwagi. Twoja teoria jest bardzo prawdopodobna :]

ocenił(a) serial na 7
nisiam

Ciekawe, ja byłam zbyt poirytowana sposobem jej mówienia, żeby wchodzić w szczegóły. Mam wrażenie, że Paige ma cały czas katar ;/

nisiam

Też pomyślałam, że chciała, by Emily przestała gonić Tobiego. Złapała ją za rękę i ciągnęła w drugą stronę, mogła tylko udawać przerażenie.

nisiam

Wskazówką może być też to, że Emily powiedziała jej dosłownie chwilę temu dokładną lokalizację, a Paige dostała tego dziwnego "ataku" i wysiadła z auta. Co tam w ogóle robił Toby? Biegł za nimi? Skądś musiał wiedzieć, że tam będą.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

też mnie to zastanawiało.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

haha, biegł za nimi przez pół lasu :D

ilovecinema

Poświęcenie dla prAcy :D

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

No,tak.Ale to bylo jakies odludzie on tam byl pieszo?moze byl autem ale gdzies je ukrył...

maaarz

Może schował się Paige w bagażniku :D

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

haha wcale by mnie to nie zdziwiło..Toby w bagażniku,hahaha dobre zresztą w serialach lubią siedzieć w bagażnikach(czytaj Chuck i Blair GG):D:D:D:

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

To by było cfane :D Tylko ciekawe po co ta cała akcja. Jakby Paige rzeczywiście chciała wejść do domu Em, to mogła znaleźć mniej wyrafinowany sposób.

ocenił(a) serial na 7
ilovecinema

No właśnie ta scena byla w ogole nie potrzebna.I ta impreza daleko w jakims buszu.