PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73257
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Uwaga spoiler: wyciekł scenariusz odcinków 414 - 417. Tutaj wrzucam to, co mam, więc jeżeli nie chcesz wiedzieć, co wydarzy się w kolejnych odcinkach, nie wchodź w ten temat!

414

SCENE 1
The Liars in Spencer’s room. Questioning where Ali has been all this time (after they saw her in the Halloween episode). Ali is alive! “Why would she do this to us? Ali always liked games”. IS SHE –A ? Who is Ali afraid of? Shauna, Cece, board shorts?
SCENE 2
The liars at Ali’s grave. Did she reach out to anyone besides us? Jason? Should we talk to him? No we can’t share this with anyone. Hanna has a theory. Ali isn’t in the grave but someone is, if they find out who’s in the grave and was killed that night and connect it to someone they know the whole mystery is solved. Aria: The body was identified as Ali… Hanna: It was important to somebody that we’d think it was Ali Spencer likes Hanna’s theory.
INTRO MUSIC
SCENE 3
Emily and Jessica Dilaurentis in Ali’s old room. Emily asks Jessica where Jason is. She says she doesn’t know. But she says she can reach him in case of emergencies. Emily doesn’t want her to call.
SCENE 4
Hanna in her kitchen on the computer. Searching for a missing girl around the time Ali disappeared. Ashley walks in on the phone looking for a job. But it’s hard to find a job after what happened.
SCENE 5
Spencer, Aria and Emily walking to school. Discussing what happened in Scene 3. She’s still changing the sheets? That’s weird. And what about Jason? Toby comes up in his car. He has a romantic moment with Spencer. Spencer asks him if he found answers about his mother, but not a lot has come up. Mona drives by.

hxst

OMG! Właśnie oglądam nowy odcinek i wszystko się zgadza. Kiedy założysz wątek ze spoilerami?? Chcę wiedzieć WSZYSTKO.

motorhead_cucumber

http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Spoiler+bombs+-+kto+prze%C5%BCyje%2C+a+kto+zginie+Odpowiedzi+tutaj,2359659

hxst

Słyszałam,że odcinek 4x19 jest ważnym odcinkiem dla Spoby,będzie to w pozytywnym znaczeniu czy nie?Co powiesz o nich właśnie w tym odcinku?

prettylittleliarsfanxoxo

Toby w tym odcinku będzie przesłuchiwał Spencer, ale to wszystko będzie się dziać w jej głowie (jest na prochach). W rzeczywistości Toby po prostu będzie chciał się dowiedzieć, co się dzieje ze Spencer i czy coś ukrywa odnośnie Alison. Dowie się on od Ezry, że Ali żyje i będzie próbował dowiedzieć się czegoś więcej od Spencer na ten temat. Skończy się to wszystko tym, że Spencer zamknie się w sobie, nic nie powie Toby'emu (mimo że będzie chciał jej pomóc). On wyjedzie, a Spencer zaopiekują się rodzice.

ocenił(a) serial na 8
hxst

kiedy kolejne spoilery?

hxst

Wyjdzie w tym samym odcinku czy może w późniejszym?Będą mieli jakąś scenę pożegnania,S będzie wiedzieć gdzie T jedzie?I właściwie pod jakim pretekstem on znowu zniknie?

Spencer ogarnie się potem czy do samego finału będzie brać te narkotyki?I jak to się stało,że Ezra powiedział Tobiemu,że Alison żyje?Skąd spotkanie między nimi?Nagle dziewczyny i ich faceci wszyscy zaczynają razem współpracować czy o co chodzi?

ocenił(a) serial na 1
prettylittleliarsfanxoxo

Rzeczywiście dziwne, przecież oni się w ogóle nie znają (Toby z Ezrą). Przez 3 i pół sezonu nie tylko nie zamienili ze sobą ani słowa, ale nawet się nie widzieli.

No, chyba, że to Toby zdemaskuje Ezrę jako tajemniczego chłopaka Allison/

ocenił(a) serial na 3
MrJigssaw

Nie przesadzajmy, widzieli się na pewno, bo po pierwsze Toby przez jakiś czas chodził do liceum w Rosewood, a po drugie był w pociągu w odcinku Halloweenowym 3. sezonu, do którego później (pod koniec odcinka) przyszedł również Ezra. Ale fakt faktem, chyba nigdy nie pokazano w serialu żadnej ich rozmowy.

Swoją drogą ładnie szybko rozwinie się akcja, skoro już w 3x19 Ezra będzie wiedział (i otwarcie przyznawał) że Alison żyje.

ocenił(a) serial na 1
RedCoat94

Ale Toby został wyrzucony ze szkoły zanim Ezra się tam pojawił, więc nie mogli się spotkać w Rosewood high. Zaczął uczyć gdy Toby nie chodził już do tej szkoły... A w pociągu mogli się widzieć, kojarzą się, ale to nie znaczy że się znali.
A już na pewno nie znają się na tyle dobrze, by Toby mu zdradzał takie tajemnice, nieprawdaż?

