haha,czemu nie,nie uważacie,że to byłoby bardzo fajne doświadczenie?Spotkać się,powymieniać opiniami,poznać!:)
Byloby super to swietny pomysl problem jest tylko z lokalizacja .... zazwyczaj odbywaja sie one w warszawi lub w kilku najwiekszych miastach a przeciez nie kazdy ma mozliwosc jechac kilkadziesiat kilometrow na taki zlot np osoby miszkajace przy granicach kraju maja wszedzie daleko ....
Mi by bardzo pomysł się podobał, jednakże coś wątpię że bym tam była. Resire przeczuwam iż mieszkasz w Warszawie albo okolicach ;P. W Warszawie mam siostre koleżanki mojej siostry, którą zdążyłam poznać, no ale tak głupio nawet jeżeli by to wypaliło :D
Mieszkam 150 km od Warszawy niestety,ale bym dojechała tam jakby miał być zlot :)
Boże co wy wszyscy tacy dorośli ??? 14, rocznikowo 15 ale ja grudniakiem jestem więc :P
Właśnie czytałam (czytaj przeskakiwałam strony bo było x stron tego) i znalazłam najniżej 14. A czytałam to wtedy kiedy jeszcze miałam 13 lat xDD
W wakacje po maturach znalazłbym czas, tylko najgorzej jest wybrać lokalizację, znaleźć dach nad głową i catering (zamówię mebel składany Aria, z sofą firmy Ezra) xD Konieczne muszę się spotkać z YHAM,Wiki,Izką21_gramową oraz Hanayą w celach nakręcenia porządnej parodii PLL ;)
Hahahaaha idealne meble. Przy okazji trzeba załatwić krople do oczu Ezry bo jakby ktoś się tak wzruszył i zaczął płakać to trzeba mu jakoś pomóc :DD
hahaha, mebel skladany Aria, i krople Ezry xD zapomnieliście o bialym tupacu chroniacym przed zlym wzrokiem A : >
mów gdzie i kiedy, a ja już tam jestem!
a jeśli chodzi o spotkanie to preferuję Wrocław ;3
Eeee tam wybierajcie Ostrołękę (pewnie większość myśli co to za zadupie xD) Jest wiele idealnych miejsc do kręcenia, u nas tak grubo że mamy kino, aquapark, pizzerię, kebaby, aniołka na rondzie którego z koleżanką zamierzamy zwinąć, szpital psychiatryczny, psychologa, 2 galerie (w sumie to tą 2 budują no ale) polo market, biedronki, elecrec (nie wiem jak to się pisze ale czyta się leklerek) ostatnio obniżyli ceny paliwa(!), motele, a w mojej wiosce jest hotel. Klub "U studenta", "Coloseum" itp, (stolik Ezry będzie idealny) xDDD, scenę do wystawiania naszej sztuki :DD, halę Gołasia (taka wymiarowa hala na boisko piłki nożnej), oto słit focia tego ronda (zdjęcie z 2011 ale lepszego nie mogłam znaleźć) http://www.galeria.moja-ostroleka.pl/displayimage.php?album=3809&pos=43#zdjecie, http://www.galeria.moja-ostroleka.pl/displayimage.php?album=3809&pos=44#zdjecie (Tam w tle jest Ostrołęckie Centrum Kultury, to to jest OCK te kino, teatr, balet, i jakieś tańce, angielski, i coś tam jeszcze :P)
no to jak się rozdrabniamy już to mejbi Świdnica? takie urocze miasteczko jak Rosewood. mamy piękny park, dużo zabytków, fajowy opuszczony szpital z prosektorium gdzie można się włamać, no i of kors galerie, hotele, restauracje i czego dusza zapragnie xd
Wybacz Wikaa_161 ale Świdnica w moim przypadku wygrała. MIlkie_way przekonałaś mnie tym opuszczonym szpitalu z dodatkiem prosektorium ;)
Na pocieszenie powiem,że Aniołek piękny xD
mateo, ty to wgl musisz przyjechać! nawet bez zlotu, włamiemy się do prosektorium i będzie zajebioza :D http://qbanez.wordpress.com/2012/04/22/384-opuszczony-szpital-w-swidnicy/#commen t-5257 miałam ci wgl o tym napisać, ale jak już tu się zaczęło to piszę od razu :D
W tym opuszczonym prosektorium to można było nakręcić idealną scenę "zmartwychwstania" Alison ;) Ale zdjęcie mnie przeraziły, emanuje z nich taka "negatywna" energia, jeszcze ta świadomość ile tam zawitało ludzi wzmaga jeszcze bardziej ten "lęk"...
Jeśli jeszcze masz dodatkowo miejskie legendy dot. Twojego miasta, chętnie sobie przeczytam ;)
ale wiesz, pochwalisz się na tych swoich studiach pośród innych antropologów że zwiedziłeś piękne prosektorium :D
Hahahaha, a potem przed całym rocznikiem będzie musiała opowiadać jakie to piękne prosektorium xDD. Ale na serio to chciałabym to zwiedzić. To nie jest czasem muzeum jakieś czy co ? :3
I to takie na serio jest ?? Cóż przy oglądaniu 15 zdjęcia stwierdzam że nie chciałabym aby coś zmusiło mnie do skorzystania z toalety :PP. Co ma znaczyć 22 "stanowisko mycia jaj" ? Ku*wa za*ebiste !!!!! Aż kiedyś się tam włamę. A milkie wiesz ile tak około ten szpital nie działa ??
zamknięto go w 2009, dokładniej w październiku albo listopadzie xd specjalnie się pytałam znajomego, którego oddział był tam do końca xd
Haha, na tym rondzie co roku 3 Liceum zawsze wywala coś tam po studniówce (w tym roku był to wielki kartonowy zegar, w tamtym chyba kula czy coś i 2012 ), mateo mamy zaciętą walkę, ty i milkie_way za Swidnicą, a ja i YHAM za Ostrołęką xDDDDDDD, może przekonam was tym że w biedronce mamy zaje*iste bułki czosnkowe, i wódka tania xDDDDDDDDDD
Ja lubię drożdżówki z Biedronki <3
I herbatę zieloną z grejfrutem, kupuję po 6 paczek jak tam jestem i wypijam 40 herbat w jakieś 4-5 dni hahahahahahaha
Ale tak zupełnie poważnie, to mnie by było najlepiej do Krakowa :D
Boże jak ty tak tyle herbat możesz pić ??
A ja to wszędzie mam w cholerę daleko ... YHAM ile masz do Krakowa ?
Boże to jest po drugiej stronie Polski ... http://maps.google.pl/ wpisz sobie Ostrołęka ;PP, a kto jeszcze z Krakowa ??
Hahaha, a ja mam media ekspert i 2 chiniole :DD. YHAM a skąd wytrzasnęłaś że to 412 km ??
też mam dwa media experty, a chinoli ze 3 :D policytujmy się jeszcze, co tam ciekawego w Ostrołęce?
Rondo xDD Elektrownia ! jeden z większych eksporterów mleka Milandia ! store-enzo ! (tam każdy znajdzie zatrudnienie, nie wiem dokładnie jak to się pisze), celuloza !, Kości (znaczy się kiedyś palono kości). O Ostrołęce mówią trójkąt Bermudzki xDD (Elektrownia, kości, celuloza) :PP
Coś przeczuwam,że bez organizacji bezstronnego "losowania" za pomocą wysokiej klasy technik czyli wyliczanek się nie obejdzie ;d