haha,czemu nie,nie uważacie,że to byłoby bardzo fajne doświadczenie?Spotkać się,powymieniać opiniami,poznać!:)
O to się martwić nie musisz jeśli dziecko zacznie płakać to YHAM od razu ucieknie xDD
CIężko się połapać niestety hahahaha :D
No to teraz pozostaje czekać na odpowiedź Liwki ile lat mają jej dzieci :D
wiecie co jest fajne?:) że taki niby zwykły serialik,a oglądają go ludzie w różnym wieku,więc w sumie nie można go uważać za prymitywny serial dla nastolatek :) Ostatnio robiłam podejście do El Internado.. ale nie przekonałam się :P
No a jak się okazuje nastolatek tu nie jest za wiele :D
Większość ma ponad 20, ja jeszcze niedawno byłam najmłodsza tutaj :D
Hahahhahahaha, to dzielimy na kantony - 18, +18 xDD Ale więcej byłoby tych +18, jak czytałam tą dyskusję z wiekiem.
No ta 10 może być ale 2 brr, ja mam opisane już takie dziecko że płacze i nic więcej nie robi xDD
A ja to w sumie nie lubię żadnych, ale ja to sobie zawsze znajdę w czymś wadę więc nie zwracajcie uwagi na mnie :D
Aaa, to poczekaj aż zacznie naukę pisania. Ja gdy nauczyłam się pisać swoje imię to chciałam udowodnić to rodzicom zapisując im całą ścianę markerem permanentnym xDDDD
Jak twoje starsze dziecko będzie szło do gimnazjum, to błagam, ZABROŃ mu iść do gim 35. Jeśli pójdzie to będzie najgorszy wybór jaki podejmie hahahahaha :D
Kujony, dresy, wredni nauczyciele, czy po prosu dziecko będzie porąbane ?? :33
Dosłownie tylko kilkoro nauczycieli jest ok i umie coś wytłumaczyć, ale reszta to... boże, aż nawet nie chce mi się pisać, może kiedy indziej hahahahah :D
Dziecko stanie się porąbane, bez wątpliwości :D
Eh, to tak jak u mnie, nikt nie umie nic wytłumaczyć. Jak się spytałam pana od fizyki dlaczego tak się ten wzór zmienia to wziął ręce się zamachnął, i z tego miałam wywnioskować dlaczego ten wzór się tak zmienia. A moja mama (nauczycielka) narzeka na mnie że mam 6 trój...
A u wielu moich nauczycieli najlepszą "metodą" przekazywania wiedzy jest spisanie tego co jest w książce na tablicę,potem do zeszytu i ani słowa o temacie :D
Albo totalne nieogarnięcie. Przytoczę ci sytuację z jednego przedmiotu:
Ja: Zgłaszam np.
Nauczycielka: <wpisuje do dziennika> To twoje drugie.
J: Proszę?! Przecież nie zgłaszałam w tym semestrze żadnego np.
N: Zgłaszałaś, mam tu wpisane!!!!
J: Nie, nie zgłaszałam. Jakim cudem, skoro nie było mnie przed feriami w ogóle w szkole?
N; ALE MASZ WPISANEEEEEEEEEE
J: Ale nie zgłaszałam!
N: Przecież sama ci nie wpisałam!
J: .... :) To niech pani sprawdzi z kiedy to.
N: Czekaj.
................... <pięciominutowe oczekiwanie>
N: Zgłaszałaś, tutaj mam! 31 grudnia!
<klasa w śmiech>
J: Tak? No to fajnie, że wtedy był Sylwester i jakoś nie wydaje mi się żebym zgłosiła.
N: Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy aha.
U mnie było coś podobnego, tyle że mi wpisano 3 pały, bo kochana pani pomyliła rubryczki, i nie wpisała mojemu koledze, a jak powiedziałam nauczycielce to ten kolega tak mnie op*%$olił, że dzięki niemu i tak jedną pałe dostałam i dwie uwagi, bo całą lekcję gadał do mnie, i nie znałam odpowiedzi na pytanie ...
16 w marcu, ale rok temu jak był temat o tym ile mamy lat to naprawdę 14-15 latków tu było niewiele :P
My tu walczyliśmy o losy (Ziemii? Nie, to nie ten film) zlotu (anty)fanów PLL ;-)
mam prośbę do wszystkich,którzy uwielbiają PLL !:) http://www.facebook.com/slodkie.klamstewka polubicie nasz fanpage na facebooku?:) To największy polski fp PLL. Tam będę udostępniać spoilery,różne informacje,dużo zdjęć i konkursów i postaram się zorganizować wywiad z którąś z kłamczuch :) LAJKUJCIE! :)
"Stronę prowadzą 4 adminki : -S. -O. -A. -Z. -K. i -N" jak dla mnie to jesr 6, ale może nie umiem liczyć hahaha :D