NIE PATRZYMY TU NA CECHY CHARAKTERU. TYLKO WYGLĄD. :>
WYBIERACIE TRZY WEDŁUG WAS NAJŁADNIEJSZE DZIEWCZYNY I MOŻECIE IM PRZYZNAĆ 3pkt, 2pkt, 1pkt .
OTO DZIEWCZYNY:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Emily Fields
Alison DiLaurentis
Mya St. Germain
Melissa Hastings
Jenna Marshall
Mona Vanderwall
Paige
Samara
Aria Montgomery 14 pkt.
Melissa Hastings 22pkt.
- Aria odpada.
DZIEWCZYNY:
Hanna Marin 301 pkt.
Emily Fields 249 pkt.
Spencer Hasting 198 pkt.
Melissa Hastings 139 pkt.
Jenna Marshall 17 pkt.
Mona Vanderwall 38 pkt.
Smara 37 pkt.
Alison DiLaurentis 123 pkt.
Aria Montgomery 187 pkt.
W związku z tym, że są duże odległości między punktami, głosowanie dłużej potrwa.
Wyniki będą w poniedziałek pod wieczór :)
tak na marginesie wyszło, ze Spencer jest ładniejsza od Arii,to prosze Was...;/ Żal
No właśnie. Spencer jest brzydsza od Arii... Moim zdaniem nawet Emily jest gorsza.
Ale jak już to:
3 Hanna
2 Melissa
1 Spencer
3 Spencer
2 Emily
1 Hanna
A ja uważam, że Spencer jest ładniejsza od Arii. Głosowanie jest demokratyczne. Tu chodzi o średnią głosów... ;P
Chodzi o to, ze ludzie glosuja na swoje ulubione bohaterki i ciezko jest im patrzec jedynie na wyglad, stad taki a nie inny wynik...
3 Emily
2 Melissa
1 Spencer
Ale w nazwie konkursu jest wybieramy najładniejszą bohaterke, nie patrzymy na cechy charakteru. Wiec ja patrze jedynie na wygląd. I dla mnie Spencer jest paskudna:P
Tak na marginesie to nie mam pojecia co ludzie chca od tej biednej Arii :/ Ok, ma beznadziejny gust, jesli chodzi o facetow, ale to nie powinno rzutowac na odbior jej urody ;)
Jestem facetem i jak dla mnie to Spencer jest najładniejsza ze wszystkich. Aria bynajmniej brzydka nie jest, ale jej uroda w ogóle do mnie nie przemawia.
3 Spencer
2 Emily
1 Melissa