PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73328
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

haha,czemu nie,nie uważacie,że to byłoby bardzo fajne doświadczenie?Spotkać się,powymieniać opiniami,poznać!:)

ocenił(a) serial na 10
Resire

Byloby super to swietny pomysl problem jest tylko z lokalizacja .... zazwyczaj odbywaja sie one w warszawi lub w kilku najwiekszych miastach a przeciez nie kazdy ma mozliwosc jechac kilkadziesiat kilometrow na taki zlot np osoby miszkajace przy granicach kraju maja wszedzie daleko ....

ocenił(a) serial na 4
middleaged

taak,ale Ci co mają możliwości,to mogliby umówić się w Warszawie i spotkać!:)

ocenił(a) serial na 8
Resire

Mi by bardzo pomysł się podobał, jednakże coś wątpię że bym tam była. Resire przeczuwam iż mieszkasz w Warszawie albo okolicach ;P. W Warszawie mam siostre koleżanki mojej siostry, którą zdążyłam poznać, no ale tak głupio nawet jeżeli by to wypaliło :D

ocenił(a) serial na 4
Wikaa_161

Mieszkam 150 km od Warszawy niestety,ale bym dojechała tam jakby miał być zlot :)

ocenił(a) serial na 8
Resire

Ja mam 110 :PP A mogę się spytać w jakim wieku jesteś ?

ocenił(a) serial na 4
Wikaa_161

Ponad 17 lat,rocznikowo już 18 :D a Ty?

ocenił(a) serial na 8
Resire

Boże co wy wszyscy tacy dorośli ??? 14, rocznikowo 15 ale ja grudniakiem jestem więc :P

Wikaa_161

Ja mam rocznikowo 16 hahaha :D
I mam 300km do Warszawy.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Fu. Aktualnie nie znalazłam nikogo młodszego ode mnie ...

Wikaa_161

Poczytaj temat "Ile macie lat", na pewno znajdziesz kogoś hahah :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Właśnie czytałam (czytaj przeskakiwałam strony bo było x stron tego) i znalazłam najniżej 14. A czytałam to wtedy kiedy jeszcze miałam 13 lat xDD

użytkownik usunięty
Resire

W wakacje po maturach znalazłbym czas, tylko najgorzej jest wybrać lokalizację, znaleźć dach nad głową i catering (zamówię mebel składany Aria, z sofą firmy Ezra) xD Konieczne muszę się spotkać z YHAM,Wiki,Izką21_gramową oraz Hanayą w celach nakręcenia porządnej parodii PLL ;)

ocenił(a) serial na 8

Hahahaaha idealne meble. Przy okazji trzeba załatwić krople do oczu Ezry bo jakby ktoś się tak wzruszył i zaczął płakać to trzeba mu jakoś pomóc :DD

Tak! hahahhahahahahahah :D

hahaha, mebel skladany Aria, i krople Ezry xD zapomnieliście o bialym tupacu chroniacym przed zlym wzrokiem A : >

ocenił(a) serial na 5
Resire

Sądzę, że więcej osób by przyjechało na zlot fanów Emily :D

użytkownik usunięty
Chimcharo

Zgromadziłoby się więcej ludzi niż na pielgrzymce do Częstochowy xD

ocenił(a) serial na 3
Chimcharo

mów gdzie i kiedy, a ja już tam jestem!

a jeśli chodzi o spotkanie to preferuję Wrocław ;3

użytkownik usunięty
milkie_way

Zamawiamy bilety a dotrzeć tam na czas xD

ocenił(a) serial na 3

dla bogini Shay wszystko <3 mogę cię nawet przenocować na wycieraczce hahaha

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

Eeee tam wybierajcie Ostrołękę (pewnie większość myśli co to za zadupie xD) Jest wiele idealnych miejsc do kręcenia, u nas tak grubo że mamy kino, aquapark, pizzerię, kebaby, aniołka na rondzie którego z koleżanką zamierzamy zwinąć, szpital psychiatryczny, psychologa, 2 galerie (w sumie to tą 2 budują no ale) polo market, biedronki, elecrec (nie wiem jak to się pisze ale czyta się leklerek) ostatnio obniżyli ceny paliwa(!), motele, a w mojej wiosce jest hotel. Klub "U studenta", "Coloseum" itp, (stolik Ezry będzie idealny) xDDD, scenę do wystawiania naszej sztuki :DD, halę Gołasia (taka wymiarowa hala na boisko piłki nożnej), oto słit focia tego ronda (zdjęcie z 2011 ale lepszego nie mogłam znaleźć) http://www.galeria.moja-ostroleka.pl/displayimage.php?album=3809&pos=43#zdjecie, http://www.galeria.moja-ostroleka.pl/displayimage.php?album=3809&pos=44#zdjecie (Tam w tle jest Ostrołęckie Centrum Kultury, to to jest OCK te kino, teatr, balet, i jakieś tańce, angielski, i coś tam jeszcze :P)

ocenił(a) serial na 3
Wikaa_161

no to jak się rozdrabniamy już to mejbi Świdnica? takie urocze miasteczko jak Rosewood. mamy piękny park, dużo zabytków, fajowy opuszczony szpital z prosektorium gdzie można się włamać, no i of kors galerie, hotele, restauracje i czego dusza zapragnie xd

