Słodkie magnolie

Sweet Magnolias
2020 -
6,4 4,5 tys. ocen
6,4 10 1 4542
Słodkie magnolie
powrót do forum serialu Słodkie magnolie

Sam finał poprowadzony tak, jakby kontynuacji miało nie być. Wątki w większości pokończone z pozytywnymi widokami na przyszłość dla bohaterów. Jestem ciekawa czy też tak to odbieracie. Wiem, że książek, na podstawie których powstał serial, było sporo, chyba ponad 10, więc materiał jest. Ewentualnie w następnych sezonach młodsze pokolenie może wyjść na pierwszy plan.
Chociaż cały sezon nie zachwyca, finał ma swój urok i lekkość, idealne miasteczko, idealnie ludzie. Nic dodać, nic ująć... niestety większość problemów wyimaginowana, wyolbrzymiona do granic możliwości, niektóre ciągną się od pierwszego sezonu, zwłaszcza te między młodym pokoleniem w trio Cece Ty i Annie. Chyba scenarzystów pokończyły się pomysły. No cóż zobaczymy czy będą kontynuować z tych ewentualnch resztek, które mogliby pociągnąć dalej: Izzac i Noreen, Noreen i Jeremy, Helen i Erik, najmłodsi i ich dorastanie, rozterki i miłości.

ocenił(a) serial na 7
filmozer

Też mam wrażenie że 3 sezon zakończony tak jakby nie miało być kontynuacji. Chciałabym kolejny sezon :)