Myślę, że gdy Ezra się dowie, że Ali żyje to dopiero wówczas poznamy jego naprawdę mroczną stronę...

A jak już mówimy o tym, że Ali żyje, to raz jeszcze zwróć uwagę na głupotę głównych bohaterek - chcą utrzymac ten fakt w tajemnicy a tymczasem gadją o tym że Alison przeżź\yła na całą kawiarnię (główną w mieście) - przecież na pewno nikt nie podsłucha, a w kącie nie siedzi zamieszana w to osoba. ;p

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Toby przecież wrócił potem z poprawczaka, gdy Ezra już uczył, ale nie sądzę, żeby się znali. Może tylko z widzenia.
Z tą Alison to ja zauważyłam, pod szkołą chyba też o niej gadały... hahah, pięknie :D

ocenił(a) serial na 1
megaami

Kłamczuchy są kompletnie pozbawione instynktu samozachowawczego. Wiadomo, że to tylko serial, trzeba na to patrzeć z przymrużeniem oka, ale robienie z nich tak głupich i bezrozumnych, to przesada. ;p

Ja myślę, że Toby po prostu będzie miał jakąś potyczkę z Ezrą i wtedy się wyda, bo chyba nie zdradziłby takiej tajemnicy facetowi, którego z na z widzenia. On nie jest tak durny jak kłamczuchy. ;p

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Był kiedyś taki temat, śmieszny. Coś typu : Siedź w zaludnionej restauracji z koleżankami, mów o sekrecie o którym nikt nie wie na głos :D haha, można się było pośmiać z logiki PLL :D

Racja Toby jest ostrożny bardzo. Może wyda się to, że Toby był zakochany w Ali i ona coś do niego miała... Może Mona powie Ezrze, czytałam gdzieś, że możliwe, że zaczną współpracować, ale wszystko mi się już myli, co, gdzie i jak :D

ocenił(a) serial na 3
megaami

No faktycznie, główne bohaterki intelektem nie błyszczą.. ale z drugiej strony gdyby były mądrzejsze to serial by się skończył już po 1 sezonie. : ) Mona raczej nic nie powie, bo skoro Ezraszek próbował tropić Ali, to raczej podejrzewał (wiedział?), że jej śmierć była sfingowana. Ale że przyzna to akurat Tobiemu? To interesujące.

ocenił(a) serial na 10
RedCoat94

Oj z resztą, mamy poznać jeszcze jedno A w finale, kilka mniejszych A, ale big A to nadal tajemnica. ILE ICH JEST? :O

ocenił(a) serial na 3
megaami

Pewnie całe Rosewood to tajna 'Armia A' działająca na szkodę Kłamczuszek. : >

ocenił(a) serial na 10
RedCoat94

I nie tylko Rosewood.
Ps. Czy ja widzę Hooka na avatarze? <3

ocenił(a) serial na 3
megaami

Nie byłabym zdziwiona.. Taaak. :D

ocenił(a) serial na 10
RedCoat94

Oh my... <3 Moja ulubiona postać z OUaT, zaraz po Rumlu :D

ocenił(a) serial na 10
megaami

Nie dało się edytować, haha, RUMPLU :D

ocenił(a) serial na 3
megaami

Ruple jest genialny :D:D

ocenił(a) serial na 10
RedCoat94

Really Dearie? :D Najlepsza postać w serialach, EVER :D

ocenił(a) serial na 8
RedCoat94

Moze ktos wyslal jednego SMS do klamczuch na zarty i potem do kogos innego, ze ma wysylac do nich jakas pogrozke, bo sie zemsci i tak kazdy do kazdego zaczal pisac i sworzyli jakis fikcyjny A-Team :)

ocenił(a) serial na 3
anula_13_2

Nie no, spoko żarciki. :D

ocenił(a) serial na 8
RedCoat94

Prawie jak Plotkara hehe :)

ocenił(a) serial na 3
hxst

bardzo fajnie ze powstał ten temat, ale nie wiem ja wy ja już się trochę w tym wszystkim pogubiłam....niby czytam wszystko uważnie a nadal nic nie wiem. "hxst" kochana dodałam cię do znajomych chciałam napisać wiadomość na priv, ale coś nie działa, proszę jak znajdziesz chwile, nie trzymaj nas w niepewności opisz kolejne odcinki. może opisz odcinkami, tak jak zaczęłaś będzie przejrzyściej , zachowany chronologie wydarzeń. I pisz od A do z wszystko! :)