NIE PATRZYMY TU NA CECHY CHARAKTERU. TYLKO WYGLĄD. :>
WYBIERACIE TRZY WEDŁUG WAS NAJŁADNIEJSZE DZIEWCZYNY I MOŻECIE IM PRZYZNAĆ 3pkt, 2pkt, 1pkt .
OTO DZIEWCZYNY:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Emily Fields
Alison DiLaurentis
Mya St. Germain
Melissa Hastings
Jenna Marshall
Mona Vanderwall
Paige
Samara
DZIEWCZYNY:
Hanna Marin 390 pkt.
Emily Fields 357 pkt.
Spencer Hastings 278 pkt.
Melissa Hastings 210 pkt.
Jenna Marshall 17 pkt.
Mona Vanderwall 38 pkt.
Smara 37 pkt.
Alison DiLaurentis 123 pkt.
Aria Montgomery 187 pkt.
Jak widać, kolejność w ogóle się nie zmieniła, tylko Emily coraz bardziej dogania Hanne ;)
ZAGROŻONE:
Spencer Hastings
Melissa Hastings
Która siostra zostanie ? Głosujecie do piątku :)
Trudny wybór jednak Spencer.
Poza tym mam pytanie, czy zwyciężczynię też będziemy wybierać na drodze głosowania, która ma zostać, jak już do finałowego pojedynku dojdzie? Bo jak tak to przyznam, że nie rozumiem po co sumować wszystkie punkty, skoro ostatecznie i tak może wygrać inna niż ta która będzie miała ich najwięcej.
Trafne spostrzeżenie. Jednak punkty liczone normalnie też coś dają. Robię ' zagrożone ' , żeby ludzie mogli ostatecznie zdecydować, która ma zostać. Zresztą i tak, ta co ma tych punktów najwięcej może wygrać, bo ludzie jednak głosowali i przyznawali jej dużą ilość punktów, co zaprowadziło ją na samą górę w tym konkursie i według nich jest najładniejsza, więc ma ogromną szansę wygrać.
Nie wiem, czy napisałam zrozumiale, ponieważ z powodu późnej godziny brakuje mi weny i mam chwilowy brak umiejętności tłumaczenia. Pozdrawiam :)
Spoko, chodziło mi tylko, że dajmy na to w finale znajdzie się na pewno Hanna plus na przykład Melissa, która ma punktów najmniej i jakimś cudem wygrałaby właśnie ona to zdobyte punkty Hanny na nic się zdadzą. Jednak z kolei jeśli zostaną doliczone to już teraz można powiedzieć kto wygra niemal na 100 procent. Ale może tak tylko marudzę.
Spencer (Widzę, ze Melissa ma zagorzałe fanki. Normalnie ciągle kogoś wygryza... Jak dla mnie to ona ma taką kwadratową szczękę jak faceci... ;P)
Tak, zauważyłam jej kwadratową szczenę :D Ale dzięki tej szczenie tworzą niezłą parę z Paulem Wesley'em, którego po prostu uwielbiam :)
Ha ha :d Nom, jak ich zobaczyłam razem to mnóstwo dziewczyn wtedy na forum stwierdzili, ze to okropne ze są razem, ale mi tez się razem podobają :D Z reszta i tak jest ładna, a to, ze on ma korzenie polskie sprawia, ze jeszcze bardziej go lubię :D Pamiętam początki Pamiętników W. Już wtedy go uwielbiałam, a później wywiad gdzie mówi po polsku, normalnie oniemiałam :D