użytkownik usunięty
milkie_way

Wybacz Wikaa_161 ale Świdnica w moim przypadku wygrała. MIlkie_way przekonałaś mnie tym opuszczonym szpitalu z dodatkiem prosektorium ;)
Na pocieszenie powiem,że Aniołek piękny xD

ocenił(a) serial na 3

mateo, ty to wgl musisz przyjechać! nawet bez zlotu, włamiemy się do prosektorium i będzie zajebioza :D http://qbanez.wordpress.com/2012/04/22/384-opuszczony-szpital-w-swidnicy/#commen t-5257 miałam ci wgl o tym napisać, ale jak już tu się zaczęło to piszę od razu :D

użytkownik usunięty
milkie_way

W tym opuszczonym prosektorium to można było nakręcić idealną scenę "zmartwychwstania" Alison ;) Ale zdjęcie mnie przeraziły, emanuje z nich taka "negatywna" energia, jeszcze ta świadomość ile tam zawitało ludzi wzmaga jeszcze bardziej ten "lęk"...
Jeśli jeszcze masz dodatkowo miejskie legendy dot. Twojego miasta, chętnie sobie przeczytam ;)

ocenił(a) serial na 3

ale wiesz, pochwalisz się na tych swoich studiach pośród innych antropologów że zwiedziłeś piękne prosektorium :D

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

Hahahaha, a potem przed całym rocznikiem będzie musiała opowiadać jakie to piękne prosektorium xDD. Ale na serio to chciałabym to zwiedzić. To nie jest czasem muzeum jakieś czy co ? :3

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

I to takie na serio jest ?? Cóż przy oglądaniu 15 zdjęcia stwierdzam że nie chciałabym aby coś zmusiło mnie do skorzystania z toalety :PP. Co ma znaczyć 22 "stanowisko mycia jaj" ? Ku*wa za*ebiste !!!!! Aż kiedyś się tam włamę. A milkie wiesz ile tak około ten szpital nie działa ??

ocenił(a) serial na 3
Wikaa_161

zamknięto go w 2009, dokładniej w październiku albo listopadzie xd specjalnie się pytałam znajomego, którego oddział był tam do końca xd

Wikaa_161

Przekonałaś mnie Biedronką hahahahahhahahaha

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Haha, na tym rondzie co roku 3 Liceum zawsze wywala coś tam po studniówce (w tym roku był to wielki kartonowy zegar, w tamtym chyba kula czy coś i 2012 ), mateo mamy zaciętą walkę, ty i milkie_way za Swidnicą, a ja i YHAM za Ostrołęką xDDDDDDD, może przekonam was tym że w biedronce mamy zaje*iste bułki czosnkowe, i wódka tania xDDDDDDDDDD

Wikaa_161

Ja lubię drożdżówki z Biedronki <3
I herbatę zieloną z grejfrutem, kupuję po 6 paczek jak tam jestem i wypijam 40 herbat w jakieś 4-5 dni hahahahahahaha

Ale tak zupełnie poważnie, to mnie by było najlepiej do Krakowa :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Boże jak ty tak tyle herbat możesz pić ??
A ja to wszędzie mam w cholerę daleko ... YHAM ile masz do Krakowa ?

Wikaa_161

Ja tam mieszkam hahahahhahahaha :D

Mogę, kocham tą herbatę :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Boże to jest po drugiej stronie Polski ... http://maps.google.pl/ wpisz sobie Ostrołęka ;PP, a kto jeszcze z Krakowa ??

Wikaa_161

412 km :P

Wikaa_161

ja okolice Krakowa :))))

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

No wszyscy z tego Krakowa ... fu. Ktokolwiek z Mazowsza ?

Leo_Wyatt

O matko, powaznie? :D Skąd dokładnie?

ocenił(a) serial na 6
Wikaa_161

JA z Krakowa i mam już 29 lat i chętnie bym się wybrała nataki zlot

youhaveamessage

zielona z grejpfrutem mniam !

hanaya

Ooo :D Drożdżówki też lubisz? hahahahahhaha

youhaveamessage

nie pogardze :D

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

pfff, ja mam u mnie biedronek sztuk 8 :D

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

Hahaha, a ja mam media ekspert i 2 chiniole :DD. YHAM a skąd wytrzasnęłaś że to 412 km ??

ocenił(a) serial na 3
Wikaa_161

też mam dwa media experty, a chinoli ze 3 :D policytujmy się jeszcze, co tam ciekawego w Ostrołęce?

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

Rondo xDD Elektrownia ! jeden z większych eksporterów mleka Milandia ! store-enzo ! (tam każdy znajdzie zatrudnienie, nie wiem dokładnie jak to się pisze), celuloza !, Kości (znaczy się kiedyś palono kości). O Ostrołęce mówią trójkąt Bermudzki xDD (Elektrownia, kości, celuloza) :PP

użytkownik usunięty
Wikaa_161

Coś przeczuwam,że bez organizacji bezstronnego "losowania" za pomocą wysokiej klasy technik czyli wyliczanek się nie obejdzie ;d

ocenił(a) serial na 8

Hahahahahahahahhaahhaahha, będzie walka na high-tech xDDD

użytkownik usunięty
Wikaa_161

Już widzę oczyma wyobraźni "Wybieram Cię: Emil zaserwuj im swą demoniczną minę" i wygrana nasza xD