haha,czemu nie,nie uważacie,że to byłoby bardzo fajne doświadczenie?Spotkać się,powymieniać opiniami,poznać!:)
Ty ty ty uważaj bo jak Em zaserwuje demoniczną minę to ja wyjmę z mojego pokeballa płaczącego Ezrę, przy czym ta demoniczna twarz Emily może się schować, a potem rzucę w was krzesłem składanym Aria ;PPP
Wybacz Wikaa_161 ale muszę wyprowadzić Cię z błędu.. Jedynie ma skromna osoba ma patent na mebel składany "Aria za jedynie 0,99 zł od dziś w IKEA ";) więc z czym do ludzi?;d
Na drugi ogień pójdzie: odtworzenie naturalnych okrzyków godowych Mony !;p
No to stół Fitza z Castoramy, też dobry patent :D. u mnie Jenna która jest ślepa więc nie słyszy będzie zwalczać krzyki Mony ;)
Krople do oczu firmy Ezra podrażnią gałki oczne wspomnianej Jenny ;) A całą sytuację wykorzysta Paige i podtopi Ci członków grupy xD tak dla wzmocnienia ducha drużyny xD
Phi, Jenna ma okulary więc nic jej nie będzie. Uważaj bo u mnie Meredith podmienia herbatki, i tak przypadkiem Paige mogłaby się utopić podczas podtapiania moich pokemonów :PPP
Nieee. Ja tylko ze ścianą rozmawiam, w moim pokoju. Dowiedziałam się zę czuje się samotnie wtedy gdy jestem w szkole i na angielskim, smuci się bo jej tynk odpada i chciałaby abym futrynę zmieniła bo taka brzydka i w ogóle, a 2 lata temu było malowanie i była podrażniona tym całym zapachem farby. A i ostatnio się na mnie focha strzeliła bo się o nią opierałam gdy koleżanki były, i ktoś ją oblał piciem w sylwestra. A wiecie co ? Ściany nie lubią jeść. Mojej proponowałam kanapkę z miodem, twarogiem z miodem, paprykarzem, pomidorem, serkiem topionym, zupy mlecznej, schabowego(!) i nawet tego schabowego nie chciała ... smutno mi się wtedy zrobiło ... ;(
Musiałaś chyba pomylić tic-taci z psychotropami (mi też to się często zdarza);p Pamięaj trzeba ograniczać nie tylko cukry ale też prochy ;)
Ja nie jem żadnych tic-taców.. Ostatnio jak na kartkówce z historii zapomniałam co Maria Teresa zrobiła aby podbudować Austrię to zaczęłam gadać do ściany aby sobie przypomnieć, i o dziwo usłyszałam głos Joanny Pach ... Jestem dziwnym stworzeniem ...
Słyszałem o komunikacji ze zmarłymi, ze zwierzętami a nawet z roślinami ale tak ze ścianami to nigdy. You need a help xD
Nieee czemu ? A może to przez te leki które brałam na obniżenie ciśnienia. Tylko nie pamiętam już czy ja je brałam czy w końcu wyszło z tego wielkie G
Człowiek dodaje wątek o zlocie fanów,wchodzi po jakimś czasie a tu 55 postów o jakichś biedronkach,starych szpitalach itd. :D POWARIOWALI!:D
Wg adresu IP Resire jest z lubelskiego hahah :D
Jak się spotkacie beze mnie to chcę zdjęcia! Pics or it didnt happen hahahahahhaha
Ja też chcę zdjęcia, jeśli mnie nie będzie co jest bardzo prawdopodobne. Hahahhahhaha YHAM dowaliłaś xDDD.
Z tego co wyczytałam i dobrze zrozumiałam że ty masz 16 to ja jakieś 13 lat więcej czyli 29:D:D:D::P:PP:
Pewnie tak,Często bywam na Prokocimiu i czasem na Bieżanowie:D:D:jaki ten świat mały..może nawet razem tramwajami :D:D:
Ja za to tam w ogóle nie bywam :D
Moje podróże codzienne zaczynają się od tramwaju w stronę Powstańców i z powrotem po południu hahahahahha
YHAM jaki wywiad środowiskowy. Jeszcze jej wparujesz na chatę, skopiesz jej psa i podpalisz sypialnie ;p
Drogą cyberspołeczną ?? ;P. Ojj mateo nie odbieraj dziewczynom radochy ;PP. A ty mateo skąd jesteś ?
YHAM do piekła z Tobą zabiłaś dwa jednorożce. Freddy Krueger też kiedyś był normalny, a potem we śnie zabijał.
A co jeśli o 5 nad ranem wbije Tobie do domciu, i zacznie śniadanko robić, i się oklaże że YHAM przypaliła wodę na herbatkę czy coś ;P. Albo ci po prostu puści dom z dymem ;DDD
Już nie róbmy z YHAM amatorki-podpalaczki. Ona do tych celów używa wysokiej klasy piromańskich narzędzi: duet zapałki z benzyną;d
Phi co to jest ... Ona używa tych bajerów co -A ostatnio miało do przypalenia lalki Hanny.
W ramach ochrony dorobku i własnej osoby spraw sobie lepiej Amstafa;) Ja ci dobrze radzę;)