Błagam, niech ktoś mi wytłumaczy, jakim cudem wiedźma z krwi i kości, która się właściwie
przyznała kim jest, chodzi sobie wolno, a cztery losowe dziewuszki, pląsające wokół płomieni
zostały powieszone. Generalnie nic nie rozumiem z tego... Albo mi coś umknęło, bo w scenie kiedy
zamykają Johna, ona siedzi w celi obok...
ten serial nie do końca trzyma się kupy, przekonałem się do niego dopiero po ostatnim odcinku 1szej serii
Niby tak, ale Increase nikogo nie puszczał tak po prostu wolno, nawet kiedy wiedział, że ktoś jest niewinny. Ale takie serialowe wymogi, czasem trzeba nagiąć fabułę.
Najgorzej wkurza mnie to , że robią kasę z ludzkiej śmierci , przeciesz ta historia wydarzyla sie naprawde
polecam czarownice z salem z 1996 roku tam sie przynajmniej wszystkie imiona i nazwiska zgadzają a tu w tym serialu za dozo powymyslanych bajek
W serialu posługują się magią, żona wsadziła mężowi żabę, laska ma w brzuchu węża, - chyba Michał nie chcesz powiedzieć ze nie widzisz tego że prawdziwa historia jest właściwie tylko pretekstem do filmu. No chyba ze uważasz ze one/oni czarowali naprawdę:)
A co do robienia kasy - wszystkie filmy o holokauście, czy innych wojnach ?Może melisa przed seansem?
chyba nie skumałes , napisalem ze za duzo zmyslonych rzeczy jak dla mnie m.in magia z prawdziwego zdarzenia